Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, ObeyWario! said:

Δεν υπάρχει λόγος να το στήσουν.Εκτός του ότι μπορεί να τους κυνηγήσουν νομικά σίγουρα θα υπάρχει και όρος η παραγωγή να μπορεί να βάλει/βγάλει όποιον παίκτη θέλει

Στα σοβαρά τώρα, ο Πανταζής έμπαινε στην 19χρόνη;

Ωραίο γκομενάκι η Αθηνά όταν την βλέπεις να είναι ήρεμη. Όταν την γνωρίσεις ή αρχίσει και μιλάει και καταλάβεις οτι είναι πιο χαμηλόστροφη και από Diesel τάνκερ τότε δεν......Και ο Λε.Πα δεν νομίζω να έκανε μαζί της φιλοσοφικές συζητήσεις. Μαθήματα πνευστών(φλάουτο, φλογέρα κτλ.) και πιάνω..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, elpaso1 said:

Όλοι μπαίνουν διαβασμενοι μέσα και παίζουν για τα λεφτά. Πιο αληθινοί φαίνονται Νίκος, Κλαούντια, Σωκράτης, Πάνος. 

Τώρα Στέλλα επαγγελματίας ηθοποιός όντως. Δεν νομίζω ότι τρέφει αισθήματα. Όπως και η Αθήνα απλά μπήκε για την δημοσιότητα. 

O Nικος ειναι η αποθεωση της τακτικης ρε...τι αληθινος. Λεει μια μαλακια για εναν συμπαικτη του, του το πεταει η Μπακοδημου σε βιντεο μπροστα σε ολους και αρχιζει τα "δεν το εννοουσα ετσι, δεν ειναι αυτο που νομιζετε" κλπ. Κοροιδευει συμπαικτες του πισω απο την πλατη τους, του το πεταει κι αυτο η Μπακοδημου σε βιντεο "ε να, εγω γελουσα γιατι θυμηθηκα ενα ανεκδοτο απο το σχολειο". Επισης ποτε δεν εχει απαντησει ευθεως σε ερωτησεις που στριμωχνεται. Μονιμως τα μασαει, συν οτι κουραζει και αυτο που κανει με την Κλαουντια, που ενω ειναι ξεκαθαρο πως δεν την γουσταρει (και ποιος θα την γουσταρε , που παει με τετοιο μαλλι που ειχε πει κι ο Παππας στον Χακετ) , συνεχιζει τα ψευτοφλερτακια απο αποσταση ασφαλειας απλα για να την εχει στη μπριζα και να παραμενει στο προσκηνιο.

^Η Κλαουντια αληθινη-ξεαληθινη κουραζει πολυ με την..."αληθεια" της που συνηθως ειναι η κλαψα και η μιρλα.

13 minutes ago, VonLoutsos said:

Ωραίο γκομενάκι η Αθηνά όταν την βλέπεις να είναι ήρεμη. Όταν την γνωρίσεις ή αρχίσει και μιλάει και καταλάβεις οτι είναι πιο χαμηλόστροφη και από Diesel τάνκερ τότε δεν......Και ο Λε.Πα δεν νομίζω να έκανε μαζί της φιλοσοφικές συζητήσεις. Μαθήματα πνευστών(φλάουτο, φλογέρα κτλ.) και πιάνω..

Και σαν εμφανιση γτπ ειναι. Βεβαια 19 χρονώ ειναι, θα αλλαξει οσο μεγαλωνει :lol:

YΓ> Μ'αρεσει που περιμενετε επιπεδο σε ατομο που βρισκεται στο παιχνιδι για να ανεβασει την ταριφα .

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, firepc είπε

Το επομενο ατομο που αποχωρει απο το σπιτι της αγαπης ειναι

Απόκρυψη περιεχομένων

Η Μαρίνα

Σπόιλερ ή πρόβλεψη;

Δημοσ.

Περίεργο. Αν ισχύει όντως, πως στο καλό μετράνε την ψηφοφορία του κοινού;
Αφού οι νέες παίκτριες δεν έχουν μπει καν στην λίστα για ψηφοφορία.

Τελοσπάντων, εγώ μόλις ψήφισα Πάνο, με άφησε, για να μην βγει ο wannabe Παντελίδης ξανά δημοφιλέστερος.

Δημοσ.

Δεν ξερω πως το υπολογιζουν. Εγω το ειδα απο το site που ηξερε και για ολους τους υπολοιπους.

Και γτ ψηφισες Πανο? Δεν ειδες πως πουλησε τον Ανδρεα? Που οταν πρωτομπηκε ο Πανος μεσα, ο μονος που τον κρατησε μεσα ηταν ο Αντρεας, αλλιως θα ειχε παρει ποδι απ τη πρωτη βδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά η Μαρίνα θα είναι στη μπούκα. Άλλο προτεινόμενη, άλλο αποχωρήσασα. Λέτε να το γύρισαν και αυτό πριν το Πάσχα οεο;

Πάνος γιατί ήταν ο νο2, έχει τις πιο πολλές πιθανότητες. Κάποιοι μπορούν να τον παίρνουν στον χαβαλέ, όπως και το κάνουν, εγώ θα του είχα περάσει κολάρο την κιθάρα αν ήμουν μέσα.
Θέλω να επιβραβεύεται το παιχνίδι που κάνουν και όχι η χαζομάρα. Έτσι ψήφισα την Αλεξάνδρα μια φορά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Η Κλαούντια ωραίο γκομενάκι είναι, μη λέτε ότι να ναι.

Ειπε αυτος που εβρισκε ωραιο γκομενακι το φρικιο απο το μαστερ σεφ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, G.TH. said:

Λογικά η Μαρίνα θα είναι στη μπούκα. Άλλο προτεινόμενη, άλλο αποχωρήσασα. Λέτε να το γύρισαν και αυτό πριν το Πάσχα οεο;

Πάνος γιατί ήταν ο νο2, έχει τις πιο πολλές πιθανότητες. Κάποιοι μπορούν να τον παίρνουν στον χαβαλέ, όπως και το κάνουν, εγώ θα του είχα περάσει κολάρο την κιθάρα αν ήμουν μέσα.
Θέλω να επιβραβεύεται το παιχνίδι που κάνουν και όχι η χαζομάρα. Έτσι ψήφισα την Αλεξάνδρα μια φορά.

Tα γυρισματα ειναι μινιμουμ μια βδομαδα μπροστα απο την προβολη.

Διοτι αυτο με τις διαρροες δεν ειναι καινουργιο. Εδω και αρκετες Κυριακες ξερουμε απο δημοσιευματα ποιος θα αποχωρησει την Παρασκευη. Αρα ειναι σταθερο το time window.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οι παίκτες κάνουν σχεδόν κάθε ημέρα live στο Instagram. Ειδικά ο Ανδρέας είναι όλη την ημέρα μέσα! Βέβαια το κοινό του είναι από 16 χρόνων και κάτω κορίτσια. Πάντως εγώ πιστεύω ότι η ψηφοφορία είναι μουφα 100%. Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει, εμείς τι και καλά ψηφίζουμε; Μας δουλεύουν κανονικά.. 

Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που εχει ψηφισει από το site; Εκανα λογαριασμό με 2 email και μου λέει να επαλήθευσω τα στοιχεία.. Αλλα email δεν έχει έρθει. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Καταρχας θα πρεπε να τους κρατανε μεσα και μακρυα απο τα σοσιαλ. Και τουλαχιστον τα gala θα επρεπε να ειναι live.

Και φτανει πια με τις επιστροφες. Τωρα εμαθε και λεει ο καθενας " οχι δεν θα αποχωρησω με το ταιρι μου γτ θα ξαναμπει "

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...