AtiX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, john_shadow είπε ναι δεν έπρεπε να πει τέτοια χοντράδα αλλά εγώ δεν αποκλείω όλες αυτές οι χοντράδες που ακούγονται τελευταία να είναι υποκεινούμενες απο την ίδια την παραγωγή.. Ή ο Τζωρτζης να τους έφτασε στο αμήν... 1
orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, john_shadow είπε ναι δεν έπρεπε να πει τέτοια χοντράδα αλλά εγώ δεν αποκλείω όλες αυτές οι χοντράδες που ακούγονται τελευταία να είναι υποκεινούμενες απο την ίδια την παραγωγή.. νιαου-νιαου (στα κεραμυδια)
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Όπως και να'χει δεν θα άλλαζε τίποτα με τις διαμαρτυρίες τους και κακώς τις έκαναν. Απλά όταν αφήνεις το μπούγιο να επιτίθεται στο άτομο που υποστηρίζεις είσαι χειρότερη κότα και κοπέλα απ'ότι ένα μέλος της κλίκας που δεν άνοιξε το στόμα του μαζί με τους υπόλοιπους.
managerre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 έλα μας έπρηξε η κατίνα με τον τζόρτζη λες και της σκότωσε τη μάνα δρόμο σούργελο 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, eliasjuve είπε ο Ρέμος με ομιλία Αλέξη Σπυρόπουλου. Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ Λιμοτάγαρα μιλάτε καλά μην μας ξανά κλείσουν το topic
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί εγώ πιστεύω οτι όλα είναι στημένα για να γίνεται ντόρος στo διαδίκτυο και για τηλεθέαση και όταν κλείνουν οι κάμερες τα πίνουν όλοι μαζί σαν φιλαράκια,όπως οι πολιτικοί στα πρωιναδικα τύπου Παπαδάκη. Μάγκυ κορυφαία, η καλύτερη μαζί με Αργυρή και Τιμολέων.
managerre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 γλωσσιδης βαση αποτελεσματων ειναι ο καλυτερος μαζι με αργυρη 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει τι να πρωτοσχολιάσεις από αυτά που είδαμε σήμερα. Τους έτσουξε που μπήκε η Μάγκυ και όλα αυτά περί οικειοθελούς αποχώρησης είναι καραμέλες, φοβούνται οτι θα τους πετάξει έκτος. Δεν πειράζει εμένα μου άρεσε αυτό πάντως, βλέπεις πως αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου όταν διαπιστώσει οτι κινδυνεύει να φύγει από τον διαγωνισμό (ο θεός να τον κάνει). Ενώ με την Γωγώ είχαν δηλώσει ξεκάθαρα οτι δεν την ήθελαν να επιστρέψει εκείνο το βράδυ τώρα δεν είπαν τίποτα και ασχολήθηκαν μόνο με την Μάγκυ. Πάντως, το παιχνίδι έχει γίνει 100% reality για μένα, έχει ξεφύγει από τα μαγειρικά πλαίσια. Η παραγωγή κοιτάει να δημιουργήσει όσο περισσότερη αναμπουμπούλα και ξεκατίνιασμα γίνεται γιατί αυτό πουλάει και συμφέρει το κανάλι. Αύριο αναμένεται το ξεκατίνιασμα της αρκούδας με Γωγώ και Τζώρτζη, κι αν δεν αποχωρήσει κανένας από τους δύο θα συνεχίσει να υπάρχει το ξεκατίνιασμα σε κάθε επεισόδιο μέχρι της αποχώρησης κάποιου από αυτούς τους 2. 6
livefreeordie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πάντως, το παιχνίδι έχει γίνει 100% reality για μένα, έχει ξεφύγει από τα μαγειρικά πλαίσια. Η παραγωγή κοιτάει να δημιουργήσει όσο περισσότερη αναμπουμπούλα και ξεκατίνιασμα γίνεται γιατί αυτό πουλάει και συμφέρει το κανάλι. Αφου τετοια θελουμε καταβαθος ολοι χεχε 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξερω αν ειναι στημμενο το παιχνιδι γενικως,αν τους δινουν ατακες η αν διαλεγουν με αλλα κριτηρια αντι για μαγειρικα το ποιος θα μεινει μεσα το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι η επιτομη του ριαλιτι που σε κραταει να το δεις οποτε μπραβο σε οποιον τα σκεφτηκε ολα αυτα!Χτες μεχρι που χαζοτσακωθηκα με την κοπελα μου για την Μαγκυ γτ θεωρουσε οτι εφυγε οικειοθελως αρα δεν επρεπε να ξαναμπει καθολου...
livefreeordie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ξερω αν ειναι στημμενο το παιχνιδι γενικως,αν τους δινουν ατακες η αν διαλεγουν με αλλα κριτηρια αντι για μαγειρικα το ποιος θα μεινει μεσα το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι η επιτομη του ριαλιτι που σε κραταει να το δεις οποτε μπραβο σε οποιον τα σκεφτηκε ολα αυτα!Χτες μεχρι που χαζοτσακωθηκα με την κοπελα μου για την Μαγκυ γτ θεωρουσε οτι εφυγε οικειοθελως αρα δεν επρεπε να ξαναμπει καθολου... Εγω αυτην την λογικη δεν την καταλαβαινω παντως. Εφυγε γιατι υπηρχε προβλημα ,οχι γιατι ηθελε να φυγει και δεν αντεχε αλλο και μετα αποφασισε ξαφνικα πως αντεχει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, livefreeordie είπε Εγω αυτην την λογικη δεν την καταλαβαινω παντως. Εφυγε γιατι υπηρχε προβλημα ,οχι γιατι ηθελε να φυγει και δεν αντεχε αλλο και μετα αποφασισε ξαφνικα πως αντεχει. Αυτο ελεγα και εγω...και μου ελεγε οτι το προβλημα της δεν ειναι η Μαγκυ αλλα οτι δεν θα επρεπε το παιχνιδι να την αφησει. Αφου ηθελες και εφυγες για χ,ψ δικους σου λογους τελειωσε.
cd2matheos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Η παραγωγή κατευθεινει τα πράγματα εκεί που θέλει... Πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή να μας πουν καλέσαμε όλους όσους είχαν φύγει από δοκιμασίες και αφήσαμε έξω όσους είχαν φύγει οικειοθελώς. Αν θυμάμαι καλά υπήρχε άλλη μια ξανθιά στην αρχή που έφυγε μόνη της. Γι αυτή δεν αναφέρθηκε κάνεις ποτέ. Πολύ απλά ένα τέτοιο στορυ δεν θα πουλούσε οδό πούλησε το χθεσινό.
smpt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Είπε ο κριτής ότι τους κάλεσαν όλους και ότι όσοι δεν πήγαν ή δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν. Δεν νομίζω να είναι ψέμα γιατί όλο και κάποιος θα τους έκανε ρόμπα αν έβγαινε και έλεγε " εμένα δεν με φώναξαν ". 1
satsok2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα το power of love ειναι οπερα μπροστα στο masterchef. Οσο για το survivor, και το ρετιρε να ειχε μονο απεναντι, 2ο θα ερχοταν. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από satsok2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις