Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΟΛΟΙ εχουν δωσει γλωσσοφυλλα εκτος απτον Παναγιωτη με την Αννα. Η εσκορτ τελικα ειναι πιο tactician kι απτον Δώρο. Μονο κατι κουτουλιες ρομαντισμου εχουν δωσει ή μηπως εχω χασει κάτι;

( (και η ξανθια του εφοπλιστη με τον μπουλοπανο νομιζω)

Καλες ξεκωλουδες οι νεες παντως. Η ξανθια μιλαει σαν τον Μαστορακη αλλα το προσπερναμε.

Εν τω μεταξυ, το δικο μας παιδι ο Ντινος θα βλεπει τωρα οτι ο καθε καημενος εχει βρει ταιρι εκει μέσα ~μεχρι και ο Σσσσσωκρατης~ και θα εχει καψει ασφαλειες το παιδί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Scatman είπε

Εν τω μεταξυ, το δικο μας παιδι ο Ντινος θα βλεπει τωρα οτι ο καθε καημενος εχει βρει ταιρι εκει μέσα ~μεχρι και ο Σσσσσωκρατης~ και θα εχει καψει ασφαλειες το παιδί.

fanourakis-682x384.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κρατάτε γερά βρωμοσκυλα έτσι; δεν σας πονάνε τα μυαλά με δαυτο; στο 2λεπτο το γυρίζω πως το αντέχετε αποράω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Κρατάτε γερά βρωμοσκυλα έτσι; δεν σας πονάνε τα μυαλά με δαυτο; στο 2λεπτο το γυρίζω πως το αντέχετε αποράω

συμμετέχουμε και μεις με τον τρόπο μας στο κοινωνικό πείραμα

έλα πιάσε και συ λίγο ναδίρ

Δημοσ.

Να'στε καλά εσείς που το βλέπετε, εγώ μόνο διαβάζοντας το θέμα, νιώθω πλήρως ενημερωμένος, χαχα!
Από γυναίκες, νομίζω οι 2 τελευταίες που έφυγαν είναι οι πιο ωραίες, οπότε φαντάζομαι πως δεν ψηφίζουν και πολλοί άντρες σε αυτό το παιχνίδι, εδώ έχει μείνει απ'την αρχή η Κλαούντια που είναι τρομακτική...

Άντε, για να συνεισφέρω κι εγώ λίγο, πάρτε και μια οικογενειακή φωτογραφία του Δώρου και της Αθηνάς...

SBkRjsW.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Για τον ΔΑΣΚΑΛΟ.
2 ψήφοι ανά 24 ώρες, ψηφίζουμε και στις από κάτω φωτογραφίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω πάθει πλάκα με τα βίντεο που ανεβαίνουν στο youtube, μέσα λίγες ωρίτσες από την προβολή του επεισοδίου (ούτε 24ωρο δεν κλείνει) κάνουν πάνω από 100Κ views και γ@μιούνται στα σχόλια από κάτω

επίσης έχετε προσέξει τι πουκάμισα και μπλούζες φοράει ο Ελ Γαμαλί;  ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει κάποιος από τους προκομμένους τουιτεράδες κλπ ένα απάνθισμα, δε θα μείνει σαγώνι από τα γέλια

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχαμε τις σκύλες της Λύσσας, ήρθαν και οι σκύλες της νύχτας

Επεξ/σία από ObeyWario!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...