Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιος που ξερει τουρκικα ρε παιδια να μας το μεταφρασει χαχα, στο 0,42 ολα τα λεφτα :lol:

Επεξ/σία από Anorymous
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Η άλλη κάθεται κλαίει για τον Ελ Γκαμαλι :lol:

Σιγα μη καθεται να κλαιει τωρα αυτην εδω για εναν εποχιακο μπαρμαν ονοματι ελ γκαμαλι

kiriaki_tsanikidi_okokoras_6-1024x767.jpg

Απλα αν δεν παιζεις το ρολακι σου εκει μεσα, παιρνεις ποδι και τελειωνουν η διακοπες σου στη ΠΟΛΗ

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Κυριακη ..τα μυαλα της δεεεν. ..

Νομιζα στο τρειλερ της ειπε κατι ο Σωκρατης (τιτανοκομπλεξικός το απεδειξε και παλι με το χαρτακι) ..κι αυτη κλαψουριζε μελαγχολικά επειδη δεν της ειπε "γεια".

Το τούρκικο έχει κ ενα σασπενς ρε παιδί μου :P

ΕΝΤΙΤ :

καλά ναι, ρόλο παίζει αλλά το παρακάνουν ΟΛΟι σε σημείο ξεφτιλας. 

Επεξ/σία από Scatman
Δημοσ.

χθες ανοιξα τιβι κατα τις 4 νομιζω που ετρωγα τα φασολακια μου και βλεπω την ξανθια να διαβαζει ενα γραμμα...

καλα, ουτε το δημοτικο δεν εχει τελειωσει ;;; ουτε μια προταση δε διαβασε σερι !!!

Δημοσ.
12 minutes ago, mclein said:

χθες ανοιξα τιβι κατα τις 4 νομιζω που ετρωγα τα φασολακια μου και βλεπω την ξανθια να διαβαζει ενα γραμμα...

καλα, ουτε το δημοτικο δεν εχει τελειωσει ;;; ουτε μια προταση δε διαβασε σερι !!!

Δεν είναι προαπαιτούμενο να ξέρει να διαβάζει προτάσεις γρήγορα στην δουλειά που κάνει.

• Sad 1
Δημοσ.

ΘΑ ΣΈΒΕΣΤΕ ΤΗ ΣΤΈΛΛΑ ΑΧΡΕΊΟΙ 

Αλλά πέρα από τη πλάκα, και το συνταντικό αυτών που διάβαζε ήταν κλάφτα Χαράλαμπε. Ειδικά του κύπριου ήταν λες και το έγραφε πάνω στο στύλο. Δε κατάλαβα λέξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικο μου δε θα διαβαστει! Ειναι μια ομορφη  εκφραση συναισθηματων. Δεν κολλαει. Ολοι περιεγραψαν κατι διαφορετικο,μεχρι και η Μαρια (Μπακομιλφου). Δεν καταλαβαν σωστα το ζητουμενο του θεματος.~ Σωκρατης 21/3/2018

Επεξ/σία από Scatman
Δημοσ.

η 19χρονη εχει ντυθει 16χρονη .

ο παναγιωτης και η αννα βρηκαν σε ποιο σχολειο θα πανε το παιδι τους ; 

• Like 1
Δημοσ.

H Αθηνά είναι εμετός. Δε ξέρω τι πιο ξεφτιλιστική λέξη να χρησιμοποιήσω. Εμετός, εμετός

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Edel είπε

H Αθηνά είναι εμετός. Δε ξέρω τι πιο ξεφτιλιστική λέξη να χρησιμοποιήσω. Εμετός, εμετός

Καλά βρε... άσε και τίποτα για τους άλλους παίχτες... :P

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Edel είπε

πως θα μπορουσε να παει με τον πανταζη, δλδ τον παππου της διαφορετικα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.3f3bc47ab0f183d279b19edd5122137f.png

22 hours ago, Anorymous said:

καποιος που ξερει τουρκικα ρε παιδια να μας το μεταφρασει χαχα, στο 0,42 ολα τα λεφτα :lol:

image.png

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις εχουμε μεινει ξεροσφυρι να βλεπουμε fake σαλιαρισματα μεταξυ στημενων ζευγαριων και οι αλλοι ετοιμαζονται να πυρπολησουν το σπιτι που γινονται τα γυρισματα. Μεχρι και στο power of love καλυτεροι οι Τουρκοι.

ΥΓ. Διπλη αποχωρηση αυριο, ο αδιαφορος πατρινος και η Κουλα.

YΓ2. Και επιστροφη του αλλου πατρινου (συμφωνα με δικες του αναρτησεις) για να συνεχιστει και το μοναδικο ζευγαρο-σηριαλ που εχει potential για τσακωμους, δακρυα, μισος, ζηλειες, προδοσιες και οτι αλλο σεναριο τους βαλει να παιξουν η παραγωγη για να φερει ακροαματικοτητα.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...