Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν το προλαβα

τι επιστημονικα συμπερασματα βγηκανε σημερα απο το κοινωνικο πειραμα?

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ant_ είπε

Επειδη δεν το προλαβα

τι επιστημονικα συμπερασματα βγηκανε σημερα απο το κοινωνικο πειραμα?

To αυτό μωρέ ξέρεις

1211.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουσα οτι τα κοτοπουλα οργανωνουν ενα κινημα , επειδη αφηνετε τη πορτα του ψυγειου ανοιχτη και εχουν ξεπαγιασει .

Επεξ/σία από redykt
μου ρθε κατι καλυτερο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Scatman είπε

πΩωΩωΩ

- Πιο σιχαμενο δίδυμο απ' τους Πανο- Στελλα, δεν υπάρχει. Τους ζηλευουν, τους ματιαζουν

- Η Τζούλια είναι ποταπό πουτανίδιον. Ο Αντρεας πολύ αισθηματιας, δεν αξίζει η προσπάθεια του για την υαινα.

- Τι είναι αυτή η Μαρίνα ρε παιδί μου; Στερητικόν σεξ; 'Ελλειψη ενδιαφέροντος; Όταν βλέπω κι ανοίγει αυτό το περίεργο στόμα με τα δόντια, τρελαίνομαι!

112121.png

KΛΕΙΣΤΟ ΜΩΡΗ ΠΙΑ!

- Ο νέος έχει φωνή Τσαλίκη, με εκνευρίζει ήδη.

Ο Χριστός κι η μάνα του. Μα τι σίχαμα είναι τέλος πάντων αυτή η Μαρίνα. Χτες κλαιγόταν πάλι για τη ψηφοφορία. 

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

πατσαβούρα

O Ισαάκ μπήκε άνετος, φαίνεται καλύτερος από το πιθηκοειδές Πατρινό που μπήκε το προηγούμενη βδομάδα.

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που αποχώρησε από το Power of Love την Παρασκευή, έχει βρει τον έρωτα και μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.
Την αποκάλυψη έκανε στην Espresso ο αστρολόγος και σύντροφός της, Άρης Παπαδόγιαννης. «Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο «Power of love» κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» είπε χαρακτηριστικά.

d015.gif d015.gif d015.gif 

Power of Love: Ο πιο αγαπητός παίκτης χόρευε σε strip club με το παρατσούκλι… «Wild boy»; d015.gif d015.gif d015.gif d015.gif d015.gif d015.gif 

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.

Ο Ισαάκ έστειλε μήνυμα στην πρώην κοπέλα του ζηλιάρη Οικονομόπουλου.
Αυτό είναι σύμπτωση κύριοι :P

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, McNerd είπε

Μπήκε τυχαία στο «Power of love»

εκεί που περπάταγα προχθές γλίστρησα και παραλίγο να βρεθώ στo Power of Love. 

φτηνά τη γλίτωσα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Ο Ισαάκ έστειλε μήνυμα στην πρώην κοπέλα του ζηλιάρη Οικονομόπουλου.
Αυτό είναι σύμπτωση κύριοι :P

Τι έχασα?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Edel είπε

Τι έχασα?

Για την ώρα τίποτα το σημαντικό, απλώς ο Οικονομόπουλος θυμήθηκε ότι ο Ισαάκ είχε στείλει στην πρώην του, σε αυτή που ζήλευε,  καμακομήνυμα και το είχε δει και αυτός.
Και σήμερα τη δεύτερη μέρα το "θυμήθηκε".
Δεν το έχει πει ακόμα στον ίδιο, οπότε λογικά περιμένουμε.

Άσχετο: είμαι ο μόνος που έχω παρατηρήσει ότι τα κορίτσια χορεύουν σχεδόν πάντα σε διαφορετικό τραγούδι από αυτό που ακούμε εμείς; Φαίνεται στο ρυθμό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Για την ώρα τίποτα το σημαντικό, απλώς ο Οικονομόπουλος θυμήθηκε ότι ο Ισαάκ είχε στείλει στην πρώην του, σε αυτή που ζήλευε,  καμακομήνυμα και το είχε δει και αυτός.
Και σήμερα τη δεύτερη μέρα το "θυμήθηκε".
Δεν το έχει πει ακόμα στον ίδιο, οπότε λογικά περιμένουμε.

Άσχετο: είμαι ο μόνος που έχω παρατηρήσει ότι τα κορίτσια χορεύουν σχεδόν πάντα σε διαφορετικό τραγούδι από αυτό που ακούμε εμείς; Φαίνεται στο ρυθμό.

WTf? Ο ένας Πάτρα ο άλλος Θεσσαλονίκη που πέτυχε τη πρώην του ? Ρε γνωστοί είναι όλοι αυτοί ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...