redykt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 λογικα το παιδι της εκλαιγε κα ηθελε τη μητερα του . μπορει να παθε και κανα κρυολογημα , οποτε ενα παραπανω να τη ζηταει. δε νομιζω οτι την κανει "κακη" μανα αυτο . τοσες μανες πανε καθημερινα για δουλεια και το μικρο/α ειναι στο σπιτι. τωρα θα μου πειτε το μαστερσεφ δε ειναι δουλεια. αλλα ενταξει δεν το βρισκω τοσο extreme. ουτε εγω πιστευω οτι τη φοβουνται , ισα ισα που ο γλωσσιδης γουσταρει τον ανταγωνισμο . αλλα εχει φαση η αντιδραση τους χαχαχα ακομα γελαω με τα απανωτα facepalm της μπλε ομαδας. 3
Mansora Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Έβγαλαν μεγάλη σκατοψυχία οι περισσότεροι παίχτες ενάντια στη Μάγκυ με πρόσχημα το παιδί της. Για τους παιχτες που επικαλούνται την ηθική κατά την άποψη μου πιο ηθικό είναι να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που για ανωτέρα βία δεν μπόρεσε να αποδείξει τι αξίζει παρά για κάποιον που έβγαλε ένα χειρότερο πιάτο από τους υπόλοιπους και έφυγε. 3
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, managerre είπε η τύπισσα είναι σκουπίδι ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑ MASTER CHEF ΕΛΕΟΣ επίσης σταματήστε να κάνετε σαν παιδάκια ότι κάποιους τους πείραξε που επέστρεψε γιατί να είναι απαραίτητα λόγω φόβου? lol με το σκεπτικό αυτό φοβούνται και άλλους καλους που είναι ήδη μέσα ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ Αυτό! Ας πάτε μια βόλτα σε νοσοκομείο με παιδιά και ρωτήστε πόσες μάνες θα άφηναν το παιδί τους και ένα μήνα μετά την νοσηλεία. 2
Sorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το γέλιο είναι, που ο Τζώρτζης τελικά κατάφερε να στρέψει όλους εναντίον του.... χαχαχαχαχα.... μεγάλο ταλέντο το παιδί.....
Mansora Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Αυτό! Ας πάτε μια βόλτα σε νοσοκομείο με παιδιά και ρωτήστε πόσες μάνες θα άφηναν το παιδί τους και ένα μήνα μετά την νοσηλεία. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι περισσότερες εργαζομενες μητέρες θα επέστρεφαν στη δουλειά και την καριέρα τους ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ. Επειδή είχε ένα πρόβλημα όταν έφυγε δεν σημαίνει ότι δεν λύθηκε πριν πάρει απόφαση να ξαναμπεί στο διαγωνισμό.
nikοs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Αυτό! Ας πάτε μια βόλτα σε νοσοκομείο με παιδιά και ρωτήστε πόσες μάνες θα άφηναν το παιδί τους και ένα μήνα μετά την νοσηλεία. Άντε να αγιάσει το στόμα σου...δηλαδή τρελαίνομαι όταν διαβάζω σχόλια του τύπου "στερεότυπα" , "υπάρχει και πατέρας" κλπ κλπ...Δηλαδή στον βωμό της ισότητας και των δικαιωμάτων έχουμε θυσιάσει τα πάντα...μερικά πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι...ο Τζώρτζης είναι γκέι και μάλιστα κακός ******ς , η Γωγώ είναι εκεί για το σόου που προσφέρει με τον Τζώρτζη και η Μάγκυ είναι ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω "ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑ MASTER CHEF" Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι, κανένα πρόβλημα να κάνει ο καθένας ότι θέλει και να ακολουθεί τα όνειρά του...και δεν θα κακοχαρακτηρισω κάποιον ή κάποια που επέλεξε να γίνει πρώτα γονιός και μετά όλα τα άλλα...Με ενοχλεί όμως ο κομπλεξισμός που βγάζει ο Τζώρτζης και το γεγονός πως η Μάγκυ θα θυσίαζε τα πάντα για την επιτυχία... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από nikοs
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mansora είπε Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι περισσότερες εργαζομενες μητέρες θα επέστρεφαν στη δουλειά και την καριέρα τους ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ. Επειδή είχε ένα πρόβλημα όταν έφυγε δεν σημαίνει ότι δεν λύθηκε πριν πάρει απόφαση να ξαναμπεί στο διαγωνισμό. Άλλο δουλειά και άλλο reality. Επίσης η εργασία τους τους επιτρέπει να βλέπουν τα παιδιά αφότου σχολάσουν. Δεν είναι εσώκλειστοι. 1
panossar95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης αν δεν κάνω λάθος η Μάγκυ είχε πει για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας οτνα έφυγε. Θα ξαναδώ το επεισόδιο να το επιβεβαιώσω. Στην ουσία αυτό είναι ψέμα, το μυαλό όλων μας δεν πηγαίνει ότι το παιδάκι της απλά θέλει τη μαμά του όταν ακούμε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάντως και για εμένα δεν είναι τόσο δίκαιο που γύρισε. Αλλά οκ
Mansora Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Άλλο δουλειά και άλλο reality. Επίσης η εργασία τους τους επιτρέπει να βλέπουν τα παιδιά αφότου σχολάσουν. Δεν είναι εσώκλειστοι. Γι αυτό δεν έγραψα μόνο δουλειά αλλά και καριέρα. Χέσε το ριάλιτι, αν η Μάγκυ πχ ήταν ναυτικός την έπαιρναν τηλ στο καράβι της έλεγαν το παιδί έχει πρόβλημα και έφευγε απ το βαπόρι και επέστρεφε ένα μηνα μετά αφού είχε λυθεί το πρόβλημα θα ήταν η μάνα τέρας που νομίζεις ότι είναι ή θα έπρεπε να αφήσει μια ζωή τη δουλειά της; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Mansora
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Πιο δίκαιο από το ότι γύρισε η άλλη που αποχώρησε λόγω μη ικανότητας μια φορά, είναι. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το τι κανει ο καθενας με το παιδι του δεν είναι δικη μας δουλεια ακομα και γονεις να ειμαστε. Ο κάθε ανθρωπος εχει τα δικα του πιστευω,ιδανικα και τροπους να μεγαλωσει το παιδι του. Και σας διαβεβαιω ότι δεν υπαρχει "σωστος" τροπος. Οποτε ας ληξει το θεμα με το παιδι της Μαγκυ και πιο πολύ να κρινουμε το μετα. Καλως η κακως μπηκε (λαθος του παιχνιδιού/συντελεστών,μπορει λαθος δικος της,μπορει να μην είναι και λαθος κανενος και καλα εκανε και γυρισε.)και η συμπεριφορά των παιδιων εναντιων της και του πολεμου που δεχτηκε και θα δεχτει είναι ανηκουστα πραγματα. Και αυτό και μονον είναι αξιο σχολιασμου. Ποιος είναι ο Σαββας και ο κάθε Σαββας που θα κρινει έναν γονιο και τον τροπο που σκέφτεται? Ας κοιταξει το δικο του παιδι και ας αφησει των αλλων. Αυτά ειχα να πω και δεν θα σχολιασω άλλο το θεμα...Ας το ξεχασουμε,εγινε καποιοι την συμπαθουν(μεσα σε αυτους και εγω) καποιοι αλλοι όχι.Θα ζησουμε με αυτό όπως και με τους αλλους παιχτες. 5 1
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Πιο άδικο είναι που ξαναμπήκε η Γωγω παρά η Μάγκι.. Πόσο μάλλον και εφόσον αναφέρθηκε τόσο απαξιωτικά για τους υπόλοιπους. Ο Σελίμ δικαίωσε την συμπάθεια μας .. ""Άντε ρε Μ@λ@κες που θα παίζετε εσείς με έμενα .." Εγώ ότι ήθελα να μάθω το έμαθα" ""ακούω"" να τους είπε .. 1
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Mansora είπε Γι αυτό δεν έγραψα μόνο δουλειά αλλά και καριέρα. Χέσε το ριάλιτι, αν η Μάγκυ πχ ήταν ναυτικός την έπαιρναν τηλ στο καράβι της έλεγαν το παιδί έχει πρόβλημα και έφευγε απ το βαπόρι και επέστρεφε ένα μηνα μετά αφού είχε λυθεί το πρόβλημα θα ήταν η μάνα τέρας που νομίζεις ότι είναι ή θα έπρεπε να αφήσει μια ζωή τη δουλειά της; Ρώτησε μια μητέρα να στο πει αυτό.
smpt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, panossar95 είπε Επίσης αν δεν κάνω λάθος η Μάγκυ είχε πει για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας οτνα έφυγε. Θα ξαναδώ το επεισόδιο να το επιβεβαιώσω. Στην ουσία αυτό είναι ψέμα, το μυαλό όλων μας δεν πηγαίνει ότι το παιδάκι της απλά θέλει τη μαμά του όταν ακούμε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάντως και για εμένα δεν είναι τόσο δίκαιο που γύρισε. Αλλά οκ αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Αν πχ ένα παιδί έχει διανοητικά προβλήματα, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει αν του λείψει αυτός που έχει συνηθίσει. Έχω δει τέτοιο παιδί να χτυπιέται για ώρες, όχι απλά να κλαίει, και να μην μπορεί κάνεις να το κάνει καλά. Δεν λέω οτι της Μαγκυ είναι τέτοιο, άλλα δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις