YourTrueLegend Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Eιδα το trailer για τη Δευτερα χωρις ηχο (δεν γινοταν αλλιως στο χωρο που βρισκομουν), μονο απο την εικονα καταλαβαινεις περι τινος προκειται οι 2 καινουργιες. Ειδαν κι αποειδαν στην παραγωγη οτι δεν παει αλλο η φαση με τις "χαλαρες" ελευθερες και πηγαν στον μπόγια να ζητησουν βοηθεια για να μην πατωσει το "κοινωνικο τους πειραμα"... Κατα τ'αλλα κριμα για το Ευακι, απο ομορφια για μενα ηταν η τοπ που εχει περασει απο εκει μεσα μεχρι στιγμης (τα ματια της σκετη αρρωστια) και σαν χαρακτηρας ηταν κομπλε, αλλα αυτες οι πλακες που την βαλανε να κανει (και τις εκανε αρκετα καλα) δωσαν πατημα στην κλικα να την ψηφισει και να την στειλει στον αγυριστο χωρις κανενα λογο. Δωρος-Αθηνα στο χθεσινο γκαλα (και γενικοτερα) πιο στημενοι κι απο τα πρωταθληματα του γαυρου. Ενδιαφερουσες καρικατουρες, η δε προσφατως ενηλικιωθεισα θα μας χαρισει περισσοτερες ατακες κι απο την Αντζελα οπως το παει. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από YourTrueLegend 1
VonLoutsos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 hour ago, Oscar_Mike said: Φύγε μωρή πάνω απ το MV Agusta, θα το μαγαρίσεις... Ρε πραγματικά, όταν μπήκα στο Insta και είδα την φωτό, αυτό ακριβώς σκέφτηκα....!!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Δωρος-Αθηνα στο χθεσινο γκαλα (και γενικοτερα) πιο στημενοι κι απο τα πρωταθληματα του γαυρου.
elpaso1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ρε φίλε είδα κατά λάθος το σποιλερ με αυτούς που φεύγουν. Έλεος. Πάντως φαίνεται φουλ στημένο. Ψηφίζουμε χωρίς λόγο.
firepc Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ρε φίλε είδα κατά λάθος το σποιλερ με αυτούς που φεύγουν. Έλεος. Πάντως φαίνεται φουλ στημένο. Ψηφίζουμε χωρίς λόγο. Spoiler πιστευω οτι ο Αντρεας φευγει επειδη τον ψηφισαν ολες οι υαινες και ο Νικος γτ πηρε τις λιγοτερες ψηφους απο το κοινο. Αλλα οκ, στη τελικη ειναι οντως στημενο
elpaso1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εγώ ξέρω ότι παντού βρίζουν την Αθήνα. Αν ισχύσουν οι αρνητικές ψήφοι, πρέπει να φύγει κάποια στιγμή.
firepc Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια... Βαλτε λιγο να δειτε τα πρωτα επεισοδια και δειτε πως ηταν σχεδον ολοι τους οταν πρωτομπηκαν. Νεοτατοι, φρεσκοτατοι, ο Σωκρατης babyface σαν 18 χρονων, o Παναγιωτης εδειχνε κι αυτος πολυ μικρουλης και 2,5 μηνες μετα, εχει σπασει το προσωπο τους, εχουν ρυτιδιασει ολοι. Τι φαση? Τους γερασε το παιχνιδι πριν την ωρα τους? πατηστε στο ytoutube power of love 1η μερα Η πρεμιέρα του Power of Love κλπ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από firepc 1
Edel Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μου στέλνει το εξής μήνυμα συνάδελφος από τη δουλειά χτες στο viber: "Εντάξει παράτησα τους αγώνες κροσφιτ γιατί είδα ότι είναι ο Παναγιώτης πεναρούμπια και ήρθα να βρω παρέα. Γύρισα όλο το μαγαζί αλλά πουθενά. Μέχρι και τουαλέτα πήγα! ανγκρι φέισ ανγκρι φέις άνγκρι φέις " 35 χρονών η συνάδελφος. Βουτάς στο κενό μετά με το ανθρώπινο γένος ή όχι? Τα σχόλια για κάλπικα πρωταθλήματα είναι οφφτοπικ. Ριπορτ.
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Τους αγώνες κροσφιτ στο ταεκ βο ντο παλιό Φάληρο; Athens throwdown?
vrwmiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Edel είπε Μου στέλνει το εξής μήνυμα συνάδελφος από τη δουλειά χτες στο viber: "Εντάξει παράτησα τους αγώνες κροσφιτ γιατί είδα ότι είναι ο Παναγιώτης πεναρούμπια και ήρθα να βρω παρέα. Γύρισα όλο το μαγαζί αλλά πουθενά. Μέχρι και τουαλέτα πήγα! ανγκρι φέισ ανγκρι φέις άνγκρι φέις " 35 χρονών η συνάδελφος. Βουτάς στο κενό μετά με το ανθρώπινο γένος ή όχι? Τα σχόλια για κάλπικα πρωταθλήματα είναι οφφτοπικ. Ριπορτ. Εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψε η συνάδελφος πάντως.επίσης messenger δεν χρησιμοποιεί; άκου viber
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Edel είπε Μου στέλνει το εξής μήνυμα συνάδελφος από τη δουλειά χτες στο viber: "Εντάξει παράτησα τους αγώνες κροσφιτ γιατί είδα ότι είναι ο Παναγιώτης πεναρούμπια και ήρθα να βρω παρέα. Γύρισα όλο το μαγαζί αλλά πουθενά. Μέχρι και τουαλέτα πήγα! ανγκρι φέισ ανγκρι φέις άνγκρι φέις " 35 χρονών η συνάδελφος. Βουτάς στο κενό μετά με το ανθρώπινο γένος ή όχι? Τα σχόλια για κάλπικα πρωταθλήματα είναι οφφτοπικ. Ριπορτ. δεν καταλαβα τπτ φιλε
Edel Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ναι αυτούς τους αγώνες, στο παλιό Φάληρο. δε καταλάβατε? Λοιπόν, αυτοί ήταν σε κάτι αγώνες χτες, και είδε στο fb ότι είχε κάνει τσεκ ιν ο Παναγιώτης στο πεναρούμπια. Και σηκώθηκε και έφυγε από του αγώνες για να πάει να τον δει. 35 χρονών μαντράχαλη
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Edel είπε Ναι αυτούς τους αγώνες, στο παλιό Φάληρο. δε καταλάβατε? Λοιπόν, αυτοί ήταν σε κάτι αγώνες χτες, και είδε στο fb ότι είχε κάνει τσεκ ιν ο Παναγιώτης στο πεναρούμπια. Και σηκώθηκε και έφυγε από του αγώνες για να πάει να τον δει. 35 χρονών μαντράχαλη Στο συνεργείο ήμουν που τα στήσαμε όλα αυτά. Πολύ γαμ... και παράτησε τους αγώνες για να δει τον Μέγα Κωνσταντίνο; Τι ήθελε να τον γνωρισει και να γίνουν φίλοι;
Edel Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Της αρέσει πάρα πολύ, ξέρω γω τι σκατά άχυρα είχε στο μυαλό της. Αλλά δε τον βρήκε και έσκασε. λες και είναι 15χρονη. Κλάμα
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, firepc είπε Ρε παιδια... Βαλτε λιγο να δειτε τα πρωτα επεισοδια και δειτε πως ηταν σχεδον ολοι τους οταν πρωτομπηκαν. Νεοτατοι, φρεσκοτατοι, ο Σωκρατης babyface σαν 18 χρονων, o Παναγιωτης εδειχνε κι αυτος πολυ μικρουλης και 2,5 μηνες μετα, εχει σπασει το προσωπο τους, εχουν ρυτιδιασει ολοι. Τι φαση? Τους γερασε το παιχνιδι πριν την ωρα τους? πατηστε στο ytoutube power of love 1η μερα Η πρεμιέρα του Power of Love κλπ. Σοβαρά τώρα δεν πρόσεξες πόσο επιτηδευμένα παστωμένοι ήταν όλοι, άντρες/γυναίκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις