elpaso1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Η Αθήνα άνοιξε την πόρτα και την έκλεισε. Λογικα απαγορεύεται να μπει στο δωματιάκι;
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, firepc είπε εχεις δει την ταινια Brokeback Mountain? κλαιω
Edel Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αδυνατώ να πιστέψω ότι μισώ άνθρωπο τόσο πολύ που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. Η Αθηνά είναι μεγάλο σίχαμα, είναι σκέτη αηδία. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι απόψεις της, ο εγκέφαλός της μου προκαλούν όλο και περισσότερη απέχθεια. Είναι απαράδεκτη ανθρώπινη φιγούρα. Αυτός ο Δώρος είναι συμπαθητικό παλικαράκι. Κακώς του έκανε τέτοια επίθεση ο Αντρέας. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Edel 3
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Edel είπε Αδυνατώ να πιστέψω ότι μισώ άνθρωπο τόσο πολύ που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. Η Αθηνά είναι μεγάλο σίχαμα, είναι σκέτη αηδία. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι απόψεις της, ο εγκέφαλός της μου προκαλούν όλο και περισσότερη απέχθεια. Είναι απαράδεκτη ανθρώπινη φιγούρα. Αυτός ο Δώρος είναι συμπαθητικό παλικαράκι. Κακώς του έκανε τέτοια επίθεση ο Αντρέας. ποτε μη λες ποτε την εκπομπη δε τη βλεπω φανατικα, αλλα ειναι σιχαμερη indeed
managerre Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Edel είπε Αδυνατώ να πιστέψω ότι μισώ άνθρωπο τόσο πολύ που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά. Η Αθηνά είναι μεγάλο σίχαμα, είναι σκέτη αηδία. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι απόψεις της, ο εγκέφαλός της μου προκαλούν όλο και περισσότερη απέχθεια. Είναι απαράδεκτη ανθρώπινη φιγούρα. Αυτός ο Δώρος είναι συμπαθητικό παλικαράκι. Κακώς του έκανε τέτοια επίθεση ο Αντρέας. μαλακα ποσο αληθεια και ανδρεας το ιδιο 1
Edel Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Νομίζω ο Αντρέας το πουλάει, είναι πιο πονηρός. Απεχθής, συμφωνώ αλλά με πρόθεση. Η Αθηνά είναι φυσικό σίχαμα. Εμετός. Θεόχαζη.
McNerd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγα για τον Αντρέα ε. Ανέστησε ημιθανές παιχνίδι κοινωνικό φύραμα. Αθηνά βδέλυγμα ατόφιο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από McNerd 2
G.TH. Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αρχίζω να αποκωδικοποιώ το τι θέλει ο Αντρέας και φέρεται σαν καθυστερημένος: να φύγει με 6/7, να τον ξαναψηφίσουν τα μποτάκια του και να ξαναμπεί για να ξανά κάνει εντύπωση. 1
mandal Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ο Δώρος τις 8 ώρες είναι στα γυρίσματα και τις υπόλοιπες 16 πρέπει να κλείνεται στο ξενοδοχείο κλαίγοντας και να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο Ο Αντρέας αν και καραγκιοζάκος ελπίζω να τα καταφέρει να τους κάνει άνω κάτω 2
G.TH. Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Διπλοποστ αλλά έχουμε έκτακτα γεγονότα. http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-doros-panagidis-anakinose-sto-instagram-ton-xorismo-tou-me-tin--a8ina-xrisantidou/
Edel Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 ΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Μα ρε τώρα δεν είδατε τι έγινε? Του μιλάει η ΑΘηνά κι αυτός κοιτάει σα χάνος λες και ακούει Σουαχίλι. Μιλάμε είναι επικός στις αντιδράσεις του. λες και έχει πάρει μπάφο είναι. Ο Αντρέας μόνιμα με μια κούπα κυκλοφορεί. Προέκταση έχει γίνει. ΑΘΗΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΗΔΙΑ Ζάρλα είσαι νικητής 1
Edel Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ο Μιχάλης όχι ρε παιδιά δε προσποιείται, όλα φυσικά του βγαίνουν. Κοιτάξτε τι τρυφερός. ΕΜΕΤΟΣ Τι ζωντόβολο είναι κι αυτός ρε. Η Εσπρέσο επιβεβαιώνεται. 1
k4ts0u Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, G.TH. είπε Διπλοποστ αλλά έχουμε έκτακτα γεγονότα. http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-doros-panagidis-anakinose-sto-instagram-ton-xorismo-tou-me-tin--a8ina-xrisantidou/ Μπορεί να τελείωσε με την άλλη έννοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις