Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις και ο Νίνο στο fame story το ίδιο δεν είχε κάνει; έφυγε μόνος του και ξαναγύρισε. Η μαγκυ είχε και μια δικαιολογία 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε

Γιατί είναι άδικο για την Γωγώ που μπήκε?

Έφτιαξε ένα ωραίο πιάτο πήρε την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία και μπήκε με την αξία της, άσχετα που είναι σκατοχαρακτηρας.

3 ώρες πριν, DeadOrganPlayer είπε

Καμμία αδικία και για κανέναν. Όλοι δίκαια μπήκαν απο τη στιγμή που τους δόθηκε το δικαίωμα από τους κανονισμούς.

Σε όσους δεν αρέσουν οι κανονισμοί μπορούν να αποχωρήσουν.

Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και οι απόψεις μας είναι απόψεις μας και τις γράφουμε εδώ.. απλό.

για την Γωγω ήταν αρκετή η απαράδεκτη δεικτική συμπεριφορά της, που συνεχίζεται κιόλας, = Τηλεθέαση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε

Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και οι απόψεις μας είναι απόψεις μας και τις γράφουμε εδώ.. απλό.

για την Γωγω ήταν αρκετή η απαράδεκτη δεικτική συμπεριφορά της, που συνεχίζεται κιόλας, = Τηλεθέαση.

Προφανώς φίλε μου... όπως έχει πει και ο Κλιντ Ιστγουντ... οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες....όλοι έχουν από μία! :D

Όλοι αυτό κάνουμε, λέμε την άποψή μας. Η πραγματικότητα είναι μία όμως και δεν αλλάζει όσο και να σκούζουν μερικοί.

Δημοσ.

Η γυναίκα μου που την είδε Sherlock μου είπε πως ο τρόπος που είναι παρατημένη η ποδιά στην  καρέκλα είναι πολύ αντρικός όποτε απέκλεισε δυο υποψήφιους  :P 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, livefreeordie είπε

Απλως τελικα δεν ξερουμε τι επαθε το παιδι. Απο τα λεγομενα της μηπως τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο κι απλα αρρωστησε κι επειδη ειχε μαθει να ειναι με τη μανα του επαθε και καμια κριση πανικου κι εκλαιγε και δεν μπορουσε να ηρεμησει; Ισως κατι τετοιο.

Μπορεί, πάντως απ' ότι θυμάμαι είχε πει στην οντισιόν ότι είχε πρόβλημα και ο άντρας της γι'αυτό και μετακόμισαν στην Ελλάδα. 

Δικό της πρόβλημα αλλά όπως είπε και ένας άλλος φίλος αφού βγαίνεις στο γυαλί θα σε σχολιάσουμε καλώς ή κακώς.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mansora είπε

Η γυναίκα μου που την είδε Sherlock μου είπε πως ο τρόπος που είναι παρατημένη η ποδιά στην  καρέκλα είναι πολύ αντρικός όποτε απέκλεισε δυο υποψήφιους  :P 

χαχαχα λαγωνικό η γυναίκα σου! να δούμε αν θα βγει αληθινή...:D

Πάντως σήμερα μπορεί να έχει όση τηλεθέαση και στο τελικό...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, g_alkis είπε

Φανταζεστε να ανακοινωθει πρωτα οτι παραμενει ο μαριος και να μεινουν οι δυο τους; :P

Και να τους κρατήσουν τελικά και τους δύο γιατί θα έβγαλαν υπέρτατα πιάτα και θα προκάλεσαν σύγχυση στους κριτές..

χαχαχαχχαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...