ObeyWario! Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν σχολίασε κανείς την Βίβιαν που σε κάποια φάση την είπαν να παίξει με τον γέρο και γυρνάει στην άλλη πιτσιρίκα με βλέμμα και γελάκια τύπου "βοήθεια, συχαίνομαι" και τώρα που κατάλαβε η αυτός ή φεύγει της έφυγαν οι ξινίλες Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από ObeyWario!
McNerd Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πωπω φανταζεστε τον Δωρο να ακουει τις μπουρδες της Αθηνας μεχρι τον δεκεμβριο; λογική η απόγνωση του να προσπαθει σε κάθε δευτερο γκαλά να αποχωρήσει Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από McNerd 2
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Τι δουλειά να κάνει ο 47χρονος Νίκος έξω; Το έχετε σκεφτεί; Σαν καρικατούρα είναι με τατουάζ.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, McNerd είπε Πωπω φανταζεστε τον Δωρο να ακουει τις μπουρδες της Αθηνας μεχρι τον δεκεμβριο; λογική η απόγνωση του να προσπαθει σε κάθε δευτερο γκαλά να αποχωρήσει Να θες ν' απαγκιστρωθείς από τη βδέλλα/βδέλυγμα και να μη μπορείς Παπάουερ δεν ήθελε; Aς τσιμπήσει τώρα το παπάριον
Froskeas Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, με φώναξε κανείς? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Froskeas 1
vairass Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, managerre είπε διαβασα οτι δωρος αθηνα εφυγαν Σιγά μην τους αφήσουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, managerre είπε διαβασα οτι δωρος αθηνα εφυγαν του γκουντ του μπι τρου
Miracle Worker Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Τι δουλειά να κάνει ο 47χρονος Νίκος έξω; Το έχετε σκεφτεί; Σαν καρικατούρα είναι με τατουάζ. Φωτιστης σε νυχτερινο μαγαζι.
Heybro Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Τελικα ξεκινησε σαν κραξιμο για το reality του πατου αλλα βλεπω φτασατε 101 σελιδες. Wtf ρε σεις.
elpaso1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Και εγώ στην αρχή σε το έβλεπα, και ακόμα δεν έχω δει τα πρώτα επεισόδια. Αλλά τώρα τελευταία έχει αποκτήσει ενδιαφέρον.
panossar95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πάντως δεν είναι απίστευτο να πάρει πόδι η Αθήνα αυτή τη βδομάδα. Μου προκαλεί απίστευτη αμηχανία όταν μιλάει, αλήθεια. Μου κάνει αλήθεια εντύπωση ( σε περίπτωση που δεν είναι στημένα τα αποτελέσματα) ποιος σοβαρός άνθρωπος την ψηφίζει για αγαπημένη παίκτρια. Δηλαδή κρίνουν μόνο με τον αν είναι ωραίος κάποιος? Που προσωπικά γελάω με την ομορφιά της. Κυριακή και Ειρήνη 20 φορές καλύτερες. Η Αθήνα λέει 3 λέξεις και μετά "αυτό". Σε φάση " Σήμερα ήταν πολύ ωραία, κατάλαβες ε? Αυτό ρε παιδί μου, ένιωσα αυτό" Wtf???
Προτεινόμενες αναρτήσεις