panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Αυτό που μου έχει κάνει τρομερα αρνητική εντύπωση είναι ότι ο Δώρος, παρότι φαίνεται αρκετά έξυπνος και νορμάλ άνθρωπος, δε βλέπει πόσο βλαμμένη είναι η Αθηνά. Δεν είδα το σημερινό της Πέμπτης ακόμα, αλλά ρε φίλε δώρο, αν μια στο εκατομμύριο διαβάζεις ινσομνια, δε βλέπεις ότι η κοπέλα πέρα από το ότι δε μπορεί να σχηματίσει μια πρόταση με νόημα, έχει πρόβλημα κατανόησης? Κάθε μέρα το ίδιο, σε είδα που κοιτάς εκεί, σε είδα που μιλάς εκεί, πρηξοτετοια η αθηνουλα. Της έχει πει ότι την θέλει και αυτή κάθε μέρα εκεί, έκανες αυτό είπες αυτο. Θέλει όλη την ώρα την προσοχή των άλλων γιατί λογικά έχει φάει πολλά πιστόλια από παρέες και γκόμενους αφού κατάλαβαν ότι δε της πολυκοβει και ζαλίσει κεφάλια Όσο ωραία και να είναι η άλλη που για μένα δεν είναι όμορφη, όσο οι 2 που μπήκαν τώρα και ειδικά η Κολομβιανή των φτωχών Κυριακή, άμα δε μπορείς να πεις και 2 κουβέντες άστο ρε κοπέλα μου. Επίσης Αθηνά, για όποιον έχει δει Πάολα από κοντά, είναι μια αντιγραφή σε όλες τις κινήσεις, ειδικά σε περπάτημα και χορό. 2
G.TH. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ο Δώρος. Τις είδε όλες. Αρχικά έλεγε πχ τι ωραία επικοινωνία έχει με την Κλαούντια και την καλούσε, αλλά τελικά κατάλαβε που τον πέρνει, έριξε τα δίχτυα του και κάνει (πολύ καλό) παιχνίδι. Χαζή έψαχνε ουσιαστικά. Έχω προβλέψει σε προηγούμενο ποστ ότι τη μέρα που δεν θα τον σώσει το κοινό, θα φύγει με 6/7 ή 7/7. Αν συνεχίσει για καιρό, προσθέτω τώρα ότι στο τέλος θα τον φτύσει η Αθηνά. Επειδή οι παίχτες δεν είναι απομονωμένοι αλλά βλέπουν τα πάντα, μιλάνε με οικογένειες κτλπ, ε θα ξυπνήσει, δε γίνεται. Για μένα μορφή είναι ο Νίκος. Ιδανικός για παρέα , για έξοδο. για κουβέντα. Θεωρητικός. Αναλυτικός. Παίχτης. Στο βλέμμα του είναι ανακατεμένα η απορία "τι στο διάολο κάνω εγώ εδώ με όλες τις ηλίθιες που με βάλατε", η επιφυλακή για το τι γίνεται δίπλα του και το κρασί. Απώτερος σκοπός του, νομίζω είναι να κάνει ακόμα 4 παιδιά. Μακάρι να μη φύγει ποτέ. 1
Edel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το ειδύλλιο Στέλλας Πάνου με ξεπερνά!!! Αυτός ο Πάνος είναι απίστευτα χαζόχαζος, οι προτάσεις που λέει και οι "ατάκες" κάνουν την Αθηνά να φαίνεται λέκτορας. Τόσο άμπαλος. ιδικά όταν φιλοσοφεί, αχ κλάμα Στο τρέιλερ για το σημερινό γκαλά έδειξε ότι πέφτει τρελό ξεκατίνιασμα Νίκου-Σωκράτη εναντίον Στέλλας. Επίσης η Στέλλα από τις τόσες πλαστικές δε μπορεί ν ανοίξει το στόμα της και μιλάει έτσι ;;; 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εμένα προσωπικά μου προξενεί έκπληξη , από αποσπάσματα που έτυχε να δω, ότι μπορεί και μιλάει γενικά.
McNerd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε Το ειδύλλιο Στέλλας Πάνου με ξεπερνά!!! Αυτός ο Πάνος είναι απίστευτα χαζόχαζος, οι προτάσεις που λέει και οι "ατάκες" κάνουν την Αθηνά να φαίνεται λέκτορας. Τόσο άμπαλος. ιδικά όταν φιλοσοφεί, αχ κλάμα Στο τρέιλερ για το σημερινό γκαλά έδειξε ότι πέφτει τρελό ξεκατίνιασμα Νίκου-Σωκράτη εναντίον Στέλλας. Επίσης η Στέλλα από τις τόσες πλαστικές δε μπορεί ν ανοίξει το στόμα της και μιλάει έτσι ;;; μπότοξ. δε μπορεί να χαμογελάσει καν.
xaratsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Φωτιά στα κόκκινα σήμερα η Τζούλια. Το κοινωνικό μας πείραμα ξεκίνησε
xaratsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το ζευγος Άννας Παναγιώτη έκανε το πρώτο νταμπλ της σεζόν
aris1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ανδρέα κλαψιαρη... Κατά βάθος αυτός είναι ο χαρακτήρας σου να κλαις στην σκάλα Πάει την έχασε ο πατρινος την Αααχ Τζούλια....!
xaratsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το παράκανε αυτή για μια πλάκα που έκανε ο άλλος.. Εκτός αν έψαχνε απλά αφορμή να τον σουτάρει σιγά σιγά 1
scarface5323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, xaratsi είπε Το παράκανε αυτή για μια πλάκα που έκανε ο άλλος.. Εκτός αν έψαχνε απλά αφορμή να τον σουτάρει σιγά σιγά Προφανώς..,αφού όταν την έριξε ο Σωκράτης στον καναπέ και πιάσανε παιδί,αυτή το εξήγησε απλά ότι είναι διαχυτικη,και ο Ανδρέας το εχαψε, αντί να καταλάβει ότι είναι πηγάδι.. 2
Focusinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ρε με τι ασχολείστε ρε άμπαλοι;; Μυαλό κουκούτσι! 1
aris1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ανδρέα με τη φάτσα που έχεις, την φωνή και τις ικανότητες στην κιθάρα δεν γ@μ@ς ούτε στην γιορτή της γυναίκας... 1
scarface5323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Focusinos είπε Ρε με τι ασχολείστε ρε άμπαλοι;; Μυαλό κουκούτσι! Thread close in: 6 5 4 3 2 1
redykt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) βαζω κι εγω το λιθαρακι μου δε στεκεται στην εξωτετικη εμφανιση λεει το isoplast με ποδια ! εδιτ : πως λεγεται ρε σεις η μαρκα με τα χρωματα ; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από redykt
Προτεινόμενες αναρτήσεις