Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Χθες και ο Τζώρτζης έβγαλε κακό χαρακτήρα είπε σε κάποια φάση "Τεχνική γ@μηστε το υλικό" νταξει δεν το λες και για άτομο που υποτίθεται ότι είσαστε κοντά.

Αυτή νομίζω η στιγμή είναι αυτή που περιγράφει τη δήλωση της τερηδόνας. Όσο ο ΣΜΟΥΘΙΣ της έριχνε στάχτη στα μάτια και έκανε το παιχνιδάκι του όλα ήταν καλά, όταν τον πήρε χαμπάρι και άρχισε να τον αντιμετωπίζει διαφορετικά έδειξε κι αυτός το πραγματικό του πρόσωπο. Πέραν του προφανούς που όλοι το βλέπουμε απο την αρχή αλλά δεν τον κρίνουμε για αυτό, η συμπεριφορά του αυτή καθαυτή είναι που τον κατατάσει στην κατηγορία π@@στης. Ο άνθρωπος δηλαδή που στο παίζει κολλητός όσο εξυπηρετείς τους σκοπούς του και όταν τον πάρεις χαμπάρι σου κάνει ευθύ πόλεμο.

Επεξ/σία από snik3
  • Like 1
  • Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, nikοs said:

Μα τι πάει να πει "φιλίες";; Είσαι σε εναν διαγωνισμό , γνωρίζεις τους άλλους μερικές βδομάδες πως γίνεται να είστε κιόλας φίλοι;;; Πως δηλαδή την εξαπάτησαν τις έδωσαν χαλασμένη εστία ή σάπια πρώτη ύλη;;; Ο Τζώρτζης που κατά την δική μου άποψη είναι κατηγορία Γωγώς δεν είναι ικανός για καμία διαπλοκή και δεν μπορεί να χειραγωγήσει κανέναν, αντίθετα ψάχνει την αποδοχή διαρκώς από τους υπόλοιπους και επειδή όλοι ξέρουμε τι είναι προσπαθεί να νιώσει αποδεκτός...δεν τον πάω μια αλλά αυτό έχω εγώ παρατηρήσει...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Αυτα περι χειραγωγησης δεν  στεκουν . Λες και οι υπολοιποι ειναι τιποτα παιδακια και περινεναν τιν τζωρτζη να τους πει το σωστο.

Οσον αφορα τις φιλιες , απλα ειπα να πω και κατι υποστηρικτικο για τη γωγω :P. Αυτη δυο μερες τωρα εκλεγε σαν τη μαρθα βουρτση.

Οσον αφορα τον Γλωσσιδη , εγω τον παω και σαν μαγειρα και σαν τυπο. Ειναι υπερβολικος ωρες ωρες , αλλα εχει τα φοντα (επαγγελματισμο, πεισμα, τεχνικες) να παει μπροστα σαν σεφ . Τωρα κατι εκφρασεις του στυλ "φιλος και αδερφος" ειναι λιγο γραφικες . 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, g_alkis είπε

Γνωριζει γραφη;

Επιστημών πολιτικός μηχανικός είναι η κοπέλα σε παρακαλώ. Ή μάλλον ήταν, γιατί μετά έγινε επαγγελματίας chef(δεν την λέω μαγείρισσα γιατί μειώνει τις ικανότητες της) :)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, patsi είπε

Επιστημών πολιτικός μηχανικός είναι η κοπέλα σε παρακαλώ. Ή μάλλον ήταν, γιατί μετά έγινε επαγγελματίας chef(δεν την λέω μαγείρισσα γιατί μειώνει τις ικανότητες της) :)

Αν δεν δω πτυχιο δεν πιστευω τιποτα

Δημοσ.
2 minutes ago, john_shadow said:

έπαιξε φρεσκάρισμα κόμης βλέπω στο masterchef

καθε κυριακη πρωι τους πανε για κουρεμα σα τα προβατα

Δημοσ.

Δεν βλεπω πολυ μαστερσεφ αλλα ειδα λιγο τωρα και εκλαψα με το τρειλερ, ανυπομοβνψ να δω τι θα γινει. Ουτε εγω συμπαθουσα μαγκυ ελπιζω να μην την βαλουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...