Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, redykt είπε

καλο βραδυ πανο

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2018-05-05-01-24-57-868_com.instagram.android.png.4e97967b6044160d5717aa13044f9ede.png

Το έχω εξερευνήσει όλο το ινστα.. Αλλά ευχαριστω. :p. 

Πραγματικά γυναικάρα. Έχω σκαλωσει τώρα γιατί όλη τη βδομάδα δεν είχα δει σχεδόν καθόλου τα επεισόδια..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panossar95 είπε

Πραγματικά γυναικάρα. Έχω σκαλωσει τώρα γιατί όλη τη βδομάδα δεν είχα δει σχεδόν καθόλου τα επεισόδια..

Επίσης όλη την εβδομάδα δεν πρέπει να έχεις δει γυναίκα γενικά..:lol:

Φιλικά ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Επίσης όλη την εβδομάδα δεν πρέπει να έχεις δει γυναίκα γενικά..:lol:

Φιλικά ;)

Το ότι δηλαδή εκφράζω έναν παραπάνω θαυμασμό σε μια συγκεκριμένη κοπέλα, σημαίνει ότι δεν έχω δει άλλη όλη τη βδομάδα. 

Οκ :P

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panossar95 είπε

Το ότι δηλαδή εκφράζω έναν παραπάνω θαυμασμό σε μια συγκεκριμένη κοπέλα, σημαίνει ότι δεν έχω δει άλλη όλη τη βδομάδα. 

Οκ :P

Όχι,το ότι έχεις ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρεις το εκφράζει αυτό χαχ

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Όχι,το ότι έχεις ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρεις το εκφράζει αυτό χαχ

Έχω ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρω? 

Έπαθες Χρυσαντιδου? Χαχ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Αυτο κατάλαβα από το μύνημα παραπάνω,στα όρια της πλάκας όλο αυτό βέβαια,μην κλείσει το τοπικ για μια πλάκα..:ph34r:

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Αυτο κατάλαβα από το μύνημα παραπάνω,στα όρια της πλάκας όλο αυτό βέβαια,μην κλείσει το τοπικ για μια πλάκα..:ph34r:

Χαχαχα εννοείται. 

Όχι δεν έχω ψάξει πουθενά. Άσε που στο ινστα τα πετάει έτσι και αλλιώς. Απλά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη...  Και στα δικά μου γούστα. Αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panossar95 είπε

Χαχαχα εννοείται. 

Όχι δεν έχω ψάξει πουθενά. Άσε που στο ινστα τα πετάει έτσι και αλλιώς. Απλά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη...  Και στα δικά μου γούστα. Αυτό. 

Και εγώ εμπ1 παίζει ψηλά 

• Like 1
Δημοσ.

Τσεπωσαν το χρημα κ εφυγαν για ταξιδάκι με τις ευλογίες της παραγωγής. Πόσο πιο ρόλος δλδ 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, managerre είπε

παει να ξεφυγει απο γερο

χαχαχααχαχχααχχαχα πέθανα με το τρέιλερ! 

Ξεκάθαρα κάνει τη πάπια η αλλήθωρη τώρα που είδε το δράκουλα να επιστρέφει

• Like 1
Δημοσ.

Ο ρεζιλας ο Δωρος κι η θεατρινα 19χρονη θα επιστρεψουν. Δεν υπαρχουν ουτε κανονες ουτε τιποτα εκει μεσα τελικα,το τσιφλικι των 2 κακων ηθοποιων καταντησε το κατα τ'αλλα ηδη χαμηλης ποιοτητας τηλεπαιχνιδι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ειχα τη δυνατοτητα να κοιταξω τις εξελιξεις του gala και τωρα που ξυπνησα διαβαζω οτι ο σιχαμεΝικος ξαναμπηκε.. ουτε σε εφιαλτη ρε τετοια εξελιξη.

Δε μπορω, χαλαει το καρμα μου  να βλεπω την κωλοφατσα του πολυτεκνου γεροντομπεμπε. Δηλωνω πανεπισημα οτι σαμποταρω το pof μεχρι να ξεκουμπιστει οριστικα.

Ημαρτον

Δημοσ.

Φατε τα μουτρα του γερόλυκου απο Δευτερα παλι.. Αντι να στηριξετε το δικο μας παιδι, τον Κωνσταντινο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...