vairass Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Παιρνει ματι ο γερος. Νταξει ρε τι γέρος... Μια χαρα είναι 1
cupreti Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ο Κωσταντινος που εφυγε ειναι μελος εδω, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει.
Scatman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ο κωνσταντινος έχει αφήσει ιστορια με το "να σας έχει καλά ο θεός". εν τω μ εταξύ μπλοφα η κοκκινη. τι κάνουν για τα νουμερα
G.TH. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό με την κόκκινη κάρτα, απλά ελεεινό. Αυτός που το σκέφτηκε έχει μυαλό δημοτικού. Καν'τους φάρσα, μην το βάζεις στο τρέιλερ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από G.TH. 2
Edel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, cupreti είπε Ο Κωσταντινος που εφυγε ειναι μελος εδω, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει. ΑΣΕ ΡΕ.
cupreti Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Edel είπε ΑΣΕ ΡΕ. Ρε να αποκαλεις αυτους που σε αποκαλουν ετσι, θα ψαξω να βρω το ψευδωνυμο του και θα το ποσταρω εδω. Καλο σου μεσημερι. EDIT το προφιλ του ειναι αυτο: https://www.insomnia.gr/profile/263634-dinosfan/ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από cupreti 4
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, cupreti είπε Ρε να αποκαλεις αυτους που σε αποκαλουν ετσι, θα ψαξω να βρω το ψευδωνυμο του και θα το ποσταρω εδω. Καλο σου μεσημερι. EDIT το προφιλ του ειναι αυτο: https://www.insomnia.gr/profile/263634-dinosfan/ που το ξερεις οτι ειναι δικο του το προφιλ αυτο?
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Παντως εχει ιδια ημερομηνια γεννησης με fb, το επιθετο του ειναι Φανουρακης, οποτε ταιριαζει το fan και φερεται να εχει σπουδασει πληροφορικη. Μωρε λες ή μας δουλευουνε;
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Έχει στο FB και το ίδιο case που έχει postαρει κι εδώ μέσα.
cupreti Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά σας λέω αυτός είναι ..ψάξτε το και θα δείτε.. Spoiler
Lazlow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 φανουράκη αν διαβάζεις να ξέρεις πως εγώ σε αγάπησα 1
Scatman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ντάξει, λαγωνικά στο insomnia απ'τα λίγα. Δήλωση Πάνου (νέου) για τις αναφορές περι ανταγωνισμού που είχε κάνει η ~αγνώστου ηλικίας~ Αθηνά. Παίρνει το λόγο απ'τη Μπακοδήμου : "Να πω κάτι; ΕΓώ τους δυνατούς παίχτες τους θέλω (Δώρο). Νιώθω με αυτούς δίπλα μου δυναμώνω κι εγώ" / Άκρα σιωπή στο δωμάτιο Το οποίο έρχεται βεβαίως σαν συνέχεια, την κλαρινοαναφοράς "τζουσι" για την Κυριακή. Νομίζω μέχρι το τέλος θα έχουμε γερό ανταγωνισμό για το ποιος έχει χαμηλότερο IQ, αυτός ή ο Αντρέας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις