managerre Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 ο ανδρεας αυτο το χαζο πραγμα κανει παντα το ιδιο με κιθαρα παιζει τα 3 ακορντα που εμαθε και τραγουδαει 3 λεξεις και περιμενει να πουν οι αλλοι το αλλο ενω δεν το ξερουν 1
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Χαχαχααχα ξεκατινιασμα και θέλω να πάω σούπερ μάρκετ
G.TH. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Θεέ μου τι παρλαπίπα η Μαρίνα... Φερ'τε πίσω τη Γαβριέλλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Αυτός ο καινούργιος μια σκ@τοφατσα που έχει. Το έπαιζε σωσιας του Οικονομοπουλου φαντασου για τι μιλάμε... Jon Bon Jovi από τα lidl δηλαδή.
xaratsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Φαντάσου για τί φρούτο μιλάμε που έβαλε σκοπό ζωής του να μοιάσει σε Έλληνα σκυλοποπ τραγουδιστή 1
Edel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στέλλα Πάνος μακράν το καλύτερο ζευγάρι του σπιτιού, χαβαλέδες και οι 2, αυτοί να δεις που πραγματικά θα τα φτιάξουν. Ποτέ δε περίμενα να συμπαθήσω σιχάματα από αυτό το βρωμοπαίχνιδο 1
vairass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ο Πάνος ωραίος τελικά, αν και νομίζω η ξανθιά τον δουλευει. Μόλις τώρα, Edel είπε Στέλλα Πάνος μακράν το καλύτερο ζευγάρι του σπιτιού, χαβαλέδες και οι 2, αυτοί να δεις που πραγματικά θα τα φτιάξουν. Ποτέ δε περίμενα να συμπαθήσω σιχάματα από αυτό το βρωμοπαίχνιδο Όντως φίλε μαζί το γράψαμε.. Αλλά κάτι μου λέει ότι τον δουλευει, πιστεύω όμως ότι είναι ωραίος τύπος. 1
Edel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, vairass είπε Ο Πάνος ωραίος τελικά, αν και νομίζω η ξανθιά τον δουλευει. Ναι, ωραιός τύπος, στην αρχή δε φαινόταν καθόλου. Μετά τη Στέλλα έχει ανανωθεί φουλ 1
vairass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Edel είπε Ναι, ωραιός τύπος, στην αρχή δε φαινόταν καθόλου. Μετά τη Στέλλα έχει ανανωθεί φουλ Λες να τον γουστάρει στα αλήθεια 22 ετών ξανθιά; αν γίνει γάμος με αυτούς θα πέσω από τα σύννεφα.
Edel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλά γάμος προφανώς όχι, αλλά να τη πιάσει γκόμενα για κανένα 6μηνο και μετά το τέλος του παιχνιδιού δε μου φαντάζει απίθανο. Γενικά αυτοί οι 2 είναι οι πιο ευχάριστες παρουσίες στο παιχνίδι, την έκανε σχεδόν άνθρωπο τη Στέλλα 1
vairass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Edel είπε Καλά γάμος προφανώς όχι, αλλά να τη πιάσει γκόμενα για κανένα 6μηνο και μετά το τέλος του παιχνιδιού δε μου φαντάζει απίθανο. Γενικά αυτοί οι 2 είναι οι πιο ευχάριστες παρουσίες στο παιχνίδι, την έκανε σχεδόν άνθρωπο τη Στέλλα Άμα την φάει θα είναι παίκτης.. Αυτές οι πολυ ωραίες τέτοιους θέλουν, άντρες με θράσος.
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εσας που πιστευατε ακομη οτι η πλαστικια δεν δουλευει το ζουμπουρλό: http://www.espressonews.gr/showbiz/2018/03/170353/me-gio-efoplisti-i-mizeraki-toy-power-love Αν και ειναι πασιφανες απο την πρωτη στιγμη οτι τον δουλευει χυμα, απλα μετα το γυρισε λιγο γιατι ειδε οτι μονο προσποιουμενη το ζευγαρι θα μπορεσει να συνεχισει στο παιχνιδι... Καλη προσπαθεια παντως για να ενταχθουν στο media/celebrity/life style system αυτες που ειτε ειχαν αποτυχει σε προηγουμενες προσπαθειες τους (βλ. Αννα, Αθηνα, Κλαουντια κλπ), ειτε πρωτοεμφανιζονται σε αυτο. Οι αντρες απλως ειναι οι κομπαρσοι αυτης της υποθεσης, με 1-2 εξαιρεσεις που θα κερδισουν ενα συντομο περασμα απο το ας το πουμε star system της ψωροκωσταινας (Δωρος, Παναγιωτης). Συντομα ξεκιναει και στον ΑΝΤ1 κατι αντιστοιχο, μενει να δουμε ποσο καραστημενο θα ειναι κι εκεινο. YΓ. ποτε δεν περιμενα απο τον εαυτο μου να δημοσιευσω link απο το συγκεκριμενο site και γενικοτερα τετοιου περιεχομενου link. Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από YourTrueLegend 1
Scatman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Πεφτω απτα συννεφα! Αυτα δε γινονται στο pol! Δε το περιμενα απαπα :Ρ Ρε σεις τι ταιριαζουν κ κουραφεξαλα. Το μονο κοινο τους ειναι η ουγκ γλωσσα π επικοινωνουν. Ο Πανος ειδικα ειναι στις εγκεφαλικες συχνοτητες του αντρεα. Μονο οι αντρες εχουν ψαρωσει εκει μεσα. Δυστυχως για μια ακομη φορα, η τιβι μας δειχνει οτι στην κουτοπονηρια ειναι παντα πιο μπροστα οι γυναικες. 1
Edel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Για εσας που πιστευατε ακομη οτι η πλαστικια δεν δουλευει το ζουμπουρλό: http://www.espressonews.gr/showbiz/2018/03/170353/me-gio-efoplisti-i-mizeraki-toy-power-love Αν και ειναι πασιφανες απο την πρωτη στιγμη οτι τον δουλευει χυμα, απλα μετα το γυρισε λιγο γιατι ειδε οτι μονο προσποιουμενη το ζευγαρι θα μπορεσει να συνεχισει στο παιχνιδι... Καλη προσπαθεια παντως για να ενταχθουν στο media/celebrity/life style system αυτες που ειτε ειχαν αποτυχει σε προηγουμενες προσπαθειες τους (βλ. Αννα, Αθηνα, Κλαουντια κλπ), ειτε πρωτοεμφανιζονται σε αυτο. Οι αντρες απλως ειναι οι κομπαρσοι αυτης της υποθεσης, με 1-2 εξαιρεσεις που θα κερδισουν ενα συντομο περασμα απο το ας το πουμε star system της ψωροκωσταινας (Δωρος, Παναγιωτης). Συντομα ξεκιναει και στον ΑΝΤ1 κατι αντιστοιχο, μενει να δουμε ποσο καραστημενο θα ειναι κι εκεινο. YΓ. ποτε δεν περιμενα απο τον εαυτο μου να δημοσιευσω link απο το συγκεκριμενο site και γενικοτερα τετοιου περιεχομενου link. Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω ότι θα έβλεπα δικό σου ποστ εδώ πέρα. Τελικά όλα γίνονται, ακόμα και πρωτάθλημα να σηκώσει ο Μιραλάς φέτος Μου χάλασες την εικόνα για το ζευγαράκι. Εύκολα τους έβλεπα για νικητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις