panossar95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, redykt είπε καλο βραδυ πανο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έχω εξερευνήσει όλο το ινστα.. Αλλά ευχαριστω. :p. Πραγματικά γυναικάρα. Έχω σκαλωσει τώρα γιατί όλη τη βδομάδα δεν είχα δει σχεδόν καθόλου τα επεισόδια.. 1
scarface5323 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Το έχω εξερευνήσει όλο το ινστα.. Αλλά ευχαριστω. :p. Πραγματικά γυναικάρα. Έχω σκαλωσει τώρα γιατί όλη τη βδομάδα δεν είχα δει σχεδόν καθόλου τα επεισόδια.. Επίσης όλη την εβδομάδα δεν πρέπει να έχεις δει γυναίκα γενικά.. Φιλικά
panossar95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, scarface5323 είπε Επίσης όλη την εβδομάδα δεν πρέπει να έχεις δει γυναίκα γενικά.. Φιλικά Το ότι δηλαδή εκφράζω έναν παραπάνω θαυμασμό σε μια συγκεκριμένη κοπέλα, σημαίνει ότι δεν έχω δει άλλη όλη τη βδομάδα. Οκ 2
scarface5323 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, panossar95 είπε Το ότι δηλαδή εκφράζω έναν παραπάνω θαυμασμό σε μια συγκεκριμένη κοπέλα, σημαίνει ότι δεν έχω δει άλλη όλη τη βδομάδα. Οκ Όχι,το ότι έχεις ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρεις το εκφράζει αυτό χαχ 1
panossar95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε Όχι,το ότι έχεις ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρεις το εκφράζει αυτό χαχ Έχω ψάξει όλο το ινσομνια για να την βρω? Έπαθες Χρυσαντιδου? Χαχ
scarface5323 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, panossar95 είπε Το έχω εξερευνήσει όλο το ινστα.. Αλλά ευχαριστω. :p. Πραγματικά γυναικάρα. Έχω σκαλωσει τώρα γιατί όλη τη βδομάδα δεν είχα δει σχεδόν καθόλου τα επεισόδια.. Αυτο κατάλαβα από το μύνημα παραπάνω,στα όρια της πλάκας όλο αυτό βέβαια,μην κλείσει το τοπικ για μια πλάκα.. 1
panossar95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, scarface5323 είπε Αυτο κατάλαβα από το μύνημα παραπάνω,στα όρια της πλάκας όλο αυτό βέβαια,μην κλείσει το τοπικ για μια πλάκα.. Χαχαχα εννοείται. Όχι δεν έχω ψάξει πουθενά. Άσε που στο ινστα τα πετάει έτσι και αλλιώς. Απλά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη... Και στα δικά μου γούστα. Αυτό. 1
scarface5323 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, panossar95 είπε Χαχαχα εννοείται. Όχι δεν έχω ψάξει πουθενά. Άσε που στο ινστα τα πετάει έτσι και αλλιώς. Απλά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη... Και στα δικά μου γούστα. Αυτό. Και εγώ εμπ1 παίζει ψηλά 1
xaratsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Τσεπωσαν το χρημα κ εφυγαν για ταξιδάκι με τις ευλογίες της παραγωγής. Πόσο πιο ρόλος δλδ 1
Edel Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, managerre είπε παει να ξεφυγει απο γερο χαχαχααχαχχααχχαχα πέθανα με το τρέιλερ! Ξεκάθαρα κάνει τη πάπια η αλλήθωρη τώρα που είδε το δράκουλα να επιστρέφει 1
livefreeordie Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ο ρεζιλας ο Δωρος κι η θεατρινα 19χρονη θα επιστρεψουν. Δεν υπαρχουν ουτε κανονες ουτε τιποτα εκει μεσα τελικα,το τσιφλικι των 2 κακων ηθοποιων καταντησε το κατα τ'αλλα ηδη χαμηλης ποιοτητας τηλεπαιχνιδι. 1 1
Scatman Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δεν ειχα τη δυνατοτητα να κοιταξω τις εξελιξεις του gala και τωρα που ξυπνησα διαβαζω οτι ο σιχαμεΝικος ξαναμπηκε.. ουτε σε εφιαλτη ρε τετοια εξελιξη. Δε μπορω, χαλαει το καρμα μου να βλεπω την κωλοφατσα του πολυτεκνου γεροντομπεμπε. Δηλωνω πανεπισημα οτι σαμποταρω το pof μεχρι να ξεκουμπιστει οριστικα. Ημαρτον
firepc Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Φατε τα μουτρα του γερόλυκου απο Δευτερα παλι.. Αντι να στηριξετε το δικο μας παιδι, τον Κωνσταντινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις