Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μ αρεσε που στις αρχες η μπακοδημου μιλουσε για κανονες γτ αλλιως θα ειμασταν ζουγκλα ελεγε και εδωσε καρτα στο σωκρατη επειδη ειπε 2 φορες τη λεξη μαλακας. Και εχουμε ποσο καιρο το Δωρο και την Αθηνα να κανουν ΟΤΙ θελουν και να μην τους κανουν τπτ

• Like 1
Δημοσ.

και τα τσεπωνουν και κανουν οτι θελουν εκει μεσα. Αλλα τις καρτες τις τρωει το θυμα απ το Ιρακ

Και αφου το ζευγαρακι το σκασε νυχτα και δεν γυρισε στο σπιτι της αγαπης, ας βαλουν κανενα Ανδρεα μεσα στη θεση του Δωρου και την "αγαπημενη" μας Μαριναρα στη θεση της Αθηνάς

Δημοσ.
On 5/5/2018 at 10:11, firepc said:

Spoiler για τη παρασκευη

Reveal hidden contents

Αντιμέτωποι με την αποχώρηση θα βρεθούν, η Ειρήνη και ο Κυριάκος.

Ο Πανος αρπάζει τα 2,5Κ

Αποχωρεί η Ειρήνη

step aside b¡tches. 

Spoiler

b1f.gif.00efbf80c07fd3cf2db2ef9f4719d6b5.gif

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 1:32 ΠΜ, scarface5323 είπε

Επίσης όλη την εβδομάδα δεν πρέπει να έχεις δει γυναίκα γενικά..:lol:

Φιλικά ;)

Δεν έχει να κάνει με το αν έχει καιρό να δει γυναίκα. Η "εκ των οποίων" Ειρήνη (τι προσωπάρα!!!) και η Κυριακή (χάνει αρκετούς πόντους λόγω προσωπικότητας απ' τα λίγα που έχω δει) είναι τα girl crushes μου στο παιχνίδι. Η Ειρήνη ειδικά είναι τέρμα ερωτεύσιμη με αυτή την εμφάνιση και τον ανάλαφρο, αλλά όχι πολύ σαχλό, χαρακτήρα που έχει. @panossar95 σε καταλαβαίνω!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zugzwang είπε

Δεν έχει να κάνει με το αν έχει καιρό να δει γυναίκα. Η "εκ των οποίων" Ειρήνη (τι προσωπάρα!!!) και η Κυριακή (χάνει αρκετούς πόντους λόγω προσωπικότητας απ' τα λίγα που έχω δει) είναι τα girl crushes μου στο παιχνίδι. Η Ειρήνη ειδικά είναι τέρμα ερωτεύσιμη με αυτή την εμφάνιση και τον ανάλαφρο, αλλά όχι πολύ σαχλό, χαρακτήρα που έχει. @panossar95 σε καταλαβαίνω!

Η Ειρήνη μου θυμίζει αυτές τις γκόμενες που βάζουν σε φωτό στο youtube στα deep house τραγούδια και λέω άντε να βρεις μια τέτοια :P .

Καλά και η Κυριακή είναι τούμπανο, αλλά είναι λίγο πιο κάτω από το Ειρηνακι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για την Ειρήνη θα βγουν μαχαίρια μου φαίνεται.
Λέει στο τρέιλερ η Μπαλοδήμου ότι λείπουν με άδεια ουσιαστικά, και ότι αν δεν επιστρέψουν τότε φεύγουν.
Έλα όμως που έχουν πει ότι αν συναντηθούν 2 παίκτες εκτός σπιτιού θα πάρουν κόκκινη κάρτα. Η Αθηνά έχει πάει Κύπρο. Μήπως έχουμε σπόιλερ με εξελίξεις;

Δημοσ.

Σοβαρευτείτε. Κυριακή = διασταύρωση βυτίου με κρο μανιόν.

Ειρήνη = πραγματικά ΟΜΟΡΦΗ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, McNerd είπε

Ειρήνη κόλαση όντως. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, McNerd είπε

Η Κυριακή έχει σεξ απίλ, δεν τη λες κλασικά όμορφη. Άσε που χωρίς τα μέικ-άπια είναι καλύτερη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zugzwang είπε

Η Κυριακή έχει σεξ απίλ, δεν τη λες κλασικά όμορφη. Άσε που χωρίς τα μέικ-άπια είναι καλύτερη.

Νταξει όμορφη την Κυριακή δεν την λες, για Χοσέ καλή είναι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η Κυριακή δυνατό. Μου κάνει κάτι σε Κολομβία.

Πάντως, αυτό που θέλω πριν τελειώσει αυτό το τέλειο υπερσκουπιδι είναι με κάποιο τρόπο να δω Στέλα χωρίς μεικ απ. 

Το ξέρω δύσκολο, έως αδύνατο, αλλά πραγματικά έχω απορία πώς είναι. Δεν έχω ξαναδεί γκόμενα τόσο πολύ βαμμένη νομίζω

Επεξ/σία από panossar95
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...