Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Scatman είπε

Ολα τα κανει και στραπόν φορεί αμα λάχει

Για τη Μπακοδήμου έχει μπει στο παιχνίδι;

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι σιχαμα είναι αυτός ο Ανδρέας κακή ψυχή, βλέμμα και όπως μιλάει.... Παίζει κιθάρα του 6μηνου ακουρδιστη μπας και έβγαζε καμία γκομενα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες αυτό με την Στέλλα είναι αληθινό η παπάς; δηλαδή γουστάρει όντως τον πανο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, vairass είπε

Μάγκες αυτό με την Στέλλα είναι αληθινό η παπάς; δηλαδή γουστάρει όντως τον πανο; 

Θεωρώ πως κι οι 2 είχαν σκοπό που το άρχισαν. Καταρχάς είδαν πως τα ζευγαράκια πουλάνε. Ο Πάνος επίσης μπήκε μεσα γνωρίζοντας πως αν δεν ζευγαρώσει σύντομα θα τον διώξουν αμέσως όπως κάνουν με τους καινούργιους. Οπότε βιάστηκε να βρει ταίρι κι αν δεν ήταν η Στέλλα θα ήταν κάποια αλλη θεωρώ. Όσο για την Στέλλα αφού έπαιξε με όλους είδε πως οι μισοί άρχισαν να καπαρωνονται οπότε σου λέει αν δεν το παίξω κι εγώ ερωτευμένη με κάποιον θα με στείλουν σύντομα. Όλα αυτα με λίγο σενάριο και της παραγωγής φυσικά πιστευω. 

Επεξ/σία από livefreeordie
  • Like 3
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι και η Μπακοδημου εχει περασει την γραμμη "ψηφιζω όποιον δεν ειναι ζευγαρι" ~το χει αναφερει 1-2 φορές~ οποτε και να θελει καποιος/α να δωσει διαφορετικη ψηφο, σκεφτεται οτι θα εκτεθει οπότε γινεται ακόμα πιο υποκριτικο.

Πατάω κυριακή στο google kai μου εμφανιζει αυτοματα Kυριακή power of love..lol

Κυριακή λοιπόν... :

https://www.sport-fm.com.cy/2018/03/08/h-sexy-kυριακή-τσακινίδη-που-μπήκε-στο-power-of-love/

Mωρή θεά σε προσκυνώ

Για το σημερινό επεισόδιο δεν έχω να πω πολλά, το μόνο που με τράβηξε ήταν αυτό :

Spoiler

212121.png

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Scatman είπε

Το θεμα ειναι οτι και η Μπακοδημου εχει περασει την γραμμη "ψηφιζω όποιον δεν ειναι ζευγαρι" ~το χει αναφερει 1-2 φορές~ οποτε και να θελει καποιος/α να δωσει διαφορετικη ψηφο, σκεφτεται οτι θα εκτεθει οπότε γινεται ακόμα πιο υποκριτικο.

Πατάω κυριακή στο google kai μου εμφανιζει αυτοματα Kυριακή power of love..lol

Κυριακή λοιπόν... :

https://www.sport-fm.com.cy/2018/03/08/h-sexy-kυριακή-τσακινίδη-που-μπήκε-στο-power-of-love/

Mωρή θεά σε προσκυνώ

Για το σημερινό επεισόδιο δεν έχω να πω πολλά, το μόνο που με τράβηξε ήταν αυτό :

Απόκρυψη περιεχομένων

212121.png

Αυτό αρχίζει να μου αρέσει και εμένα..δυνατό είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα για κάποιο λόγο η Στέλλα με το ρήτορα μου φαίνεται συμπαθητικό ζευγάρι και ότι δεν είναι και τόσο στημένο. Ίσως το ξεκίνησαν με σκοπιμότητα όλο αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι πράγματι αρέσει ο ένας στον άλλον.

Ο Νίκος ξύδι όσο δε πάει. Αυτός με τον Αντρέα καλό είναι να παίρνουν πόδι σιγά σιγά, έχουν κουράσει. Αυτός ο καινούριος βλαχοσπιουνάκος μου φαίνεται. 

Επεξ/σία από Edel
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Edel, ακόμα μπορούν να μπουνε παικτες πάντως, σκέψου το :P

• Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Edel είπε

Εμένα για κάποιο λόγο η Στέλλα με το ρήτορα μου φαίνεται συμπαθητικό ζευγάρι και ότι δεν είναι και τόσο στημένο. Ίσως το ξεκίνησαν με σκοπιμότητα όλο αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι πράγματι αρέσει ο ένας στον άλλον.

Ο Νίκος ξύδι όσο δε πάει. Αυτός με τον Αντρέα καλό είναι να παίρνουν πόδι σιγά σιγά, έχουν κουράσει. Αυτός ο καινούριος βλαχοσπιουνάκος μου φαίνεται. 

Καλά ο καινούργιος δεν μπορεί να πει λέξη... Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερος αλλά τουλάχιστον δεν πήγα εκεί να εκτεθώ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...