Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέγας διπλωμάτης και φίδι. Μπας και σωθεί γιατί του την έχουν στημένη οι ύαινες. προβλέπεται να τη γλυτώνει κι αυτή τη βδομάδα.

Ρε αυτό το παιχνίδι πως διάολο τελειώνει? Και πότε?

Αν ο κόσμος είχε χιούμορ και ήθελε να τρολάρει άσχημα θα ψήφιζε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος ο ψυχάκιας ο Θεός να σας έχει όλους καλά ο το μάτι μου γυαλίζει σας δολοφονώ εύκολα κάρχιες 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Edel είπε

Μέγας διπλωμάτης και φίδι. Μπας και σωθεί γιατί του την έχουν στημένη οι ύαινες. προβλέπεται να τη γλυτώνει κι αυτή τη βδομάδα.

Αν ο κόσμος είχε χιούμορ και ήθελε να τρολάρει άσχημα θα ψήφιζε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος ο ψυχάκιας ο Θεός να σας έχει όλους καλά ο το μάτι μου γυαλίζει σας δολοφονώ εύκολα κάρχιες 

Βασικα, αυτο ακριβως κρυβεται απο πισω, γι αυτο και ο γερολυκος φοβατε τις υαινες. Και καλα θα τον κανουν ομως γτ,  μια του κλεφτη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Τελικα τι θα γινει με Νικο και Κλαούντια?? Ολη η Ελλαδα περιμενει να μαθει!

Λες τον τύπο που είπε ότι δεν αποκλείει να γίνει κάτι με την Κλαούντια, αλλά δεν θέλει γιατί μπορεί να ξενερώσει την επόμενη μέρα, και εκείνη ήταν δίπλα;

37 λεπτά πριν, Edel είπε

Ρε εξαφανίστηκε ο dinosfan. Εύκολα έχουμε κι άλλους insomniacs μέσα.

Δημοσ.

Το νέο σπόιλερ αποχώρησης 

Spoiler

Έξω Μαρίνα και Εύα

Βέβαια και πάλι είναι παράξενο το γεγονός ότι αφήνει να ψηφίσεις και σήμερα κανονικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edel είπε

δεν τελιωνει

συγκεκριμενα ο νικος θελει να μεινει εκει μεχρι το 2019

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G.TH. είπε

Το νέο σπόιλερ αποχώρησης 

Απόκρυψη περιεχομένων

Έξω Μαρίνα και Εύα

Βέβαια και πάλι είναι παράξενο το γεγονός ότι αφήνει να ψηφίσεις και σήμερα κανονικά.

φαντάζομαι σε αφήνει μήπως και βγούνε δημοφιλέστερες και μπουν ξανά μέσα πιο μετά

Δημοσ.

Με 500Ε/ βδομάδα να μπαίνουν στη τσέπη και ποιος δεν θα ήθελε

Δεν βλέπεις και το κλάμα όσον φεύγουν; Πολύ ανεργία παιδιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και να βγουν εξω, τι να πανε να κανουν αυτοι ρε παιδια..

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Με 500Ε/ βδομάδα να μπαίνουν στη τσέπη και ποιος δεν θα ήθελε

Δεν βλέπεις και το κλάμα όσον φεύγουν; Πολύ ανεργία παιδιά

500 παίρνουν όλοι; δηλαδή 2 χήνες το μήνα για να κάνουν τους γαμπρούς.. Καλό. 

Δημοσ.

Αχ η Τζούλια σήμερα......αχ αχ αχ... πόσο θέλω να μπω....στο παιχνίδι

Η Μπακοδήμου τους λέει σήμερα, "η Εύα θα ναι η Ιφιγένεια"  Τα ρέστα μου ότι δε κατάλαβε καμία τι εννοούσε

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Edel είπε

Αχ η Τζούλια σήμερα......αχ αχ αχ... πόσο θέλω να μπω....στο παιχνίδι

Η Μπακοδήμου τους λέει σήμερα, "η Εύα θα ναι η Ιφιγένεια"  Τα ρέστα μου ότι δε κατάλαβε καμία τι εννοούσε

Σιγουρα για το παιχνιδι μιλας ? :lol:

Δημοσ.

το βλεμα το εχει κατω γιατι ειναι πανευρωπαηλιθιος ο πιτσαδωρος οχι επειδη εχει καει απο το εξισου χαζορωσσο1930χρονο. αν δεις γενικα και τον τροπο που μιλαει και τι λεει οταν το λεει βλεπεις ανθρωπο χαμηλου νοητικου επιπεδου. 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...