Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απτον Δώρο κατάλαβα ότι δεν θα πήγαινε να κάνει το επεισόδιο και αμφιβάλω αν το βίντεο είναι τόσο παλιό.Στημένος ήταν απτη παραγωγή για υπάρχει ανατροπή και να δουν το επεισόδιο

Άσε που πετάνε τα spoiler μόνοι τους, πχ παρασκευή τους πήρε τρία λεπτά να πουν ποια είναι η αγαπημένη παίκτρια αν και απτο πρωί έπαιζε trailer με το βραδινό επεισόδιο που έδειχνε τη κρητικιά με τον πάνο να περιμένουν να δουν ποιος θα πάρει τα 2,500

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε

Οταν εγινε η δηλωση περι χρωστουμενων, τα γυρισματα πρεπει να ειχαν φτασει στο επεισοδιο που θα δειξει την επομενη Τεταρτη-Πεμπτη, αρα λογικα φαγαν ακυρο απο τους συμπαιχτες του κοινωνικου πειραματος. Το οποιο ειναι και λογικο γιατι καλες οι "φιλιες" εκει μεσα, αλλα προφανως ειχαν καταλαβει ολοι οτι προκειται περι φαβορι οταν τους βλεπουν να παιρνουν τα 2.500χιλιαρα σαν στραγαλια καθε εβδομαδα. Οποτε τι καλυτερο απο το να τους σουταρουν. Επιπλεον, ειναι και λιγο αδικο να βγαινει το καθε "ζευγαρι" οποτε του καπνισει, να κανει τις αρπαχτες του μια βδομαδα, και να επιστρεφει μετα πισω σαν να μην εγινε τιποτα. Οι αλλοι που καθονται μεσα και τρωνε σκ@το, gala, ψηφοφοριες κλπ, μλκες ειναι;

Εντωμεταξυ τελειως συμπτωματικα ( ? ) αυτην την βδομαδα δεν ειχαμε και spoilers, οποτε μαλλον εντοπιστηκαν και οι εκ των εσω πηγες των spoilers...Αν το συνδυασουμε και με κατι παραπονα περι απληρωτων οφειλων...

Δεν νομιζω να εφαγαν ακυρο απο τους αλλους.εγω απλα πιστευω μπηκαν για να αποχερετησουν τους συμπαίκτες τους και να φυγουν μια και καλη.Χωρις καν να ψηφίσουν αν θελουν να μεινιουν ή οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, panosflow said:

Δεν νομιζω να εφαγαν ακυρο απο τους αλλους.εγω απλα πιστευω μπηκαν για να αποχερετησουν τους συμπαίκτες τους και να φυγουν μια και καλη.Χωρις καν να ψηφίσουν αν θελουν να μεινιουν ή οχι

Απ'οτι φαινεται τους εχεις για ιδιαιτερα αξιοπρεπεις και υπερανω :lol: Mπορει να πεφτεις και μεσα, δεν ξερω, αλλα με οτι εχουν δειξει ως τωρα, καθε αλλο. Η αλλη σε καθε gala διαμαρτυροταν στην Μπακοδημου οτι στα επεισοδια προβαλλουν πιο πολυ τα αλλα ζευγαρια παρα αυτην κι εξαιτιας αυτου του μονταζ χανει 2.500χιλιαρα κλπ. Ο αλλος με το που βγηκε γκρινιαξε οτι ειναι απληρωτος απο την παραγωγη... Μετα απο κατι τετοια, πολλη εντυπωση θα μου κανει να κανανε την κινηση που περιγραφεις, κι αν το κανανε θα ηταν επειδη θα καβατζωθηκαν εξω με περισσοτερα λεφτα, διαφορετικα το αποκλειω να επεστρεψαν απλα για να χαιρετησουν και να φυγουν οικειοθελως.

ΥΓ. Επισης μου φαινεται λογικοτατο να τους σουταραν σε ψηφοφορια οι συμπαικτες τους. Μαλωμενοι με το μισο σπιτι ηταν , αλλο που τα "εβρισκαν" στις ψηφοφοριες ψηφιζοντας μονο τους νεους, φαβορι για το τελος ηταν, αρπαζαν 2.500χιλιαρα με το κιλο, οποτε ειτε σαν σχεσεις με τους συμπαιχτες, ειτε σαν ανταγωνισμο να το παρεις, εχουν τους λογους τους (και την ευκαιρια τους) να ριξουν σουτ και στους 2. Και καλως θα πραξουν, αλλωστε αυτο το "την κοπαναω για 1 βδομαδα επειδη μπορω και τωρα ψηφιστε με να ξαναμπω μεσα pls" , ειναι και λιγο εξοργιστικο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Ίσως γύρισαν για να είναι καλυμμένοι νομικά.
Πάντως και να γίνει η ψηφοφορία, αν ζητήσουν οι ίδιοι να τους διώξουν οι συμπαίκτες σικέ θα είναι.
Υπάρχει ήδη σπόιλερ ότι

Spoiler

η Κλαούντια έχει ψυχολογικό θέμα υγείας και θα λείπει μερικές μέρες, είχε και γενέθλια την εβδομάδα που μας πέρασε.

Επίσης και η Ειρήνη είχε γιορτή πρόσφατα και κανείς δεν της ευχήθηκε χρόνια πολλά στο παιχνίδι, εκτός αν μου ξέφυγε.

Δημοσ.

Εχθές κοιμήθηκα και δεν είδα την αποχώρηση. Αχ ρε Ειρηνακι, έμπλεξες με τα βλαμμένα. Τελοσπαντων θα τα πούμε εμείς από κοντά :P

Είδα στο τρέιλερ σήμερα ότι γυρνάει το παρτσακλο και ο άλλος. Γελάει ο κόσμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα η αθηνα, σοβαροτατη εγκεφαλικη δυσλειτουργια

ο δωρος το ιδιο βλημα ειναι?

τι της βρισκει?

και να πεις οτι ειναι και καμια ομορφη

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

τι της βρισκει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, tritonas00 said:

τι της βρισκει?

Το αλμα λογικης που κανεις ειναι πως θεωρεις τον Δωρο καλυτερο απο την αιωνια 19χρονη...

ΥΓ. Την Ευα και τα ματια σας εκει μεσα στην παραγωγη, τωρα που μας διωξατε το Ειρηνακι. Να εχουμε να βλεπουμε και καμια που βλεπεται (και αντεχεται) τελος παντων...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Απ'οτι φαινεται τους εχεις για ιδιαιτερα αξιοπρεπεις και υπερανω :lol: Mπορει να πεφτεις και μεσα, δεν ξερω, αλλα με οτι εχουν δειξει ως τωρα, καθε αλλο. Η αλλη σε καθε gala διαμαρτυροταν στην Μπακοδημου οτι στα επεισοδια προβαλλουν πιο πολυ τα αλλα ζευγαρια παρα αυτην κι εξαιτιας αυτου του μονταζ χανει 2.500χιλιαρα κλπ. Ο αλλος με το που βγηκε γκρινιαξε οτι ειναι απληρωτος απο την παραγωγη... Μετα απο κατι τετοια, πολλη εντυπωση θα μου κανει να κανανε την κινηση που περιγραφεις, κι αν το κανανε θα ηταν επειδη θα καβατζωθηκαν εξω με περισσοτερα λεφτα, διαφορετικα το αποκλειω να επεστρεψαν απλα για να χαιρετησουν και να φυγουν οικειοθελως.

ΥΓ. Επισης μου φαινεται λογικοτατο να τους σουταραν σε ψηφοφορια οι συμπαικτες τους. Μαλωμενοι με το μισο σπιτι ηταν , αλλο που τα "εβρισκαν" στις ψηφοφοριες ψηφιζοντας μονο τους νεους, φαβορι για το τελος ηταν, αρπαζαν 2.500χιλιαρα με το κιλο, οποτε ειτε σαν σχεσεις με τους συμπαιχτες, ειτε σαν ανταγωνισμο να το παρεις, εχουν τους λογους τους (και την ευκαιρια τους) να ριξουν σουτ και στους 2. Και καλως θα πραξουν, αλλωστε αυτο το "την κοπαναω για 1 βδομαδα επειδη μπορω και τωρα ψηφιστε με να ξαναμπω μεσα pls" , ειναι και λιγο εξοργιστικο.

Kι εγώ πιστεύω ότι μπήκαν για να πουν ότι δε θέλουν να μείνουν, οπότε ή να μη χρειαστεί ψηφοφορία ή να τους ψηφίσουν για να φύγουν.
Προφανώς και υποχρεώθηκαν να γυρίσουν για να το κάνουν, αφού θα έδωσαν τα συμβόλαιά τους σε δικηγόρο, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα "δεδουλευμένα" τους...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Kι εγώ πιστεύω ότι μπήκαν για να πουν ότι δε θέλουν να μείνουν, οπότε ή να μη χρειαστεί ψηφοφορία ή να τους ψηφίσουν για να φύγουν.
Προφανώς και υποχρεώθηκαν να γυρίσουν για να το κάνουν, αφού θα έδωσαν τα συμβόλαιά τους σε δικηγόρο, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα "δεδουλευμένα" τους...

Τωρα που ξαναειδα το τρειλερ ειμαι 100 % σίγουρος οτι γυριζουν για να δωσουν καποιες εξηγήσεις και να χαιρετησουν μια και καλη.Δεν παιζει με την καμια να ψηφησουν οι παιχτες μονοι τους φευγουν

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosflow είπε

Τωρα που ξαναειδα το τρειλερ ειμαι 100 % σίγουρος οτι γυριζουν για να δωσουν καποιες εξηγήσεις και να χαιρετησουν μια και καλη.Δεν παιζει με την καμια να ψηφησουν οι παιχτες μονοι τους φευγουν

αυτο για τις καμερες και τα ματια του κοσμου. Στη πραγματικοτητα γυηριζουν για να ζητησουν τα λεφτα απ τη παραγωγη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Εχθές κοιμήθηκα και δεν είδα την αποχώρηση. Αχ ρε Ειρηνακι, έμπλεξες με τα βλαμμένα. Τελοσπαντων θα τα πούμε εμείς από κοντά :P

Είδα στο τρέιλερ σήμερα ότι γυρνάει το παρτσακλο και ο άλλος. Γελάει ο κόσμος

Με ποιον τρόπο θα τα πείτε από κοντά; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Το αλμα λογικης που κανεις ειναι πως θεωρεις τον Δωρο καλυτερο απο την αιωνια 19χρονη...

ΥΓ. Την Ευα και τα ματια σας εκει μεσα στην παραγωγη, τωρα που μας διωξατε το Ειρηνακι. Να εχουμε να βλεπουμε και καμια που βλεπεται (και αντεχεται) τελος παντων...

Μάλλον δε παρατηρείς καλά τα φουστάκια της Τζούλιας, επιμένω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...