Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψηφοφορια εχει καταντησει αηδια. Περιμενα τουλαχιστον χλαουντια υποψηφια.

Μουμια Μιζερακη πως εισαι ετσι ελεος

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ μάλλον θα χώριζα σχέση 2 μηνών για 2μιση χιλιάρικα. Σόρρυ, αλλά αν δεν τα βρίσκαμε, αυτό θα έκανα. :mellow:

Δημοσ.

Μας είχαν πρήξει τα ουμπαλα ότι δε ψηφίζουν ζευγάρια. Και είναι ακόμα εκεί μετά από 3 μήνες η Κλαούντια.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Μας είχαν πρήξει τα ουμπαλα ότι δε ψηφίζουν ζευγάρια. Και είναι ακόμα εκεί μετά από 3 μήνες η Κλαούντια.

Η Κλαούντια τα έχει με έναν φανταστικό τρελό

Δημοσ.

Παρατηρησατε Παναγιωτη, Σωκρατη και Νικο οταν πηγαν να ψηφισουν, κουμπωσαν το σακακι τους; Μετα την ψηφοφορια το ξεκουμπωσαν.

Οταν η Μπακοδημου εδειξε το ονομα της Τζουλια, εδειξε πλανο την Τζουλια να δειχνει με τα ματια της τη Λιβαη.

Επισης πιστευω οτι περισσοτερο δημοφιλης θα ηταν η Στελλα και θα εφευγε ο Αλεξανδρος, για αυτο το εκαναν ετσι.

Οσο για να σπασουν ζευγαρια, μη κανετε τρελα ονειρα.. Ο καθενας απο αυτους εχουν 100k followers στο instagram.. Τηλεθεαση θελει ο παραγωγος. Εμεις που θελουμε να χωριζουν ζευγαρια, προφανως και ειμαστε μειονοτητα.

Δημοσ.

Απο τουιτερ:

«Η Στέλλα και το παρεάκι της» έπρεπε να λεγεται το #poweroflovegr ! Παίρνει τα λεφτακια, δίνει ασυλία σε Μιχάλη, προστατεύει την γκομενα του Αλεξάνδρου και την τρελοΒίβιαν! Και δίνει στεγνά Κλοη, το καλυτερο παιδί εκει μέσα! Α και ο πρώην έχει πιασει το άλλο ξεφτιλίκι στον αντ1

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Οσο για να σπασουν ζευγαρια, μη κανετε τρελα ονειρα.. Ο καθενας απο αυτους εχουν 100k followers στο instagram.. Τηλεθεαση θελει ο παραγωγος. Εμεις που θελουμε να χωριζουν ζευγαρια, προφανως και ειμαστε μειονοτητα.

Αν έσπαγαν ζευγάρια θα είχε πολύ περισσότερο χαβαλέ για τους followers και νταβαντούρι βάλτε μέσα το ταίρι μου ίντριγκες  κτλ

Ο Αλέξανδρος απο δευτέρα θα αγαπήσει άλλη πάλι;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... :P

Δημοσ.

Επίσης άλλο που δε καταλαβαίνω.

Ο Αλέξανδρος γουστάρει τη κοπελίτσα που φεύγει, που φαίνεται καλή και συμπαθητική.

Ποιος ο λόγος να μείνει? 

Εγώ στη θέση του αν μου άρεσε όντως θα έφευγα μαζι της.

Και ότι γίνει έξω.. ας μη μιλάγαμε σε ένα μήνα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...