Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mylo είπε

Τώρα live στον καμπούρη η Γκαμπριέλα 

Κάνει ακόμα εκπομπή ο πιγκουίνος; Που;

Δημοσ.

ποιος ειναι ο καμπουρης;

Η Στελλα την πεφτει οπου παει να γινει ζευγαρι στο Σπιτι, τωρα την πεφτει στον Δωρο, τον ψαρευει ωστε να τον κανει να νιωσει ασχημα να πει οχι δεν ειμαστε μαζι ωστε να παει να της τα πει τηςε Αθηνας...!

κ@ριολ@.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Κάνει ακόμα εκπομπή ο πιγκουίνος; Που;

Αρτ 

15 λεπτά πριν, aris1986 είπε

ποιος ειναι ο καμπουρης;

Η Στελλα την πεφτει οπου παει να γινει ζευγαρι στο Σπιτι, τωρα την πεφτει στον Δωρο, τον ψαρευει ωστε να τον κανει να νιωσει ασχημα να πει οχι δεν ειμαστε μαζι ωστε να παει να της τα πει τηςε Αθηνας...!

κ@ριολ@.

15-14-22-kampoyris_h_633_451.jpg

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aris1986 είπε

εχει τον Καρατζαφερη στο Αρτ τωρα.

Ελεγε τιποτα η Γκαμπι; Για την ταινια;

Ότι δεν είναι αυτή και πως μίλησε με αυτόν που το έκανε και ότι το έκανε για χιούμορ. Εμένα πάντως δε με έπεισε 

Δημοσ.

Oλα τα στοιχεια δειχνουνε οτι ειναι εκεινη

αλλα ενταξει να βγει και να πει "ναι εγω ειμαι " δεν υπαρχει περιπτωση

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mylo είπε

Ότι δεν είναι αυτή και πως μίλησε με αυτόν που το έκανε και ότι το έκανε για χιούμορ. Εμένα πάντως δε με έπεισε 

Δεν κατάλαβα με ποιον μίλησε ;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ρώτησαν οι κοπέλες την Αθηνά πως θα αισθανθεί να φύγει ο Δώρος, η δικαίωση μου για το 6/6, έστω 6/7 έρχεται!!!
Η Αθηνά στράβωσε κιόλας...χαχαχα

Γενικά βλέπω μια μικρή πρόοδο στις κουβέντες,  αρχίζουμε και ακούμε παλιές ιστορίες τους, πολύ σύντομες βέβαια.
Ιστορίες για μπάλα, ξύλο, αυτοκίνητα, στρατό, αντρικές συζητήσεις δηλαδή, δεν έχουμε ακούσει. Καθόλου στημένο...

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
Download video

XAXAXAXAXAXAXAXA Τώρα είδα αυτό!!! Δεν το παρακολουθώ(βαριέμαι stream σε ανούσια) το είδα από περιέργεια, αλλά η παράγωγη έχει τον ρόλο της "Τσατσάς;" ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Δεν κατάλαβα με ποιον μίλησε ;  

Είπε πως έγινε μοντάζ και μίλησε με αυτόν που έκανε το μοντάζ και της είπε ότι το έκανε για αστείο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...