Edel Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέγας διπλωμάτης και φίδι. Μπας και σωθεί γιατί του την έχουν στημένη οι ύαινες. προβλέπεται να τη γλυτώνει κι αυτή τη βδομάδα. Ρε αυτό το παιχνίδι πως διάολο τελειώνει? Και πότε? Αν ο κόσμος είχε χιούμορ και ήθελε να τρολάρει άσχημα θα ψήφιζε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος ο ψυχάκιας ο Θεός να σας έχει όλους καλά ο το μάτι μου γυαλίζει σας δολοφονώ εύκολα κάρχιες 2 1
firepc Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Edel είπε Μέγας διπλωμάτης και φίδι. Μπας και σωθεί γιατί του την έχουν στημένη οι ύαινες. προβλέπεται να τη γλυτώνει κι αυτή τη βδομάδα. Ρε αυτό το παιχνίδι πως διάολο τελειώνει? Και πότε? Αν ο κόσμος είχε χιούμορ και ήθελε να τρολάρει άσχημα θα ψήφιζε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος ο ψυχάκιας ο Θεός να σας έχει όλους καλά ο το μάτι μου γυαλίζει σας δολοφονώ εύκολα κάρχιες Βασικα, αυτο ακριβως κρυβεται απο πισω, γι αυτο και ο γερολυκος φοβατε τις υαινες. Και καλα θα τον κανουν ομως γτ, μια του κλεφτη..
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε Τελικα τι θα γινει με Νικο και Κλαούντια?? Ολη η Ελλαδα περιμενει να μαθει! Λες τον τύπο που είπε ότι δεν αποκλείει να γίνει κάτι με την Κλαούντια, αλλά δεν θέλει γιατί μπορεί να ξενερώσει την επόμενη μέρα, και εκείνη ήταν δίπλα; 37 λεπτά πριν, Edel είπε Αν ο κόσμος είχε χιούμορ και ήθελε να τρολάρει άσχημα θα ψήφιζε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος ο ψυχάκιας ο Θεός να σας έχει όλους καλά ο το μάτι μου γυαλίζει σας δολοφονώ εύκολα κάρχιες Ρε εξαφανίστηκε ο dinosfan. Εύκολα έχουμε κι άλλους insomniacs μέσα.
G.TH. Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Το νέο σπόιλερ αποχώρησης Spoiler Έξω Μαρίνα και Εύα Βέβαια και πάλι είναι παράξενο το γεγονός ότι αφήνει να ψηφίσεις και σήμερα κανονικά.
managerre Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Edel είπε Ρε αυτό το παιχνίδι πως διάολο τελειώνει? Και πότε? δεν τελιωνει συγκεκριμενα ο νικος θελει να μεινει εκει μεχρι το 2019
john_shadow Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, G.TH. είπε Το νέο σπόιλερ αποχώρησης Απόκρυψη περιεχομένων Έξω Μαρίνα και Εύα Βέβαια και πάλι είναι παράξενο το γεγονός ότι αφήνει να ψηφίσεις και σήμερα κανονικά. φαντάζομαι σε αφήνει μήπως και βγούνε δημοφιλέστερες και μπουν ξανά μέσα πιο μετά
ObeyWario! Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Με 500Ε/ βδομάδα να μπαίνουν στη τσέπη και ποιος δεν θα ήθελε Δεν βλέπεις και το κλάμα όσον φεύγουν; Πολύ ανεργία παιδιά
firepc Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) και να βγουν εξω, τι να πανε να κανουν αυτοι ρε παιδια.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από firepc
vairass Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Με 500Ε/ βδομάδα να μπαίνουν στη τσέπη και ποιος δεν θα ήθελε Δεν βλέπεις και το κλάμα όσον φεύγουν; Πολύ ανεργία παιδιά 500 παίρνουν όλοι; δηλαδή 2 χήνες το μήνα για να κάνουν τους γαμπρούς.. Καλό.
Edel Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αχ η Τζούλια σήμερα......αχ αχ αχ... πόσο θέλω να μπω....στο παιχνίδι Η Μπακοδήμου τους λέει σήμερα, "η Εύα θα ναι η Ιφιγένεια" Τα ρέστα μου ότι δε κατάλαβε καμία τι εννοούσε
firepc Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Ο Δωρος εχει πε-θα-νει με αυτο το ρούσκι.. Το βλεμα του καρφωμενο κατω
najinblue3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, Edel είπε Αχ η Τζούλια σήμερα......αχ αχ αχ... πόσο θέλω να μπω....στο παιχνίδι Η Μπακοδήμου τους λέει σήμερα, "η Εύα θα ναι η Ιφιγένεια" Τα ρέστα μου ότι δε κατάλαβε καμία τι εννοούσε Σιγουρα για το παιχνιδι μιλας ?
omghi2u Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 το βλεμα το εχει κατω γιατι ειναι πανευρωπαηλιθιος ο πιτσαδωρος οχι επειδη εχει καει απο το εξισου χαζορωσσο1930χρονο. αν δεις γενικα και τον τροπο που μιλαει και τι λεει οταν το λεει βλεπεις ανθρωπο χαμηλου νοητικου επιπεδου. 1
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μιλάμε ότι εκεί μέσα μέχρι και οι καθαρίστριες πρέπει να έχουν ψυχολογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις