pontez2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Τα πιατα του φαινεται να τα σεβεται.Αρα και την δουλεια του στο συνολο της... Το ότι σε διαγωνισμο μαγειρικης βρίσκεις υπεροχο τον Βαχο όμως είναι καπως...Ναι ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ ανθρωπος (η ετσι φαινοταν τουλάχιστον) αλλα ως μαγειρας ηταν ερασιτέχνης... Γιατι ηταν ερασιτέχνης? Επειδη το ειπε ο Σιμεωνίδης? Πιο ερασιτέχνης μου φάνηκε ο συγκεκριμένος που υποτιθεται ειναι επαγγελματίας. Δεν μιλάς έτσι για κάποιον που ξέρει να μαγειρεύει και που στο φινάλε μια χαρά σε κοντραρε, εσένα τον τεράστιο επαγγελματία. Τι πάει να πει "σέβομαι το πιάτο μου"? Τον πελάτη τον σέβεσαι? Αν τον σέβεσαι οπως τον συμπαίχτη σου και χαρακτηρίζεις ερασιτέχνες όσους δεν έχουν μαγειρέψει σε επαγγελματική κουζίνα, τότε πως θα αποδεχθεις τη κριτική απο τον πελάτη σου στο μέλλον, που πιθανότατα να μην έχει μαγειρέψει ποτέ στη ζωή του, αλλά αν δε του αρέσει το πιάτο σου, θα σε κατακρίνει? Ο Βάχος ειναι ένας υπέροχος μάγειρας. Το αν ειναι ερασιτέχνης οπως έγραψα δε με κόφτει. Εκει πάνε να μάθουν και 5 πράγματα. Η ουσία δεν ειναι μονο το βραβείο αλλά και το να κερδίσεις γνωσεις. Υπάρχουν άτομα εκει μέσα που επαναλαμβάνουν κάθε φορά τα ιδια λάθη.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερασιτέχνης ηταν επειδή δεν το κανει σαν κυρίως επάγγελμα. Δηλαδή δεν είναι μάγειρας μέσα σε μια κουζίνα καθημερινά. Παρολα αυτα δεν σημαίνει ότι ένας ερασιτέχνης δεν μπορεί να μαγειρεύει πολύ καλύτερα από έναν επαγγελματία.Υπάρχουν μάγειρες που έχουν τελειώσει τη σχολή και δεν εχουν ιδέα από μαγειρική επειδή δεν δούλεψαν σε κουζίνα,και αυτοί ερασιτέχνες είναι. Ο καλός μάγειρας δεν γίνεται με ενα χαρτί ΙΕΚ,αλλά με φαντασία,αγάπη για αυτό που κάνει, ευστροφία,δεξιοτεχνια,εμπειρία και όρεξη για νέες γεύσεις και ιδέες.Εκεί υπάρχουν ερασιτέχνες που βάζουν γυαλιά σε επαγγελματίες.Δεν είναι πυρηνική φυσική η μαγειρική. http://www.womantoc.gr/food/article/i-kalyteri-sef-tou-planiti-den-pige-pote-se-sxoli-mageirikis-kai-iksere-na-vrazei-mono-makaronia Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από jmmys
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβως για αυτόν τον λογο μπαινουν στο παιχνιδι και ερασιτεχνες...Γιατι μπορει να εχουν καποιο ταλεντο που δεν εχει προλαβει να μεγαλωσει. Εκει όμως φαινεται και το μειον τους. Και μην μου πειτε ότι δεν το βλέπετε στο παιχνιδι. Δεν θα κρινω τωρα αν καποιος που μπορει να ανοιξει εστιατόριο σε 100 χρονια αν θα σέβεται τους πελατες του η τα πιατα του η τους συναδελφους του. Κρινω αυτά που βλεπω στον διαγωνισμο...Και τα εχω ξαναπει top 5 κατά σειρα προτίμησης είναι Αργυρης, Σαββας, Συμεωνίδης, Τιμος, Μαγκυ (και ας εχει φυγει) και Γιωργος Φασιλης (πως λεγεται) για μπαλαντέρ. Και ναι αυτοι οι 5 εχουν διαφορα από τους ερασιτεχνες που χωρις καμια γνωση την βλεπω. Και ναι δεν με νοιαζει ο χαρακτήρας του καθενα αλλα το παθος τους και η ορεξη τους. 1
Lazlow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 μου φαίνεται αστείο πάντως που λέτε αυτός ειναι κακός μάγειρας ο άλλος είναι ο υπέροχος μάγειρας κλπ ενώ δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ την μαγειρική τους. πρέπει να είστε λίγο χαζούληδες για να αντιδράτε έτσι . 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Εγω κρινω επαγγελματισμο,παρουσιαση και βλεπω την κριτηκη των κριτων...καπως ετσι βγαζω το top 5 που παραθετω παραπανω...Όπως λες και εσυ από γευση δεν ξερουμε τιποτα... Αλλα όταν ο αργυρης εχει βγει σε 3-4 στα top 3 πιατα και ο Σαββας εχει κανει το καλυτερο πιατο του διαγωνισμου και κατι Τζωρτζηδες και Δημήτρηδες εμφανίζονται όταν κανουν σμουθιζζζ η φτιαχνουν το μουστακι τι να κρινω και τι γνωμη να εχω για αυτους? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως στο αμερικανικό μάστερ σεφ οπου είναι όλοι υποχρεωτικά ερασιτέχνες, τουλάχιστον έτσι λένε,το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο από τους Ελληνες επαγγελματίες.
omghi2u Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω κρινω επαγγελματισμο,παρουσιαση και βλεπω την κριτηκη των κριτων...καπως ετσι βγαζω το top 5 που παραθετω παραπανω...Όπως λες και εσυ από γευση δεν ξερουμε τιποτα... Αλλα όταν ο αργυρης εχει βγει σε 3-4 στα top 3 πιατα και ο Σαββας εχει κανει το καλυτερο πιατο του διαγωνισμου και κατι Τζωρτζηδες και Δημήτρηδες εμφανίζονται όταν κανουν σμουθιζζζ η φτιαχνουν το μουστακι τι να κρινω και τι γνωμη να εχω για αυτους? ΟΜΩΣ ο Σαββας περαν εκεινου του πιατου σε γενικες γραμμες ειναι αφαντος ... και για αυτο βαζω πανω απο αυτον τον γλωσσιδη. τολμαει. εχει ναυαγισει αλλα εχει βγει και τοπ πιατο πολλες φορες. μαγειρας ΝΕΟΣ που δεν τολμαει ... οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται! 2
redykt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, omghi2u said: οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται! σωστο συμφωνω για το γλωσσιδη . φαινεται να χει γνωσεις παρα το νεαρο της ηλικιας του. απλα δεν ειναι τοσο ταπεινος οσο π.χ ο αργυρης , κατι που ενοχλει το κοινο.
omghi2u Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 ειναι υπερφιαλος αλλα τον δικαιολογω εως ενα σημειο επειδη ειναι πιτσιρικας , δεν νομιζω πως το κανει σκοπιμα του βγαινει πανω στην χαρα. πραγμα που παραμενει αντιπαθητικο. 1
eliasjuve Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 http://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/rankings/ranking-oi-pio-antipathhtikoi-paiktes-toy-masterchef.5096375.html 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, omghi2u είπε ΟΜΩΣ ο Σαββας περαν εκεινου του πιατου σε γενικες γραμμες ειναι αφαντος ... και για αυτο βαζω πανω απο αυτον τον γλωσσιδη. τολμαει. εχει ναυαγισει αλλα εχει βγει και τοπ πιατο πολλες φορες. μαγειρας ΝΕΟΣ που δεν τολμαει ... οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται! Σωστο απλα σε σχεση με τους αλλους που δεν εχουν κανει τιποτα...Τον Γλωσσιδη προσωπικα τον αντιπαθω για τον τροπο του και αυτό τον βγαζει από το τοp 5...είναι ο μοναδικος που βαζω την συμπερφιορα πανω από την ικανοτητα του
redykt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 ο σαββας εμενα μου εκανε πολυ κακη εντυπωση στην πρωτη δοκιμασια, που αν θυμαστε, ειχε ριξει κατι βρισιδια στη κυρια απο τη Γεωργια εκει που παιχτηκε μπερδεμα με τη θερμοκρασια του φουρνου. βεβαια απο εκεινη τη στιγμη δειχνει πολυ καλο προσωπο. αρα ισως να κανω και λαθος
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, redykt είπε βεβαια απο εκεινη τη στιγμη δειχνει πολυ καλο προσωπο. αρα ισως να κανω και λαθος εε μια κακη στιγμη θα την δικαιολογησω σε ολους,λογω της εντασης και που δεν γνωρίζονταν μεταξυ τους.
redykt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: εε μια κακη στιγμη θα την δικαιολογησω σε ολους,λογω της εντασης και που δεν γνωρίζονταν μεταξυ τους. ναι ρε συ . δε σε κατηγορω. κουβεντα να γινεται εγω ας πουμε γουσταρω να ακουω τον γλωσσιδη
skatoula1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε Μόνο εγώ δεν συμπαθούσε την μάγκυ; Πολύ ξινή ρε παιδιά. Ειδικά στην πρώτη ομαδική θυμάμαι που είχε βγάλει όλη της την κακια. Στην αρχή διαλέγοντας για αρχηγό μια χωρίς εμπειρία και καπάκι κραζοντας την για ότι κάνει... Δεν το παρακολουθώ συνέχεια αλλά αυτό και μόνο αρκούσε για να την μισησω Έχεις δίκιο, αυτό το είχα ξεχάσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις