Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι μου ειχε περασει αυτο απο το μυαλο

οτι δηλαδη την κανανε επειδη αυτοι οι δυο κερδιζανε καθε εβδομαδα σχεδον το επαθλο και ο μαντζιρης ο ατζουν δεν τους εχει δωσει φραγκο

Αποκάλυψη "βόμβα" από Δώρο Παναγίδη: Δεν επιστρέφουμε - Μας άφησαν απλήρωτους! 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το είπε μου φάνηκε σε φάση να μη πληρώθηκαν ακόμη για το διάστημα που έφυγαν άντε και μια βδομάδα πριν

Στο κάτω κάτω την Αθηνά λογικά χέρι χέρι τη πλήρωνε

Δημοσ.

τωρα κανει απεργια ο δωρος και αρνηται να επιστρεψει στη δουλεια αν δεν πληρωθει πρωτα

που πηγαν τα εργασιακα δικαιωματα για τους παικτες του PoL !!! :angry:

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βγάλει ένα βίντεο λάιβ, είναι στην προηγούμενη σελίδα, όπου ο Δώρος διαφημίζει ίσα με 10 εμφανίσεις ως dj. Σιγά μην κάτσει και να σκάσει.
Είθισται τα τηλεοπτικά προγράμματα να πληρώνουν 6 μήνες μετά την προβολή όταν πληρώνεται η διαφήμιση. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, μπορεί να έχουν συμφωνήσει να παίρνουν κανα ψιλό νωρίτερα, μεροκαματιάρηδες (με και χωρίς εισαγωγικά) είναι οι παίχτες.
Ή ο Δώρος ζήτησε παραπάνω χρήμα λόγω δημοφιλίας και δεν τα βρήκαν

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tritonas00 είπε

βαζουν ενσημα?

θελουν και λεφτα τα ζα?

Γιατι να μην θέλουν; το κανάλι έβγαλε εκατομμύρια από αυτούς. 

Δημοσ.

Όσο και να τους κράζουμε πολύ καλά ξηγιέται. Αφού βλέπει ότι πουλάει γιατί να μην το αναπτύξει δηλαδή; Και αν η παραγωγή δεν έχει δώσει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί και το show κάνει νούμερα εξαιτίας τους πάλι καλά έκανε και βγήκε.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Μα δεν μπήκαν στο show για "να βρουν το κατάλληλο ταίρι"; 

Αν αυτοί που είναι μέσα δυσκολεύονται να βρουν ταίρι η μόνη ελπίδα που έχω εγώ για να ζευγαρώσω είναι το σπέρμα μου να θεραπεύει τον καρκίνο

• Like 1
Δημοσ.

Μας μαθαινει και μυθολογια το κοινωνικο πειραμα

Αλεξανδρος(κλωνος αγορου)

"σαν αυτες πως τις λεγανε που τραγουδουσανε στον αχιλλεα τις μουσες"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν να εκανε τον επικηδειο σημερα η Μπακοδημου. Λετε να ισχυουν οι φημες οτι πατωνει μετα την φυγη του ζευγαρακιου;

Με ενα συντομο τσεκ, Δευτερα-Τεταρτη ηταν καλα, αλλα Τριτη- Πεμπτη ηταν πεσμενα.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...