Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εγω παντως υπερ της ειμαι και ουτε εχω δει καποια αρνητικη συμπεριφορα οσο ηταν μεσα...

Εξαιρετική είναι η Μάγκυ θέλω να τα πάει πολύ καλά. Θα χαρώ ιδιαιτέρως να πετάξει έξω Μήτσο και Σάββα που έχουν φαγωθεί μαζί της. 

• Like 5
  • Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το λάθος σου σε όλα τα γελοία κατ εμέ παραδείγματα που κάνεις προσπαθώντας απλά να πας κόντρα, είναι οτι συγκρίνεις ένα reality με την εργασία ή την καριέρα κάποιου, ειδικά η εργασία που είναι κάτι 100% απαραίτητο για τον άνθρωπο αλλιώς οχι σε reality δεν θα μπορούσες να πας αλλά δεν θα έχεις χρήματα για να ζήσεις να βιοποριστείς και να ταϊσεις το παιδί σου. Μάνα που θα άφηνε το παιδί της για ένα χ διάστημα σε νοσοκομείο λόγω εργασίας και πάντα με επίβλεψη του πατέρα ή κάποιου άλλου και εφόσον έκανε προσπάθειες για να μπορέσει να βρίσκεται πλάι στο παιδί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αυτό το θεωρώ λογικό. Μάνα που θα έκανε το ίδιο για ένα κολοreality για μένα δεν είναι μάνα, πάει και τελείωσε αυτό το θέμα.  Τα περί ζωής ισότητας δικαιωμάτων στερεοτύπων διαφορές νοοτροπίας εσωτερικού εξωτερικού  κτλ τα ακούω βερεσέ. 

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς ότι οι παίχτες που είναι εκεί δεν μπήκαν για να σου προσφέρουν χαρά την ώρα που τρως τα πιτόγυρα σου αλλά για την προσωπική τους προβολή που θα τους βοηθήσει την καριέρα τους άσχετα αν λένε όλοι ότι πήγαν για την εμπειρία.

Βερεσέ ακούω το παραλήρημα σου γιατί δεν άφησε κανένα παιδί μόνο χωρίς επίβλεψη και όταν χρειάστηκε βγήκε απ ο παιχνίδι για να είναι δίπλα του όποτε γιατί να μην το θεωρεις λογικό; 

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ γουστάρω κλίκα μάγκυ-γωγώ-τιμολέων-συμεωνίδης να συφιλιάζεται η σιχαμοκλίκα του γλωσσίδη και των άλλων σιχαμάτων

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mansora είπε

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς ότι οι παίχτες που είναι εκεί δεν μπήκαν για να σου προσφέρουν χαρά την ώρα που τρως τα πιτόγυρα σου αλλά για την προσωπική τους προβολή που θα τους βοηθήσει την καριέρα τους άσχετα αν λένε όλοι ότι πήγαν για την εμπειρία

Aκριβως αυτος ειναι ο ρόλος της τηλεόρασης και ειδικά τέτοιων εκπομπών. Για να μου προσφέρουν ψυγαγωγεία την ωρα που ξυνομαι, τρωω πιτόγυρα, ειμαι στη τουαλέτα, ή οτι άλλο κάνω παράλληλα εν πάση περιπτώση. 

Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, ειδικά για εκπομπές reality, δεν υφίσταται. Ο λόγος για τον οποίο μπήκε ο καθένας σε ένα σόου, ειναι αδιάφορος στον μέσο τηλεθεατή. Η προσωπικής τους προβολή, ειναι η δική μας ψυχαγωγια.

Ο ρόλος τους με λίγα λόγια ειναι να κάνουν τους κλόουν για να διασκεδάζουμε εμεις. Αν μάθουν τιποτε απο αυτη την ιστορία καλό θα τους κανει, κακό όχι.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mansora είπε

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς ότι οι παίχτες που είναι εκεί δεν μπήκαν για να σου προσφέρουν χαρά την ώρα που τρως τα πιτόγυρα σου αλλά για την προσωπική τους προβολή που θα τους βοηθήσει την καριέρα τους άσχετα αν λένε όλοι ότι πήγαν για την εμπειρία.

Βερεσέ ακούω το παραλήρημα σου γιατί δεν άφησε κανένα παιδί μόνο χωρίς επίβλεψη και όταν χρειάστηκε βγήκε απ ο παιχνίδι για να είναι δίπλα του όποτε γιατί να μην το θεωρεις λογικό; 

Λυπάμαι πολύ που θα στο πω αλλά οι παίχτες μπήκαν εκει μέσα ακριβώς για να μας προσφέρουν χαρά και διασκέδαση την ώρα που τρώμε πιτόγυρα...εγώ χθες έτρωγα πιτσούλα και απολάμβανε ξεκατίνιασμα...Είναι σόου, όλα για το θέαμα...η παραγωγή εκμεταλλεύεται την ανάγκη των παιδιών για να προβάλουν τις ικανότητές τους , τα παιδιά την παραγωγή για να προβληθούν και εμείς αράζουμε και βλέπουμε το σόου...οπότε plz ασε μας να αδειάζουμε την χολή μας κάπου ελεύθερα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mansora είπε

φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου, ο λογος που μπηκαν ειναι να μας κανουν να διασκεδαζουμε

επισης φτανει με την μαγκυ 

ειναι μια στημενη ψηλομυτα κλοουν μην μας ζαλιζεις

• Like 3
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, managerre είπε

φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου, ο λογος που μπηκαν ειναι να μας κανουν να διασκεδαζουμε

Ο λόγος που μπήκαν είναι για να προβληθούν...

το ότι εμείς διασκεδάζουμε, είναι και ο λόγος που τα κανάλια συνεχίζουν τέτοια σόου...

Άλλο το ένα... άλλο το άλλο...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@AtiX Αυτό ακριβώς....!

Για να προβληθούν και να πάρουν και το έπαθλο πάνε οι παίκτες.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος στο κόσμο, που να πηγαίνει σε τηλεπαιχνίδι με σκοπό να διασκεδάσει τους τηλεθεατές........

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτά να δεις το σύστημα πως παει

μπηκανε μέσα και το σταρ τα κονομαει

και σε ρωτάω ποιος ο λόγος για να ζεις

να φταίει η μάγκυ να τα ακούει ο τζωρτζής

ΨΥΧΙΑΤΡΕ ο μάστερ σεφ δεν ειμαι

στα αβγά βραστά όλη μέρα προπονουμαι

γιατι  η συνταγή ποτέ δεν πετυχαίνει 

θέλω σφιχτό μα μελανό πάντα βγαίνει.

οιαδηποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Και ντελα πόντο και ντελα πόντο.

Επεξ/σία από synteknos88
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη ο Χαμπος δεν μπηκε οριακα μεσα, θα επρεπε να βαλουν τους παικτες να ψηφισουν με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ αν τον θελουν μεσα.

Για το καλο της μαγειρικης παντα :D

Πεταω ιδεες εγω

STAR ακους????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, managerre είπε

όχι όλα τα σχόλια κατά της μάγκι είναι επειδή είναι σκουπίδι σαν χαρακτήρας και συμπεριφορά
και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

sad comment

δεν τον δουλεύει λέει κατινίστικες μαλακίες
δεν έχει δίκιο γιατί δεν της έκανε τίποτα
απλά σταμάτησε να την βοηθάει απτόν εξώστη και αυτή έπαθε κρίση πανικού
είναι η πιο κακή μαγείρισσα που έχω δει ποτε
είναι ο ορισμός της άσχετης και λέει ότι είναι επαγγελματίας 3 χρόνια

εισαι 100% σιγουρος οτι παρακολουθεις την ιδια εκπομπη με εμας? Μιλαμε για την ιδια εκπομπη που ειδαμε πιατα full ωμα , που ειδαμε σουπα νεροζουμι με εσανς ανανα κομματακια ανανα καραμελωμενο ανανα , ανανα ανανα και λιγο ανανα με 2 ωμες γαριδες για φινιρισμα. και ειναι η γωγω(π σιγουρα δεν την λες τοπ 10 material) Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ που εχεις δει? οταν εχουμε δει ατομο να ειναι στο τοπ 10 που δεν ξερει καν να διαλεξει τα υλικα για να κανει κατι , που δεν ξερει να κρατησει τον φουρνο να μην καψει τα παντα , που παιρνει οδηγιες ακομα και για το βρασιμο του νερου? wtf ? 

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και όμως η Ηλέκτρα είναι σημαντικοτη για το σόου λόγω τηλεθέασης,όπως και η Γωγώ όπως και ο Τζώρτζης. Σκεφτειται να ηταν μέσα 10 αψογοι μάγειρες,που θα τους ένοιαζε μονο να βγάζουν καλά πιάτα για να κερδίσουν και να μην υπήρχαν ίντριγκες και κλαψουρισματα και ξεκατινιασματα.Θα πατωνε η εκπομπή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...