Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γονιός πρότυπο

Πραγματικα ομως......

Και να ηταν ο μονος γονιος προτυπο απο ολα αυτα τα reality.....

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ok παρταλογερος ο νικος, μη αγαπητος κτλ... αλλα το γεγονος οτι ετοιμαζεται witchunt επειδη κλωτσισε το τραπεζακι (κ αυτο random την πηρε λιγο στα ποδια) μετα απο 3 - 4 μερες σερι ψυχολογικης κακοποιησης/βιας με ξεπερναει. μετα αναρωτιουνται γτ οι ανδρες θυματα τετοιου ειδους βιας δεν βγαινουν να μιλησουν, ΝΑ ΓΙΑΤΙ. sjw unite.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, manzana είπε

Πραγματικα ομως......

Και να ηταν ο μονος γονιος προτυπο απο ολα αυτα τα reality.....

Καλά όλα αυτά αλλά... Μην κρίνεις γιατί θα κριθείς. Δεν ηξέρουμε πως ήταν είναι η ζωή του, λάθη κάνουν όλοι οι γονείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vairass είπε

Καλά όλα αυτά αλλά... Μην κρίνεις γιατί θα κριθείς. Δεν ηξέρουμε πως ήταν είναι η ζωή του, λάθη κάνουν όλοι οι γονείς. 

Λαθοι κανουν ολοι, γονεις και μη. Αυτο ομως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση συμπεριφορες τυπου "και δεν ειμαι καλα σημερα γιατι το παιδι μου εχει γενεθλια και ειμαι μακρια" λες και ειναι εξοριστος με απαγορευση εισοδου στη χωρα για τα επομενα 100 χρονια ή λες και τον εβαλαν με το ζορι σε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που διακοπαρει, απλα και μονο για να δημιουργησει συμπαθειες στο τηλεοπτικο κοινο. Ουτε δικαιολογει το να ποσταρουν φωτογραφιες και βιντεο των παιδιων τους μερα νυχτα στα social τα media, με τοσους παιδοφιλους που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, ενω θα επρεπε να τα προστατευουν απο δημοσιοτητα και ιντερνετ, διοτι ακριβως ειναι ΠΑΙΔΙΑ και συγκεκριμενα τα παιδια ΤΟΥΣ....

Επεξ/σία από manzana
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ διδάσκει και αύριο η άγρια κουνελίτσα Βίνιαν του ζητάει συγγνώμη.
Μάθετε μπαλίτσα επιτέλους.
Δώρο είσαι πουθενάς.

• Like 1
Δημοσ.

η Βιβιαν σου λεει, τελευταια μερα σημερα, αν δεν τα φτιάξω με τον γερόλυκο, παίρνω πόδι και αρχισε τις γλύκες στο trailer

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, manzana είπε

Λαθοι κανουν ολοι, γονεις και μη. Αυτο ομως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση συμπεριφορες τυπου "και δεν ειμαι καλα σημερα γιατι το παιδι μου εχει γενεθλια και ειμαι μακρια" λες και ειναι εξοριστος με απαγορευση εισοδου στη χωρα για τα επομενα 100 χρονια ή λες και τον εβαλαν με το ζορι σε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που διακοπαρει, απλα και μονο για να δημιουργησει συμπαθειες στο τηλεοπτικο κοινο. Ουτε δικαιολογει το να ποσταρουν φωτογραφιες και βιντεο των παιδιων τους μερα νυχτα στα social τα media, με τοσους παιδοφιλους που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, ενω θα επρεπε να τα προστατευουν απο δημοσιοτητα και ιντερνετ, διοτι ακριβως ειναι ΠΑΙΔΙΑ και συγκεκριμενα τα παιδια ΤΟΥΣ....

Εντυπώσεις ψάχνει όπως όλοι εκεί μέσα... Παιχνίδι είναι, στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου 

• Like 1
Δημοσ.

Οντως σημερα εχει τα γενεθλια της η Αγγελικη ή τα ειχε μια εβδομαδα πριν; Με εχουν μπερδεψει; Ακομα και σε αυτο θεατρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έγινε ρε παιδιά, τελικά ο Δώρος τα έβγαζε όλα στη φόρα, όντως; Από τότε που βγήκε έχουν σταματήσει τα spoilers.

Επεξ/σία από Snip
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snip είπε

Τι έγινε ρε παιδιά, τελικά ο Δώρος τα έβγαζε όλα στη φόρα, όντως; Από τότε που βγήκε έχουν σταματήσει τα spoilers.

Hello lawsuit! Ούτε λεφτά θα του έδινα, η τούρκικη λίρα έχει καταρρεύσει για κάτι τύπους όπως ο Δώρος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδε πως όλοι πήραν το μέρος του Νίκου και κρέμεται απτο πουλί του γέρου τώρα

Διαχωρίζω τη θέση μου απτο spoiler

Spoiler

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις είδα την φάση που έπρηζε το πιπίνι τον Νίκο... Εγώ θα την έστελνα στο πρώτο 2 λεπτο στη μάνα της, χωρίς πολλά πολλά με συνοπτικές διαδικασίες. 

• Like 2
Δημοσ.

Να φυγει ο Νικος να σταματησω και το εμπαργκο. Απο εδω ενημερωνομαι πλεον. Δεν αντεχεται αυτο το σιχαμα.

Νομιζω ειναι η καταλληλη περιοδος να μπει ο θρυλικος Ντινος. Να τον εχει καλα ο θεος οπου κι αν ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...