YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Edel said: Μάλλον δε παρατηρείς καλά τα φουστάκια της Τζούλιας, επιμένω Με το υφος που εχει δεν παει ουτε στο περιπτερο για τσιγαρα η συγκεκριμενη. Ασε που και για τσιγαρα να την στειλεις...ειναι ζητημα αν θα καταφερει να συνενοηθει με τον περιπτερά, και αν τελικως τα καταφερει σιγουρα θα ερθει χωρις ρεστα πισω Παρεπιπτοντως τωρα που το ειπα...Κανεις τους δεν καπνιζει; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από YourTrueLegend
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Με το υφος που εχει δεν παει ουτε στο περιπτερο για τσιγαρα η συγκεκριμενη. Παρεπιπτοντως τωρα που το ειπα...Κανεις τους δεν καπνιζει; Τι φαση; Ο Ανδρέας κάπνιζε θυμάμαι, σε κάτι στορις έξω από το ξενοδοχείο
Edel Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Πάντως, μην έχοντας δει το γκαλά παό την αρχή χτες, βλέποντας σήμερα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=XB8xdCyGhT4 Αρχίζω και υποστηρίζω Σωκράτη. Μου φαίνεται ότι είναι ένας από εμάς, καταλαβαίνει ότι έχουμε αρκετά στησίματα εκεί μέσα και τα λέει κιόλας.Και μιλάμε για άνθρωπο που δεν είχε σόσιαλ μίντια και έφτιαξε αφού μπήκε στο παιχνίδι. Είναι αρκετά αληθινός και παρορμητικός και τους ψιλοεκθέτει που λέει πράγματα που αντιλαμβάνεται. 4
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε συγκριση με τους αλλους εκει μεσα, ο Σωκρατης ειναι μια χαρα, κι αυτο αν σκεφτουμε οτι αρχικα ειχα τη χειροτερη εντυπωση για αυτον και μετα απο τοσο καιρο εχει καταφερει κι εχει αντιστρεψει τη γνωμη μου. Δειχνει ο πιο αληθινος απο ολους, γραφει στα παλια του τα παπουτσια τα PRιλικια με τους συμπαιχτες του και χωνει. Ειναι και χαβαλες και γενικα δεν τα παιρνει ολα τοσο στα σοβαρα οπως οι αλλοι μυγιαγγιχτοι εκει μεσα. Παιζει ναναι ο μονος που δεν υποκρινεται. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από YourTrueLegend 1 1
Edel Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ακριβώς το ίδιο έπαθα και γω με το Σωκράτη. Απορώ μάλιστα πως ο Τούρκος τον αφήνει έτσι ελεύθερα να "σπάει τον τέταρτο τοίχο".
panossar95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, vairass είπε Με ποιον τρόπο θα τα πείτε από κοντά; Χιούμορ, κακό ή όχι, δε ξέρω 15 ώρες πριν, Edel είπε Όταν η Κλαούντια βρει άντρα 'Η γυναίκα?
MRSA Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μήπως ξέρουμε το κομμάτι που παίζει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Εμένα μου έχει κολλήσει ότι είναι από το Sins of a Solar Empire αλλά μάλλον κάνω λάθος. 1
managerre Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 τα πα μαγκες Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ είναι μυγιάγγιχτοι όλοι ρε κλαίω όλο έτσι κάνουν τα λένε στο γκαλά και πριν δεν λένε τίποτα και κάνουν επίθεση σε σωκράτη
panossar95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, MRSA είπε Μήπως ξέρουμε το κομμάτι που παίζει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Εμένα μου έχει κολλήσει ότι είναι από το Sins of a Solar Empire αλλά μάλλον κάνω λάθος. Πάντως εγώ που το σαζαμαρα,που θα έλεγε και ο Σσσσσωκρατης, δεν βγάζει κάτι. Το ψάχνω και εγώ. Άμα το βρει κάποιος ας μας πει. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Παρτε κι ενα διπλο spoiler , τοσο περι αλλαγης κανονων ψηφοφοριας οσο και προς το ποιος αποχωρει: Αυτη τη βδομαδα οι αντρες θα ψηφισουν αντρα προς αποχωρηση και οι γυναικες γυναικα. Και φυσικα τοσο οι μεν οσο και οι δε , συνεχισαν την γνωστη παραδοση ψηφιζοντας και παλι τους καινουργιους (οι αντρες ψηφισαν τον Bieber απ'τα lidl και οι γυναικες την καινουργια με αποτελεσμα να παιρνει ποδι αυτη που θα μπει την Δευτερα). 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Παρτε κι ενα διπλο spoiler , τοσο περι αλλαγης κανονων ψηφοφοριας οσο και προς το ποιος αποχωρει: Απόκρυψη περιεχομένων Αυτη τη βδομαδα οι αντρες θα ψηφισουν αντρα προς αποχωρηση και οι γυναικες γυναικα. Και φυσικα τοσο οι μεν οσο και οι δε , συνεχισαν την γνωστη παραδοση ψηφιζοντας και παλι τους καινουργιους (οι αντρες ψηφισαν τον Bieber απ'τα lidl και οι γυναικες την καινουργια με αποτελεσμα να παιρνει ποδι αυτη που θα μπει την Δευτερα). τραγικο,πλεον βαζουν μεσα νεους μονο και μονο για να γινονται τα θυματα των παλιων ωστε να παραμενουν οι ιδιοι κι οι ιδιοι. 1
firepc Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ο Ανδρεας ακομα και απ εξω, ελεγχει το σπιτι της αγαπης. Μαφία ο τυπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις