Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, managerre είπε

οχι δεν ειναι υπερ της κανενας επειδη μαλλον εισαι ο αντρας της

δεν θα μας βγαλεις τυφλους

Bασικά όλο το ιντερνετ υπερ της ειναι.  Σιχαμα Γιωργακι...ά σιχαμα :P

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, managerre είπε

είναι η πιο κακή μαγείρισσα που έχω δει ποτε
είναι ο ορισμός της άσχετης και λέει ότι είναι επαγγελματίας 3 χρόνια

Δηλαδή την θεωρείς χειρότερη μαγειρίσα από την Ηλέκτρα;

Επαγγελματίας μάγειρας δεν είναι και αυτός που όλη ημέρα καθαρίζει πατάτες και τις πετάει στο τηγάνι; Όλοι οι επαγγελματίες μάγειρες είναι γκουρμέ με αστεράκι μισελιν;

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, orck είπε

Επαγγελματίας μάγειρας δεν είναι και αυτός που όλη ημέρα καθαρίζει πατάτες και τις πετάει στο τηγάνι; Όλοι οι επαγγελματίες μάγειρες είναι γκουρμέ με αστεράκι μισελιν;

η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως... :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το πάρει κανείς αντικειμενικα και πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν είναι όλο στημένο,τα άτομα τα οποία είναι ενήλικες πράγματικα, επαγγελματίες μάγειρες και υπεράνω άνθρωποι σαν χαρακτήρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Βλεπε Αργύρη, Τιμολέων, Συμεωνίδη.

Οι μίζεροι σαν χαρακτήρες,τσικης και co. κάνουν σαν μικρά παιδάκια που κλαίγονται,

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Αν το πάρει κανείς αντικειμενικα και πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν είναι όλο στημένο,τα άτομα τα οποία είναι ενήλικες πράγματικα, επαγγελματίες μάγειρες και υπεράνω άνθρωποι σαν χαρακτήρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Βλεπε Αργύρη, Τιμολέων, Συμεωνίδη.

Οι μίζεροι σαν χαρακτήρες,τσικης και co. κάνουν σαν μικρά παιδάκια που κλαίγονται,

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ

Δημοσ.

Είναι σαν τα σκυλιά. Τα μεγάλα που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους σε βλέπουν και απλά σε παρατηρούν χωρίς φωνές, μονο εάν κανείς κάτι περίεργο ορμάνε και καλή σου τύχη. Τα κανις και άλλα μικρόσωμα με τις ανασφάλειες τους γαβγίζουν συνέχεια και εάν κανείς ένα βήμα προς το μέρος τους τρέχον να κρυφτούν.

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ ο άλλος δεν έβγαλε πιάτα σε δοκιμασία και δεν άνοιξε ρουθούνι... και κάνουμε θέμα το ξεροψημένο πανάρισμα από την μια πλευρά...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Εδώ ο άλλος δεν έβγαλε πιάτα σε δοκιμασία και δεν άνοιξε ρουθούνι... και κάνουμε θέμα το ξεροψημένο πανάρισμα από την μια πλευρά...

Να υπενυθμίσω πως και η Γωγώ από τα 5 έβγαλε 4 πιάτα και πήγαν να μας πουν πως είναι μοναδικά, εξαιρετικά, θεϊκά χαχα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, maximusgr είπε

Να υπενυθμίσω πως και η Γωγώ από τα 5 έβγαλε 4 πιάτα και πήγαν να μας πουν πως είναι μοναδικά, εξαιρετικά, θεϊκά χαχα!

Aσυλία στο Γωγουλίνη. Μη πω νικη και τα μυαλά στα κάγκελα. Μετά τα χθεσινά ειναι πρωτη στις προτιμήσεις :P Θα την ηθελα στο survivor 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Και μαθηματικά να το δεις βγαίνει... τέσσερα στα πέντε, δηλαδή μέγιστο 8/10... Όχι ένα στα τρία μέγιστο 4/10...

Λάθος μου ήταν μισό στα δυο...

8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Aσυλία στο Γωγουλίνη. Μη πω νικη και τα μυαλά στα κάγκελα. Μετά τα χθεσινά ειναι πρωτη στις προτιμήσεις :P Θα την ηθελα στο survivor 

Και στο power of love... ;)

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Θεικό επεισόδιο! :D

Τους γλέντησε όλους η Γωγάρα!!!

Κορυφαία σκηνή στο τέλος με Γλωσσίδη φουλ στο LSD να βλέπει ιπτάμενα άλογα!!!

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε

Θεικό επεισόδιο! :D

Τους γλέντησε όλους η Γωγάρα!!!

Κορυφαία σκηνή στο τέλος με Γλωσσίδη φουλ στο LSD να βλέπει ιπτάμενα άλογα!!!

Γλωσσίδης και Μάριος πρέπει να πίνουν τον πάτο τους...Ιδικά ο Μάριος έχει μάτι τύπου που το τσακίζει το ουίσκι...Χθες ο Γλωσσίδης τα έτσουξε άγρια και επι της ουσίας εγώ αυτό που κατάλαβα από αυτά που "είπε" ήταν πως η Γωγώ και ο Τζώρτζης μείνανε για την τηλεθέαση και τα φράγκα και τον Μάριο τον "φάγανε" γιατί δεν "πουλούσε" ... πράγμα που και εγώ το πιστεύω χαλαρά...Δηλαδή του Μάριου το πιάτο ήταν έργο τέχνης , όλα φαίνονταν έστω να είναι στην εντέλεια και πέρασε η Γωγώ;;;η Γωγώ ρε φίλε με το καμένο γλυκαδάκι της;;;;  

• Like 2
Δημοσ.

μας τα πριξε ομως λιγο και η γωγω , στις 5 λεξεις οι 3 ηταν τζωρτζης .

ωστοσο την υποστηριζα χθες.

βασιλης τρομερη ατακα .

πουλαει πολυ η αποχωρηση του μαριου, λογω της δυσκολης ζωης που εχει περασει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, managerre είπε

οχι δεν ειναι υπερ της κανενας επειδη μαλλον εισαι ο αντρας της

δεν θα μας βγαλεις τυφλους

εγω παντως υπερ της ειμαι και ουτε εχω δει καποια αρνητικη συμπεριφορα οσο ηταν μεσα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...