Mr.Cornflakes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολα τα παιδια εδω. Νεος στο overclocking εδω. Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανω για OC ειναι να αλλαξω το jumper στο CPU_OV σωστα? Απο οτι βλεπω στο manual, αυτη τη στιγμη το εχω σε disabled mode. Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Δεν το φτανω με το χερι στο σημειο εκει για να το αλλαξω. Δοκιμασα να το κανω με τσιμπιδα, ουτε ετσι το καταφερα Τι θα κανατε εσεις? Τωρα που αρχισα να το διαβαζω εμαθα για το jumper, αμα το ηξερα, θα το ειχα κανει στην αρχικη συναρμολογηση της μητρικης. Σας παραθετω δυο φωτογραφιες. Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δέν χρειάζεται νομίζω να πειράξεις τπτ. Ανέβασε ρεύμα απο bios κανονικά. Spoiler https://linustechtips.com/main/topic/428376-anyone-with-an-asus-board-sabertooth-x99-know-about-the-cpu-over-voltage-jumper/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Όντως δεν χρειάζεται. Είναι για extreme voltages και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να "απενεργοποιεί " κάποιον regulator που της μητρικής που διαχειρίζεται το vcore.Αν το βάλεις στην άλλη θέση στο μεταξύ,θα μπορείς να έχεις μόνο σταθερό voltage. Δεν θα δουλεύουν τα offset,adaptive και οτι εχει να κανει με ανεβοκατεβασμα για εξοικονόμηση κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Cornflakes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μαλιστα παιδια, δεν το γνωριζα αυτο. Σας ευχαριστω πολυ. Το δοκιμασα μολις. Πηγα στο BIOS και του εβαλα να κανει αυτοματο OC στα 5.0 GHz Μπηκα στα Windows και εκανα benchmark με το Intel Extreme Tuning Utility. Με CPU Utilization στα 100% μου βγαζει 65-80 βαθμους Κελσιου στην CPU. Φοραει τον 8600Κ με Cryorig R1 Universal. Ειναι καλα ετσι? Πως θα καταλαβω οτι ειμαι ΟΚ? Τι στοιχεια πρεπει να παραθεσω ωστε να μου πειτε για την κατασταση του? Καλημερα να εχετε ολοι. Εκανα bench με το CPU-Z και εχω τα εξης στοιχεια οπως τα βλεπετε εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) με auto oc ειδικα η asus σε εχει καρφωσει πολυ ρευμα δε ξερω βεβαια και που θελεις να παιξεις για καθε μερα απο κει και περα βλεπω 75-80 βαθμους και εχουμε χειμωνα τι θα γινει αμα αρχισουν οι ζεστες βασικα φυγε απο το auto και ξεκινα να κατεβαζεις ρευμα χειροκινητα παω στοιχιμα οτι θα εισαι αρκετα κατω !! για τις δοκιμες σου τρεχεις intel burn test / HWBOT x265 Benchmark / asus real bench Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από ultraex2003 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1.42 Jesus. Σε 14nm. Σαν να προσπαθείς να περάσεις πίεση 30 ατμόσφαιρες σε λάστιχο κήπου με ονομαστική 15. Κατεβασε το χειροκίνητα. Μέχρι 1.32-1.35 πήγαινε. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Sheogorath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα