Pantelismor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, Φτιαχνω ενα σπιτι και τωρα ειμαι στη φαση ηλεκτρολογου. Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω το εξης. Εχω την τηλεοραση μου σε αποσταση 10 μετρα απο το γραφει μου. και σκεφτομουν μηπως ραβηξω ενα καλωδιο 10 μετρα προκειμενου να συνδεσω την τηλεοραση με Εξωτερικο σκληρο δισκο 3,5 ιτζων. Η ερωτηση ειναι αν γινεται ? και αν γινεται τι χρειαζομαι ? Εαν θα μπορω να βλεπω ταινιες η θα κολανε λογω αποστασης ? Και δεν ξερω εαν υπαρχει καποια αλλη λυση ? ευχαριστω.
Avatar_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Τα usb τα απλά μετά τα 5 μετρά έχουν προβλήματα. Θα αγοράσεις ένα καλό active usb καλώδιο και θα είσαι κομπλέ στα 10 μέτρα. Γιατί να μην μετακινήσεις τον σκληρό δίσκο κοντά στην τηλεόραση όμως;;;;;
tarantules Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ στη θέση σου , εφόσον λες οτι δεν έχεις περάσει ακόμα τα ηλεκτρολογικά , το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να περάσω πρίζες ethernet στον χώρο της τηλεόρασης, του υπολογιστή και στο σαλόνι.Ακόμα και εαν η τηλεόρασή σου δεν είναι smart , μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα πολύ φτηνό android media player που σε συνδυασμό με τη δικτύωση ethernet θα μπορείς να κάνεις παπάδες.Μελλοντικά αγοράζεις και ένα NAS , το βάζεις κάπου να μην φαίνεται και "τραβάς" HD υλικό σε όποιο χώρο θες. Η λύση με το USB καλώδιο μου μοιάζει πολύ αρχαιολιθική.Εκμεταλεύσου το ότι δεν έχεις περάσει ηλεκτρολογικά και βάλε πρίζες δικτύου όπου πιστεύεις εσύ οτι μπορείς να χρειαστείς.
Pantelismor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εννοειται οτι εχω περασει πριζες δικτυου σε ολα τα δωματια, απλα ελεγα μηπως εκανα και συνδεση με USB, αλλα μαλλον θα σας ακουσω και καποια στιγμη θα βαλω NAS και android media
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα