McNerd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 θες παστίτσιο (ναι έχω βάλει πλέον κάτι άλλο να βλέπω)
ObeyWario! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Η Μπακοδήμου γιατί έχει ξενερώσει τόσο άσχημα;
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Έκαναν γύρω στις 15 ψηφοφορίες για να διώξουν ένα ατομο; Τζάμπα τα χαρτιά που ξόδεψαν...
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Και τα ψυχολογικα της Ευας συνεχιζονται με κλαμα παλι... Βλαχακι, γυρνα στο χωριο σου, οι γατες σου πεινανε
redykt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Just now, firepc said: Και τα ψυχολογικα της Ευας συνεχιζονται με κλαμα παλι... Βλαχακι, γυρνα στο χωριο σου, οι γατες σου πεινανε έπηζα ανετα τυρογαλο μαζι της.
Edel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ποιος βγήκε αγαπημένος παίχτης? Αξίζει να δω κάποιο απόσπασμα? Είχαμε κανένα καλό ξεκατίνιασμα ?
G.TH. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι τι, αλλά τα κουτσομπολιά που βγάζει η πορνοστάρ Γκαμπριέλλα, ο ένας είναι συνοδός κυριών, η άλλη είναι συνοδός κυριών, ο τρίτος είναι παθητικός κτλ μην τα πιστεύετε. Διψάει για δημοσιότητα Η Κυριακή σε μηνύματα αυτηνής αναφερόταν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από G.TH. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα απο μια βδομαδα που δεν εχω δει ουτε τα τρειλερ, ειδα ενα μικρο αποσπασμα της ψηφοφοριας χτες , για κανα 5λεπτο -παραπανω δεν αντεχεται το συγκεκριμενο reality πλεον-, και ειπαν καποιοι οτι ψηφιζουν Κυριακο/Ευα επειδη ειναι ελευθεροι. Καλα ρε γιατι μας κρατατε ανενημερωτους εδω; Για πειτε τι εγινε; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από YourTrueLegend
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Μετα απο μια βδομαδα που δεν εχω δει ουτε τα τρειλερ, ειδα ενα μικρο αποσπασμα της ψηφοφοριας χτες , για κανα 5λεπτο -παραπανω δεν αντεχεται το συγκεκριμενο reality πλεον-, και ειπαν καποιοι οτι ψηφιζουν Κυριακο/Ευα επειδη ειναι ελευθεροι. Καλα ρε γιατι μας κρατατε ανενημερωτους εδω; Για πειτε τι εγινε; το 70% του χθεσινου επεισοδιου μπορεις να το κανεις skip αφου το μονο που κανουν ειναι να πηγαινοερχονται ξανα και ξανα στη καλπη
ant_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Θελω να βγει νικητης σακης να μεινουνε κοκκαλο οι αλλοι που ειναι τοσους μηνες μεσα και γινονται ρομπα 😁
ObeyWario! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Άκυρες απορίες, το gala πότε γυρίστηκε; Επίσης πότε γυρίστηκε το επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα;
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ObeyWario! said: Άκυρες απορίες, το gala πότε γυρίστηκε; Επίσης πότε γυρίστηκε το επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα; Kλασσικα, τουλαχιστον μια βδομαδα πισω...Δεν νομιζω να εχει αλλαξει αυτο. ΥΓ. Τελικα θα με αναγκασετε να δω πως/γιατι ο "ερωτας" Κυριακου-Ευας δεν ειχε happy end. Εχω μεινει με την απορια Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από YourTrueLegend
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) H Bίβιαν πάντως επέστρεψε στο φούρναρή της, με τον οποίο δεν είχε χωρίσει ποτέ... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24
Προτεινόμενες αναρτήσεις