manzana Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, phanispal είπε Γονιός πρότυπο Πραγματικα ομως...... Και να ηταν ο μονος γονιος προτυπο απο ολα αυτα τα reality..... 1
omghi2u Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ok παρταλογερος ο νικος, μη αγαπητος κτλ... αλλα το γεγονος οτι ετοιμαζεται witchunt επειδη κλωτσισε το τραπεζακι (κ αυτο random την πηρε λιγο στα ποδια) μετα απο 3 - 4 μερες σερι ψυχολογικης κακοποιησης/βιας με ξεπερναει. μετα αναρωτιουνται γτ οι ανδρες θυματα τετοιου ειδους βιας δεν βγαινουν να μιλησουν, ΝΑ ΓΙΑΤΙ. sjw unite. 1
vairass Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, manzana είπε Πραγματικα ομως...... Και να ηταν ο μονος γονιος προτυπο απο ολα αυτα τα reality..... Καλά όλα αυτά αλλά... Μην κρίνεις γιατί θα κριθείς. Δεν ηξέρουμε πως ήταν είναι η ζωή του, λάθη κάνουν όλοι οι γονείς.
manzana Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vairass είπε Καλά όλα αυτά αλλά... Μην κρίνεις γιατί θα κριθείς. Δεν ηξέρουμε πως ήταν είναι η ζωή του, λάθη κάνουν όλοι οι γονείς. Λαθοι κανουν ολοι, γονεις και μη. Αυτο ομως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση συμπεριφορες τυπου "και δεν ειμαι καλα σημερα γιατι το παιδι μου εχει γενεθλια και ειμαι μακρια" λες και ειναι εξοριστος με απαγορευση εισοδου στη χωρα για τα επομενα 100 χρονια ή λες και τον εβαλαν με το ζορι σε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που διακοπαρει, απλα και μονο για να δημιουργησει συμπαθειες στο τηλεοπτικο κοινο. Ουτε δικαιολογει το να ποσταρουν φωτογραφιες και βιντεο των παιδιων τους μερα νυχτα στα social τα media, με τοσους παιδοφιλους που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, ενω θα επρεπε να τα προστατευουν απο δημοσιοτητα και ιντερνετ, διοτι ακριβως ειναι ΠΑΙΔΙΑ και συγκεκριμενα τα παιδια ΤΟΥΣ.... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από manzana 2 1
G.TH. Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Ο ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ διδάσκει και αύριο η άγρια κουνελίτσα Βίνιαν του ζητάει συγγνώμη. Μάθετε μπαλίτσα επιτέλους. Δώρο είσαι πουθενάς. 1
firepc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 η Βιβιαν σου λεει, τελευταια μερα σημερα, αν δεν τα φτιάξω με τον γερόλυκο, παίρνω πόδι και αρχισε τις γλύκες στο trailer 3
vairass Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, manzana είπε Λαθοι κανουν ολοι, γονεις και μη. Αυτο ομως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση συμπεριφορες τυπου "και δεν ειμαι καλα σημερα γιατι το παιδι μου εχει γενεθλια και ειμαι μακρια" λες και ειναι εξοριστος με απαγορευση εισοδου στη χωρα για τα επομενα 100 χρονια ή λες και τον εβαλαν με το ζορι σε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που διακοπαρει, απλα και μονο για να δημιουργησει συμπαθειες στο τηλεοπτικο κοινο. Ουτε δικαιολογει το να ποσταρουν φωτογραφιες και βιντεο των παιδιων τους μερα νυχτα στα social τα media, με τοσους παιδοφιλους που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, ενω θα επρεπε να τα προστατευουν απο δημοσιοτητα και ιντερνετ, διοτι ακριβως ειναι ΠΑΙΔΙΑ και συγκεκριμενα τα παιδια ΤΟΥΣ.... Εντυπώσεις ψάχνει όπως όλοι εκεί μέσα... Παιχνίδι είναι, στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Οντως σημερα εχει τα γενεθλια της η Αγγελικη ή τα ειχε μια εβδομαδα πριν; Με εχουν μπερδεψει; Ακομα και σε αυτο θεατρο;
Snip Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι έγινε ρε παιδιά, τελικά ο Δώρος τα έβγαζε όλα στη φόρα, όντως; Από τότε που βγήκε έχουν σταματήσει τα spoilers. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Snip
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Snip είπε Τι έγινε ρε παιδιά, τελικά ο Δώρος τα έβγαζε όλα στη φόρα, όντως; Από τότε που βγήκε έχουν σταματήσει τα spoilers. Hello lawsuit! Ούτε λεφτά θα του έδινα, η τούρκικη λίρα έχει καταρρεύσει για κάτι τύπους όπως ο Δώρος!
ObeyWario! Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Είδε πως όλοι πήραν το μέρος του Νίκου και κρέμεται απτο πουλί του γέρου τώρα Διαχωρίζω τη θέση μου απτο spoiler Spoiler Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από ObeyWario! 2
vairass Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις είδα την φάση που έπρηζε το πιπίνι τον Νίκο... Εγώ θα την έστελνα στο πρώτο 2 λεπτο στη μάνα της, χωρίς πολλά πολλά με συνοπτικές διαδικασίες. 2
redykt Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Απο βδομαδα το μαρινακι θα καλπασει οπως μονο αυτη ξερει ... Spoiler
Scatman Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Να φυγει ο Νικος να σταματησω και το εμπαργκο. Απο εδω ενημερωνομαι πλεον. Δεν αντεχεται αυτο το σιχαμα. Νομιζω ειναι η καταλληλη περιοδος να μπει ο θρυλικος Ντινος. Να τον εχει καλα ο θεος οπου κι αν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις