kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Ε ξέρεις είπαμε μια κουβέντα παραπάνω και ο Πιλ βρήκε ευκαιρία Σίχαμα Βίβιαν, σίχαμα power of love Σας σιχάθηκε!!! Μόλις τώρα, guido είπε Πρόσφυγες δέχεστε εδώ; Κάνε αίτηση ασύλου και βλέπουμε. 1
McNerd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 εγω λεω να ξανανοιξει με mod τοξοβολο, που προτεινε και ο aris.
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε εγω λεω να ξανανοιξει με mod τοξοβολο, που προτεινε και ο aris. καντε νεο club...
guido Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Παρακρατικά δήθεν τρολλ το κλείδωσαν. Εμφανίστηκαν συντονισμένα εδώ και δύο μέρες, με μηδέν συμμετοχή δύο χρόνια στο θρεντ, και τα κάναν ταναπου. Υ Π Ο Π Τ Ο 1 1
guido Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, gtajunkie είπε βαλτοί ητανε, απο ποιον ομως? Πούτιν. Μετά τις αμερικανικές εκλογές ήταν προφανές ότι ήμασταν ο επόμενος στόχος.
gtajunkie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, guido είπε Πούτιν. Μετά τις αμερικανικές εκλογές ήταν προφανές ότι ήμασταν ο επόμενος στόχος. έτσι εξηγουνται ολα, και γιατί κλειδωσαν το θρεντ αντι να τους στειλουν για μπανιο? χάιτζακ το παρον θρεντ γινεται?
guido Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gtajunkie είπε έτσι εξηγουνται ολα, και γιατί κλειδωσαν το θρεντ αντι να τους στειλουν για μπανιο? χάιτζακ το παρον θρεντ γινεται? Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι έγινε σήμερα. Ήμουν απών
gtajunkie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 και χωρις το οριτζιναλ θρεντ ξερει καποιος που θα μας βρει 1
gtajunkie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, redykt είπε στη φυλακή και εκει ειναι ωραια αμα βρεις καλη παρεα
redykt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Just now, gtajunkie said: και εκει ειναι ωραια αμα βρεις καλη παρεα πολλα ++
Προτεινόμενες αναρτήσεις