Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδυνατώ να πιστέψω ότι μισώ άνθρωπο τόσο πολύ που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. Η Αθηνά είναι μεγάλο σίχαμα, είναι σκέτη αηδία. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι απόψεις της, ο εγκέφαλός της μου προκαλούν όλο και περισσότερη  απέχθεια. Είναι απαράδεκτη ανθρώπινη φιγούρα. 

Αυτός ο Δώρος είναι συμπαθητικό παλικαράκι. Κακώς του έκανε τέτοια επίθεση ο Αντρέας.  

Επεξ/σία από Edel
  • Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Edel είπε

Αδυνατώ να πιστέψω ότι μισώ άνθρωπο τόσο πολύ που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. Η Αθηνά είναι μεγάλο σίχαμα, είναι σκέτη αηδία. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι απόψεις της, ο εγκέφαλός της μου προκαλούν όλο και περισσότερη  απέχθεια. Είναι απαράδεκτη ανθρώπινη φιγούρα. 

Αυτός ο Δώρος είναι συμπαθητικό παλικαράκι. Κακώς του έκανε τέτοια επίθεση ο Αντρέας.  

ποτε μη λες ποτε

την εκπομπη δε τη βλεπω φανατικα, αλλα ειναι σιχαμερη indeed 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

μαλακα ποσο αληθεια

και ανδρεας το ιδιο

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ο Αντρέας το πουλάει, είναι πιο πονηρός. Απεχθής, συμφωνώ αλλά με πρόθεση. Η Αθηνά είναι φυσικό σίχαμα. Εμετός. Θεόχαζη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα για τον Αντρέα ε. Ανέστησε ημιθανές παιχνίδι κοινωνικό φύραμα.

Αθηνά βδέλυγμα ατόφιο.

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 2
Δημοσ.

Αρχίζω να αποκωδικοποιώ το τι θέλει ο Αντρέας και φέρεται σαν καθυστερημένος: να φύγει με 6/7, να τον ξαναψηφίσουν τα μποτάκια του και να ξαναμπεί για να ξανά κάνει εντύπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Δώρος τις 8 ώρες είναι στα γυρίσματα και τις υπόλοιπες 16 πρέπει να κλείνεται στο ξενοδοχείο κλαίγοντας και να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο 

Ο Αντρέας αν και καραγκιοζάκος ελπίζω να τα καταφέρει να τους κάνει άνω κάτω 

• Like 2
Δημοσ.

ΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

Μα ρε τώρα δεν είδατε τι έγινε? Του μιλάει η ΑΘηνά κι αυτός κοιτάει σα χάνος λες και ακούει Σουαχίλι. Μιλάμε είναι επικός στις αντιδράσεις του. λες και έχει πάρει μπάφο είναι.

Ο Αντρέας μόνιμα με μια κούπα κυκλοφορεί. Προέκταση έχει γίνει.

ΑΘΗΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΗΔΙΑ

Ζάρλα είσαι νικητής

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μιχάλης όχι ρε παιδιά δε προσποιείται, όλα φυσικά του βγαίνουν. Κοιτάξτε τι τρυφερός. ΕΜΕΤΟΣ

Τι ζωντόβολο είναι κι αυτός ρε. Η Εσπρέσο επιβεβαιώνεται. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...