>>Morpheus>> Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειναι επι του παροντος, αλλα αναγκαστηκα να αλλαξω e-mail επειδη το Youtube account μου αρπαξε permanent ban. Εφτιαξα λοιπον ενα καινουριο Gmail account, εκανα Migrate εκει τα παντα και ολα καλα. Προσθεσα στο κινητο μου το νεο λογαριασμο, αφαιρεσα τον παλιο και εξαφανιστηκαν ολες οι εγκατεστημενες εφαρμογες απο το Play store. Στη συσκευή βρισκονται κανονικα, με αναζητηση στο Pstore τις δειχνει εγκατεστημενες, αλλα οχι στη λιστα και προφανως, εφοσον δεν τις "βλεπει" δεν μπορει και να τις κραταει ενημερωμενες. Επειδη ειναι ακρως εκνευριστικο να τις απεγκαταστησω και να τις επανεγκαταστησω απο την αρχη σετταροντας καθε ρυθμιση, ψαχνω μια λυση. Ο μοναδικος τροπος να εμφανιστουν στη λιστα με τις εγκατεστημενες, ειναι να προσθεσω σαν 2ο λογαριασμο το προηγουμενο μου email. Δεν θελω να βρισκομαι και με τα δυο online, γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και η Google στο παρελθον μου εδωσε ποδι ΚΑΙ σε αλλο ενα που ειχα συνδεδεμενο. Καποιος που να γνωριζει μια λυση; Thanks in advance.
KyrGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αν μπορείς να βρεις τα apk μέσω adb ( είναι στο φάκελο data/app) και να τα μεταφέρεις στο κινητό κάνοντας έπειτα εγκατάσταση εκ νέου θα διατηρηθούν οι ρυθμίσεις της εφαρμογής. Αν προσπαθήσεις να εγκαταστήσεις κάποια χωρίς να την έχεις απεγκαταστήσει τι μήνυμα βγαίνει;
>>Morpheus>> Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφαιρεθηκαν ολες μια προς μια και εγκατασταθηκαν με τον ιδιο τροπο. Οι ρυθμισεις παρεμειναν σχεδον σε ολες με titanium backup pro. Προς οσους το παθουν: Η Google κανει link το καθε account με τα app που εγκατασταθηκαν μεσω αυτου. Εαν αφαιρεσεις το account, παραμενουν εγκατεστημενες οι εφαρμογες, αλλα δεν εμφανιζονται πλεον στη λιστα και ΔΕΝ γινονται πλεον update. Οι προεγκατεστημενες του κινητου, μετα απο λιγες ωρες γινονται sync και εμφανιζονται, αλλα μονο αυτες. Η μονη λυση, συμφωνα με τα ως τωρα δεδομενα, ειναι εκ νεου εγκατασταση των εφαρμογων. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από >>Morpheus>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα