eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Πόσες επισκέψεις θέλει στον οδοντίατρο για να αφαιρέσεις την τερηδόνα, αυτοί τι νόμιζαν έτσι εύκολα θα έφευγε. Απλή λογική που κανείς δεν σκέφτηκε. Σωστός!
AtiX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Μετά τον Χρήστο πάω να δω Μάρθα Βούρτση...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μαλακες γιατι κλαιγεται αυτος?Καταλαβε κανεις ειλικρινα?
g_alkis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Θελω ομαδικη με γωγω και τζωρτζια στην ιδια ομαδα
mpermpatis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, managerre είπε ο χρηστος ειναι λιγο σαλιαρης αλλα ειναι καλο παιδι και πολυ καλος μαγειρας Καλός μαλακας είναι. Πολύ ψεύτικος και πονηρός. Κάποιοι εκεί μέσα είναι από σπόντα και απλά τυχεροί. 1
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Στο τοστ θα έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει ενώ όσο περισσότερα υλικά έχει το πιάτο όλο και κάτι θα κάνει "τέλεια".
Μάκαρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Τσικιλης, Χρηστος, Σαββας, Τζωρτζης με αρχηγο ομαδας τη Γωγω 1
managerre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mpermpatis είπε Καλός μαλακας είναι. Πολύ ψεύτικος και πονηρός. Κάποιοι εκεί μέσα είναι από σπόντα και απλά τυχεροί. αλλο παιχνιδι βλεπεις? εχει παρει απειρες ευθυνες και εχει νικησει 3 φορες σε ατομικα έχω δεν έχω καταλάβει γιατί να τρώει κράξιμο ο γλωσσιδης δεν έχει κάνει καμια μαλακια ευθύνες παίρνει καλός μάγειρας είναι φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει τώρα αν είναι λίγο σαλιάρης ντάξει δεν είναι κάτι τρελό το προτιμώ απτην κρυοκωλη παγοκολόνα τιμολέων που όλο λέει και έχει κάνει άπειρες μουφες 1
AtiX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Επομενη ομαδικη Γιατί μας βάζεις σε τέτοια δοκιμασία... Ο ένας θα το κάψει και ο άλλος θα το κάνει σμούθις... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX
mpermpatis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, managerre είπε αλλο παιχνιδι βλεπεις? εχει παρει απειρες ευθυνες και εχει νικησει 3 φορες σε ατομικα έχω δεν έχω καταλάβει γιατί να τρώει κράξιμο ο γλωσσιδης δεν έχει κάνει καμια μαλακια ευθύνες παίρνει καλός μάγειρας είναι φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει τώρα αν είναι λίγο σαλιάρης ντάξει δεν είναι κάτι τρελό το προτιμώ απτην κρυοκωλη παγοκολόνα τιμολέων που όλο λέει και έχει κάνει άπειρες μουφες Τον Τιμο τον ανέβασαν στα μάτια μας την αρχή και μετά μας τον παρουσίαζαν να κάνει λάθη. Μακράν ο καλύτερος είναι ο Αργύρης και επειδή δεν θυμάμαι πως παει στο τέλος εάν είναι 5 οι 3 πριν βγει ο masterchef να μ θυμάσαι ότι τριάδα τελική Αργύρη Τιμο Κατακουζινο
livefreeordie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 με τα ντιο τα κερακια πλαθω κουλουρακια
john_shadow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Επομενη ομαδικη κοντά έπεσες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις