mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Edel είπε Περισσότερες φωτογραφίες https://www.youweekly.gr/article/dimis-blog/511054-skandalo-sto-power-of-love-paiktria-fabori-prwtagwnistei-se-sklhrh-erwtikh-tainia πείτε ρε ποια είναι και αφήστε τους γρίφους
ant_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δυνατη η γκαμπι ειδα το ντοκιμαντερ της για καθαρα εκπαιδευτικους λογους 1
G.TH. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, mylo είπε Τώρα live στον καμπούρη η Γκαμπριέλα Κάνει ακόμα εκπομπή ο πιγκουίνος; Που;
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ποιος ειναι ο καμπουρης; Η Στελλα την πεφτει οπου παει να γινει ζευγαρι στο Σπιτι, τωρα την πεφτει στον Δωρο, τον ψαρευει ωστε να τον κανει να νιωσει ασχημα να πει οχι δεν ειμαστε μαζι ωστε να παει να της τα πει τηςε Αθηνας...! κ@ριολ@.
mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, G.TH. είπε Κάνει ακόμα εκπομπή ο πιγκουίνος; Που; Αρτ 15 λεπτά πριν, aris1986 είπε ποιος ειναι ο καμπουρης; Η Στελλα την πεφτει οπου παει να γινει ζευγαρι στο Σπιτι, τωρα την πεφτει στον Δωρο, τον ψαρευει ωστε να τον κανει να νιωσει ασχημα να πει οχι δεν ειμαστε μαζι ωστε να παει να της τα πει τηςε Αθηνας...! κ@ριολ@.
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 εχει τον Καρατζαφερη στο Αρτ τωρα. Ελεγε τιποτα η Γκαμπι; Για την ταινια;
mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, aris1986 είπε εχει τον Καρατζαφερη στο Αρτ τωρα. Ελεγε τιποτα η Γκαμπι; Για την ταινια; Ότι δεν είναι αυτή και πως μίλησε με αυτόν που το έκανε και ότι το έκανε για χιούμορ. Εμένα πάντως δε με έπεισε
ant_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Oλα τα στοιχεια δειχνουνε οτι ειναι εκεινη αλλα ενταξει να βγει και να πει "ναι εγω ειμαι " δεν υπαρχει περιπτωση
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, mylo είπε Ότι δεν είναι αυτή και πως μίλησε με αυτόν που το έκανε και ότι το έκανε για χιούμορ. Εμένα πάντως δε με έπεισε Δεν κατάλαβα με ποιον μίλησε ;
G.TH. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις ρώτησαν οι κοπέλες την Αθηνά πως θα αισθανθεί να φύγει ο Δώρος, η δικαίωση μου για το 6/6, έστω 6/7 έρχεται!!! Η Αθηνά στράβωσε κιόλας...χαχαχα Γενικά βλέπω μια μικρή πρόοδο στις κουβέντες, αρχίζουμε και ακούμε παλιές ιστορίες τους, πολύ σύντομες βέβαια. Ιστορίες για μπάλα, ξύλο, αυτοκίνητα, στρατό, αντρικές συζητήσεις δηλαδή, δεν έχουμε ακούσει. Καθόλου στημένο... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από G.TH.
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Download video XAXAXAXAXAXAXAXA Τώρα είδα αυτό!!! Δεν το παρακολουθώ(βαριέμαι stream σε ανούσια) το είδα από περιέργεια, αλλά η παράγωγη έχει τον ρόλο της "Τσατσάς;" ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
mylo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Δεν κατάλαβα με ποιον μίλησε ; Είπε πως έγινε μοντάζ και μίλησε με αυτόν που έκανε το μοντάζ και της είπε ότι το έκανε για αστείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις