Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε το μεικ απ της σαπιας της Στέλλας από το κλάμα για την Βουλγαρα. Τώρα μιλάει με τη μπούργκα σαν μουσουλμάνα...

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δώρο πήγαινε στα καινούργια μωράκια έχεις την γκρίνια της σχέσης χωρίς να π@δας. Δεν βαρεθηκες την σάπια Αθήνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν,ο Σωκράτης σε λίγο θα την πέσει και στην Μαρια, ο Ανδρέας μπήκε..εκεί που μπήκαν όλοι τους πιο πριν,κοινως πηγάδι..,η Αθηνά με δώρο μπλέξανε τα ψυχολογικά τους..,αυτά τα ζευγάρια μια χαρα

Επεξ/σία από scarface5323
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Δώρε κότα....Όταν λες φεύγω, φεύγεις....Και ασε τα παραπάνω Level γνωριμίας....

εχει αποχωρησει πιο πολλες φορες κι απο τον εθνικο σταρ απο πανελ του φιλιππου καμπουρη

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aris1986 είπε

Ποοο πιστόλι τα γούστα μου 

Σαν μαγκυ χαραλαμπιδου είναι κοπροσκυλο..!

ποια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι ποιο σιχαμερο στην "ελληνικη" τηλεοραση.......ολες οι κα@#$%^λες  μαζεμενες  ........ντροπιαζουν τον τιτλο ...μιλαω για το power of love

Επεξ/σία από KROTONAS
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, KROTONAS είπε

οτι ποιο σιχαμερο στην "ελληνικη" τηλεοραση.......ολες οι κα@#$%^λες  μαζεμενες  ........ντροπιαζουν τον τιτλο ...μιλαω για το power of love

Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι εκει εξω η μεση ελληνιδα ειναι χειροτερη καρ%$#α απο αυτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω είμαστε αρκετοί της Κουλτούρας εδώ μέσα.

Απ'τα πιο θρας ριάλιτι των τελευταίων ετών αλλά τι να κάνουμε... τα αγαπάμε!

Σωστά ανέφερε ένας φίλος πριν, το νέο-  πρώτο μελανούρι που μπήκε, πολύ "ντς" ρε παιδι μου. Μα, σε καθε προταση;  Η άλλη, μπόμπα! Θα ζηλέψουν οι λέρες.

Συνοπτικα για του παιχτες απ'όσα εχω αποκομίσει (τα ονοματα τα βλεπω απτο σαιτ :P ) ~σποιλερ γτ ειναι μεγάλο~

Spoiler

Στέλλα - κλασσική χαζογκόμενα,ανασφαλης που θελει απελπισμένα ολα τα ματια επανω της. Ειναι γνωστη μορφη στο Ηρακλειο.

Γκαμπι - Στο καλο!! Κουτσομπολα, ξερολα, τσοντοβια (σειρινακης οεοε), με μονιμο λογο συζητησης "την ειδα που ειδε"  απαπαπα! Highlight,  Οταν πρωτομπηκε ειπε σε καποιον απτους παιχτες ~μου διαφευγει ποιον~, ο αντρας πρεπει να ξεχωριζει και να ειναι επιφανης οικονομικα!! λολ

Κλαουντια - Αδιαφορη αμπελελε. Στο 90% δεν καταλαβαινεις τι λεει

Αννα - σχεδιαστρια μοδας/στυλιστρια στο ντουμπαι. Ναι,οκ. Εσκορτ την κοβω στο Ντουμπαι... Για να μη φυγει, ανακαλυψε αισθηματικο με τον Παναγιωτη. Παροτι δεν ειναι τοσο κατινα οσο οι αλλες, παραμενει τραγικη.

Τζουλια - Ωραιο μωρο κι αποτι φαινετια πονηρο- tactician. Τριβεται σε ολους, ηθελε παναγιωτη , το γυρισε σε αντρεα ελεω  νεων συνθηκών και ψηφοφοριων.

Αθηνα - Η γυρολογα των σοους που θελει απελπισμενα να γινει διάσημη και παραλληλα νομιζει οτι ειναι η αγαπημενη του κοινου. Ημαρτον. Το δηλωσε κι ολας οτι νιωθει η εκλεκτη, αγαπημενη. Ειχε πλακα όταν η Στελλα πηρε τις πιο πολλες θετικες, η μορφη ξυνιλας και απελπισιας που διαγραφτηκε στο προσωπο της ψωναρας..πωπω! δε το περιμενε :P

Ανδρεας - αχυρανθρωπος. Αρχιζει μια προταση, την ξεχνα, την θυμαται, την επεξεργαζεται παλι, στο τελος παιρνει παντα την κιθαρα , τραγουδαει ,ξαναξεχναει κοκ. Γενικως, θελει λιγο καρβουνο να παρει μπρος. Μαρεσει που οταν μπηκε η καινουργια , επειδη τον φιλησε και ηταν αρκετα εκδηλωτικη,θεωρησε οτι θα εχει θεμα με την Τζουλια λολ μυαλο απτα λιγα.

Νικος - Τι να πει κανεις. Ο θειος που λεει οτι θα κατσει με την νεολαια στα οικογενειακα τραπεζια. Κλαρινο 45ρης με 4 παιδια. Τα σχολια περιττευουν.

Παναγιωτης - Αδιαφορος. Λεει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.

Σωκρατης - κλαψομουνα, ευθικτος και φυσικα αγαμητος. Και μονο που τον ακουω να μιλαει, γελαω. Αυτη η ομιλια του με το τονισμένο "Σ" ... οταν τον ακουσα να τραγουδαει σφυριζοντας στο αυτι της Αθηνας , ειχα πεθάνει.

Ζω για την στιγμη που θα εχει ερωτικη στιγμη με την καινουργια μελαχρινη. Θα τονιζει το "Σ" αυτος, θα πεταει "ντς" αυτη..θα ναι σπουδαιο!

Δωρος - ο πιο πονηρος και καλα προετοιμασμενος για το ριάλιτι. Δεν αξιζει τα γελια ~οπως οι αλλοι~ γιατι ακολουθει πολυ μανατζαρεικη τακτικη. Το πως τα βρηκε ξαφνικά με την Αθηνα, χωρις να εχουν καποια τομη ή προηγουμενη ελξη..εξηγειται ξεκαθαρα απτις ψηφοφοριες των αγαπημενων του κοινου ;) . Στην προηγουμενη ψηφοφορια βγηκε η Αθηνα ως πιο αγαπημενη κι εντελως τυχαια,προκευψε ο ερωτας μετα τα υποσυνειδητα μνμ της Μπακοδημου "ισως το κοινο σας θελει μαζι". 

Δε θα μου φανει καθολου παραξενο εαν ως δια μαγειας αρχισει τα περιεργα και τα σπασει με την Αθηνα για να τα βρει τελικα με την Στελλα που ηταν η νεα αγαπημενη λερα του κοινου. Η προεργασια εχει γινει παντως.

Επειτα αυτο το.. φευγω - δε φευγω. Ψευτοδραμα με γνωστο αποτελεσμα. Πανω που ελεγα οτι ισως τον εχω αδικησει, με δικαιωσε. Σιγα μη φυγει και να χανει τα 2.5 χιλιαρικα ο τυχοδιωκτης. Να ναι καλα οι καμμενοι Κυπριοι που δινουν λεφτα και τον ψηφιζουν.

Επειτα, Υποτιθεται ηταν κολλητος με τον Σωκρατη. Ωστοσο, βλέποντας ποσο βλημμα είναι ο αλλος κ λογω της κακης συμπεριφορας του (οταν πηρε την κιτρινη καρτα), στο τελευταιο live αποστασιοποιηθηκε λεγοντας οτι δεν ειναι πλεον κοντα μονο με τον Σωκρατη αλλα με ολα τα παιδια. Προφανως, του χαλαει το "τελειο προφιλ" και πηρε μετρα.

Τέλος, Αλησμονητη η δηλωση οταν κερδισε 2.5 χιλιαρικα (1η ή 2η φορα) λεγοντας :  "μακαρι να μην τα κερδιζα, δε θελω να ξεχωριζω απτα αλλα παιδια" . Εμετος υποκρισιας.

Οι αλλοι νεοι ειναι αδιαφοροι. Ο 40ρης ειναι μια πιο λαικη version του Νικου. Moy kanei εντυπωση, ο νεος Παναγιωτης που ενώ φαινεται σοβαρο παιδι, σηκωθηκε και μπηκε εκει μεσα...

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 2
Δημοσ.

νιωθω οτι εκανα τον κυκλο μου... δεν μου αρεσει να φαινομαι... δεν χαιρομαι που βγαινω πρωτος...

insta : ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

τυπος με μηδεν προσωπικοτητα εννοειται ομως αφου επαγγελλεται κυπριος θα ειναι νικητης σε ριαλιτι και θα τσεπωνει.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αυτοί έχουν και Instagram εκει μέσα; 

Από εδώ.

doros2.JPG

στο σπίτι που βλέπεις κάθονται μόνο 8 ώρες την μέρα. τις υπόλοιπες κάνουν διακοπές στην Πόλη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...