Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχε λιγο πλακα χθες. Η Τζουλια να χτυπιεται μπρος στον Αντρεα πως βρηκε νεο ερωτα και ειναι ευτυχισμενη (ποτε προλαβε;) , να ισχυριζεται οτι της αρεσουν οι συζητησεις που κανουν με τον νεο και στα επομενα πλανα αυτος να ειναι αμιλητος μαζι της και να την βαριεται απιστευτα ~και να μην κανουν καμια ειδους συζητηση.

Κατι πρεπει να γινει με τα ζευγαρια. Δε ξερω, να τους αγχωσουν λιγο πχ οτι αφου βρηκαν την ευτυχια ας πανε στο καλο. Εκει να δεις κατι Αννες, ξανθια, μπουλοπανο να αλλαζουν εκφρασεις κ ξαφνικα να παριστανουν τους σινγκλ. Δεν εχει ενδιαφερον οπως εχει εξελιχθει.

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι αυτο που παραδεχθηκε η 19χρονη χωρις τα καλοκαιρια πως μπηκε μεσα για λογους προβολης αλλα τελικα βρηκε και τον ερωτα. Γαμω την μπανανια μου, το κουραμπιεδομυαλο της. Τα ελεγε βεβαια στην Αλεξανδρα που η κοπελα ειναι οτι να ναι και χωρις να καταλαβαινει τι γινεται στο περιβαλον, ενστικτωδώς τρολαρει.

Κατα τα αλλα. οπως παει το πραγμα Η ΜΟΝΗ ενδιαφερουσα εξελιξη θα ηταν να φυγει ο αχλαδιας της Εσπρεσσο, να μεινει παλι μονη η Τζουλια και να βλεπει τον Αντρεα να ερωτοτροπει με την Αλεξανδρα.Ειναι που ειναι υαινα και ξινη, θα γελασουμε.

Επισης. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Νικο. Ας του βρουνε καμια με αλλα 4 παιδια αλλιως να τον στειλουν στο καλο

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να ανακατεψουν τη τραπουλα απ την αρχη γτ δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση.

Εχουμε ζευγαρια που εχουν αραχνιασει και δεν κανουν και τπτ (Αννα-Παναγιωτης)

Το ελ γκαμαλι μπαινει στα κοκκινα δωματια και χασισογελαει λες και εχει καπνισει τη μιση Κολομβια

Τον Νικο και να τον φερουν μια στην ηλικια του, παλι τα πιπινια θα κυνηγαει

Δωρος-Αθηνα, copy paste με τους αραχνιασμενους

Κλαουντια παει για μαστερ στη σχολη γκαμπριελα γτ ολο ανακατευεται με τους αλλους και στο τελος βαζει και τα κλαματα γτ θυματε οτι θελει να γινει και μανα

Στελλα-Πανος ακομα κυνηγιουνται μεσ το σπιτι, αλλα δηλωσαν και οι 2 οτι θελουν να πανε διακοπες, οποτε ας πανε

Αντρεας, Τζουλια, Μηχαλης, Αλεξανδρα υπαρχει ενα νταραβερι αλλα μεχρι εκει

Και εχεις και το Μαρινα να κλαιει για εναν τυπο που ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει ουτε το επωνυμο του

Επεξ/σία από firepc
  • Like 3
Δημοσ.

Κλαίω με εσπρέσο και μπαστουνόβλαχο τσούλιας.

Τι κριντζιά ήταν αυτή με δώρο-αθηνά στον καναπέ; Αθηνά βαλίτσες, σε σχολάει ο τύπος

Δημοσ.

Πρεπει οι παλιοι παικτες να γινουν η μειοψηφια, αλλιως η κλικα δεν θα σπασει και θα βγαζουν συνεχεια τους νεους παικτες εξω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tritonas00 είπε

μαρινα πως εισαι ετσι γ@μω τον αξονα

Τρίτων, δικό σου

Spoiler

marina_poweroflove.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
56 minutes ago, Scatman said:

Κατι πρεπει να γινει με τα ζευγαρια. Δε ξερω, να τους αγχωσουν λιγο πχ οτι αφου βρηκαν την ευτυχια ας πανε στο καλο. Εκει να δεις κατι Αννες, ξανθια, μπουλοπανο να αλλαζουν εκφρασεις κ ξαφνικα να παριστανουν τους σινγκλ. Δεν εχει ενδιαφερον οπως εχει εξελιχθει.

Άψογη ιδέα! 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, firepc είπε

Πρεπει να ανακατεψουν τη τραπουλα απ την αρχη γτ δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση.

Εχουμε ζευγαρια που εχουν αραχνιασει και δεν κανουν και τπτ (Αννα-Παναγιωτης)

Το ελ γκαμαλι μπαινει στα κοκκινα δωματια και χασισογελαει λες και εχει καπνισει τη μιση Κολομβια

Τον Νικο και να τον φερουν μια στην ηλικια του, παλι τα πιπινια θα κυνηγαει

Δωρος-Αθηνα, copy paste με τους αραχνιασμενους

Κλαουντια παει για μαστερ στη σχολη γκαμπριελα γτ ολο ανακατευεται με τους αλλους και στο τελος βαζει και τα κλαματα γτ θυματε οτι θελει να γινει και μανα

Στελλα-Πανος ακομα κυνηγιουνται μεσ το σπιτι, αλλα δηλωσαν και οι 2 οτι θελουν να πανε διακοπες, οποτε ας πανε

Αντρεας, Τζουλια, Μηχαλης, Αλεξανδρα υπαρχει ενα νταραβερι αλλα μεχρι εκει

Και εχεις και το Μαρινα να κλαιει για εναν τυπο που ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει ουτε το επωνυμο του

Στα 40 λογικό να θες πιπίνι φίλε.. 

• Like 1
Δημοσ.

Περί Espresso πάντως, εγώ από αυτούς εκεί μέσα τον ΠΑτρινό θα έλεγα ότι κουνάει την αχλαδιά

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά, όταν είδα τον τίτλο νόμιζα ότι αφορούσε τον Δάσκαλο, που έλεγε για όλες ανά περιόδους οτι του αρέσουν και στο τέλος έλεγε δεν ξέρω τι θέλω και τα σχετικά, έστελνε την μπάλα στην εξέδρα. Έδινα και ένα 5% για Δώρο επειδή έλεγε τη φράση Καζανόβας.

Μόλις το διάβασα, νεαρός, κομμένος από σαρβάιβορ, άρα γυμνασμένος, καλοχτενισμένος, έλεγε και για τον τόπο ιδιαίτερης καταγωγής, μπαμ για Δώρο και Παναγιώτη. Κατάλαβα τον πρώτο.
Τον Μιχάλη δεν τον είχα σκεφτεί καθόλου, και τώρα που το λέτε, ταιριάζει και αυτός. Το ρεπορτάζ βγήκε 2 εβδομάδες αφού μπήκε, τυχαίο;

• Like 1
Δημοσ.

Eγω διαβαζοντας το κινουμαι μεταξυ Δωρου-Παναγιωτη. Ο πρωτος συμφωνα με αλλα δημοσιευματα παλαιοτερα εκανε στριπτιζ σε διαφορα αντιστοιχα μαγαζια στη Συγγρου, οποτε... Απο την αλλη εχει παιδι, χωρις αυτο να σημαινει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο μιχαλιος μου κανει για εσπρεσο, χτυπησε ενα καμπανακι η σκηνη με την τσουλια στον καναπε σημερα

ο δώρος να ηθελε να μπει φαρσάιβορ, μπα, δεν ειναι για τετοια

ποιον λετε πατρινο; τον παναγιωτη ντουμπαηδιωτη;

edit επίσης ο μιχαλιός κοκορευόταν από την πρώτη μέρα για το πώς τις ρίχνει τις κόμενες στα κλαμπψ

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
34 minutes ago, McNerd said:

ο μιχαλιος μου κανει για εσπρεσο, χτυπησε ενα καμπανακι η σκηνη με την τσουλια στον καναπε σημερα

ο δώρος να ηθελε να μπει φαρσάιβορ, μπα, δεν ειναι για τετοια

ποιον λετε πατρινο; τον παναγιωτη ντουμπαηδιωτη;

edit επίσης ο μιχαλιός κοκορευόταν από την πρώτη μέρα για το πώς τις ρίχνει τις κόμενες στα κλαμπψ

Ο Μιχαλιός ρε παίδες να μαστιγώνει το δελφίνι; Να σιροπιάζει τον μπακλαβά; Να γυαλίζει το φινιστρίνι; Να σπινάρει την πισωκούνα;

Λεβεντογέννα είναι η Κρήτη φήμες λένε, δεν πιστεύω τις κακοήθειες της Εσπρεσο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...