Edel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εσείς είστε άρρωστοι. Βαριά. Κολλήσατε ποντιακή ελ γκαμαλιτιδα
firepc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μπαινει και ο αδερφος της Αννας αυριο για να δωσει κουραγιο στον Μπαναγιωτακη που ο καημενος παλευει για 2
ObeyWario! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τελικά η Άννα δεν είναι αλβανίδα; βορειο ηπειρώτισσα είναι; βοήθεια κάποιος γκρεμίζεται ο κόσμος μου
firepc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τελικα ρε παιδια τι θα ψηφισουμε? ποιον στηριζουμε?
VonLoutsos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 hours ago, firepc said: Μπαινει και ο αδερφος της Αννας αυριο για να δωσει κουραγιο στον Μπαναγιωτακη που ο καημενος παλευει για 2 Μπαίνε αντερφό από το κωριό να ντώσι κουράτζιο και ντύναμιη!!! Υ.Γ Μετά θα πάνε όλοι μαζί θέατρο να δουν το Συμπεθέροι από τα Τίρανα!!! 1
G.TH. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω αν θα βγει με ψήφους κοινού, αν πάει έτσι έχουμε μια μέρα και σήμερα όποιος προλάβει. Εγώ θα την έδινα Δώρο, αλλά είναι εκτός οπότε Άννα, αλλά και αυτή εκτός, οπότε Νικόλα-Δάσκαλο, ωπ και αυτός έξω είναι, οπότε στηρίζω Πάνο. Της ξανθιάς τον Πάνο.
firepc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Τα σπασε ολα ο Παναγιωτης, δεν αφησε τπτ ορθιο Αμα σας πω οτι ο Πανος ετσι ειναι 10 φορες καλυτερος τι θα πειτε
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, redykt είπε Marina you look classy af babe. Σε ψαχνω, θα ζητησω ip απο τη διαχειριση 1
SeXBOX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Λοιπόν όταν ξεκίνησε το παρακολούθησα τόσο ώστε να μάθω μερικούς από αυτούς, μετά δεν έβλεπα, τώρα που τελειώνει το ξανά έβαλα στο πρόγραμμα μου τελικά. Σαν κάποιος που το είδε ετσι εχω να πω ότι ότι βλέπω τώρα από ότι πράττουν ΔΕΝ είναι τίποτε αληθινό σε σχέση με τον χαρακτήρα που έμαθα του καθένα στις αρχές, όλα στρατηγικές για το έπαθλο και η παραγωγή φυσικά τους υποστηρίζει γιατί πουλάνε... μόνο ίσως αυτό το παλικάρι ο Αλέξανδρος να είναι πιο ντόμπρος άσχετα με το τι "έχουν" με την Μαρίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις