McNerd Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, panossar95 είπε Μόλις μου έστειλαν αυτά. Παλιότερα είχα πει στο θρεντ ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω πως είναι χωρίς τίποτα. Απόκρυψη περιεχομένων Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Και δεν τα έχει βγάλει όλα.. Χωρις τιποτα δεν υφισταται οταν εχεις "μονιμα αποτελεσματα". Μονο before and after.
scarface5323 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφέρεται στον εγωισμό προφανως... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από scarface5323
redykt Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 19 minutes ago, panossar95 said: Μόλις μου έστειλαν αυτά. Παλιότερα είχα πει στο θρεντ ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω πως είναι χωρίς τίποτα. Reveal hidden contents Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες Reveal hidden contents Reveal hidden contents Και δεν τα έχει βγάλει όλα.. τελικα το βρηκες το αλμπουμ απο το γυμνασιο. ωραιος
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, firepc είπε Αυτη η Τζουλια το μονο που θελει ειναι να ξαπλάρει στο καναπέ και να κοιμαται.. Δικαιολογησε λιγο το 500αρι που παιρνεις τη βδομαδα ρε κοπελιά Έτσι είναι, τώρα που τύλιξε τον ανδρα. Βγαλμένο από τη ζωή. Σε λίγο θα αρχισει να γίνεται και σα βόδι.
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, panossar95 said: Μόλις μου έστειλαν αυτά. Παλιότερα είχα πει στο θρεντ ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω πως είναι χωρίς τίποτα. Hide contents Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες Hide contents Hide contents Και δεν τα έχει βγάλει όλα.. Tι χωρις τιποτα...Τιγκα βαμενη ειναι κι εδω, αλλα λογικα καπου το failαρε στο στοκαρισμα, γιαυτο βγηκε ετσι η φωτο. Εμενα παντως δεν θα μου κανει καμια εντυπωση να την δω και αβαφη, διοτι κι ετσι οπως εμφανιζεται στο "κοινωνικο πειραμα" ομορφη δεν μπορω να την πω σε καμια περιπτωση. Γενικα απο 'κει μεσα, μονο Ευα. Οι υπολοιπες ειναι ασχημες και πριν και μετα τις πλαστικες. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από YourTrueLegend
panossar95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Tι χωρις τιποτα...Τιγκα βαμενη ειναι κι εδω, αλλα λογικα καπου το failαρε στο στοκαρισμα, γιαυτο βγηκε ετσι η φωτο. Εμενα παντως δεν θα μου κανει καμια εντυπωση να την δω και αβαφη, διοτι κι ετσι οπως εμφανιζεται στο "κοινωνικο πειραμα" ομορφη δεν μπορω να την πω σε καμια περιπτωση. Γενικα απο 'κει μεσα, μονο Ευα. Οι υπολοιπες ειναι ασχημες και πριν και μετα τις πλαστικες. Καλά για Στέλλα τίποτα θεωρείται αυτό Συμφωνώ για Εύα αλλά και το Ειρηνακι ήταν μπόμπα
elpaso1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αξιζε το σημερινο επεισοδιο; Να χασω 2 ωρες απο τη ζωη μου; Το τρειλερ βαρετο φανηκε.
G.TH. Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω για το σημερινό αλλά και το αυριανό ψιλομούφα μοιάζει
firepc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Αξιζε το σημερινο επεισοδιο; Να χασω 2 ωρες απο τη ζωη μου; Το τρειλερ βαρετο φανηκε. Βαρετο ειναι. Βασικα αν δεις το trailer το χεις δει ολο. Το μονο που κατι λιγο εχει, ειναι τα σαλιαρισματα του justin με τον θυληκο αλεξανδρο πετριδη
firepc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Και αυτος ο Νατσάκος σου λεει, τρυπα να ναι και οτι να ναι. Βλεπω να την πεφτει και στη Λουκά σε λιγο
ObeyWario! Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Η Μαρίνα τόσο απελπισμένη να μείνει που λέει χύμα στον Αλέξανδρο ότι θα τα καταπιεί 2
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Η Μαρίνα τόσο απελπισμένη να μείνει που λέει χύμα στον Αλέξανδρο ότι θα τα καταπιεί Wait. Wat????
firepc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Βασικά ο Ανδρέας πρέπει να μπαίνει μέσα μια φορά τη βδομάδα γτ το σπίτι πέφτει σε λήθαργο
Snip Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Η Μαρίνα τόσο απελπισμένη να μείνει που λέει χύμα στον Αλέξανδρο ότι θα τα καταπιεί Μιλάς με γρίφους γέροντα... Για ενημέρωσε κι εμάς που δε βλέπουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις