Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ]Desktop HP Omen i7-8700/16gb/RX580 €981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σας πω..εχω δωσει την παραγγελια αλλα δεν ξερω δεν μου τηβ εμφανιζει στο καλαθι τι γινεται; δεν μπορω να ψωνισω απο ισπανια;

Δημοσ.

Δες στο Mis pedidos -> Pedidos cancelados ( :P ) μήπως έφαγες κανά άκυρο από την κάρτα.

Στην Ελλάδα αντίστοιχα Parts έχουν (σε χαμηλότερη τιμή σκρουτζ):

z370 mobo με wifi κλπ, ~128€
cpu ~280€
ram 2666 ~ 164€
vga ~ 461€
ssd ~ 48€
hdd ~ 40€
dvdrw ~ 10€
τροφοδοσία ~ 50€

1.181 σύνολο χωρίς το κουτί που αντίστοιχα είναι τουλάχιστον στα 100€

Δημοσ.

Καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν! Γρήγορα ήρθε σε σας. Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχουν στείλει e-mail με ημερομηνία παράδοσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες, χθες προσπάθησαν να με χρεώσουν για μια παραγγελία που πρόλαβα και έλαβα στη τιμή του θέματος, ωστόσο στη σελίδα τους γράφει 1-2 μήνες ακόμα.

Καταρχάς, έχει ιδέα κανείς, εάν με χρεώσουν τώρα θα μου στείλουν τώρα το κουτί;
Κατά 2ον, φέτος κοιτούσα περισσότερο προς Ryzen η αλήθεια είναι (ιδιαίτερα μετά τα spectre και meltdown), αξίζει λέτε σε αυτή τη τιμή το πακετάκι με τον 8700;

Ερώτηση για αυτούς που παραλάβανε ήδη, υπάρχει επιλογή για ξεκλείδωμα του turbo boost max συχνότητας για όλους τους πυρήνες όπως σε άλλες μητρικές (νομίζω Multicore enhancement το λένε ή κάπως έτσι);
Μπορεί να μην είναι ο 8700K αλλά ένα basic OC το σηκώνει λογικά και ο 8700.
Εάν προχωρήσω να πω ότι σκέφτομαι ίσως να πουλήσω την 580 που έχει παρέα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

Αν πουλήσεις την 580 να ξέρεις ότι δεν έχει ξεχωριστή εγγύηση (OEM είναι). Αν παρουσιάσει βλάβη θα πρέπει να σου τη στείλει πίσω ο αγοραστής, να την ξαναβάλεις στο μηχάνημα και να το στείλεις όλο το μηχάνημα στο Amazon (ή στην HP).

Το γεγονός ότι προσπάθησαν να σε χρεώσουν σημαίνει ότι θα το στείλουν σύντομα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Καλημέρα παίδες, χθες προσπάθησαν να με χρεώσουν για μια παραγγελία που πρόλαβα και έλαβα στη τιμή του θέματος, ωστόσο στη σελίδα τους γράφει 1-2 μήνες ακόμα.

Καταρχάς, έχει ιδέα κανείς, εάν με χρεώσουν τώρα θα μου στείλουν τώρα το κουτί;
Κατά 2ον, φέτος κοιτούσα περισσότερο προς Ryzen η αλήθεια είναι (ιδιαίτερα μετά τα spectre και meltdown), αξίζει λέτε σε αυτή τη τιμή το πακετάκι με τον 8700;

Ερώτηση για αυτούς που παραλάβανε ήδη, υπάρχει επιλογή για ξεκλείδωμα του turbo boost max συχνότητας για όλους τους πυρήνες όπως σε άλλες μητρικές (νομίζω Multicore enhancement το λένε ή κάπως έτσι);
Μπορεί να μην είναι ο 8700K αλλά ένα basic OC το σηκώνει λογικά και ο 8700.
Εάν προχωρήσω να πω ότι σκέφτομαι ίσως να πουλήσω την 580 που έχει παρέα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν δεν κατάφεραν να σε χρεώσουν δεν θα το στείλουν. Το Amazon χρεώνει ακριβός πριν την αποστολή. Δεν σε νοιάζει η παρούσα τιμή και διαθεσιμότητα του προϊόντος αλλά αυτή που είχε κατά την παραγγελία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω.
Ryzen build από το μηδέν ή αυτό το συμπαθητικό πακέτο με 8700.

Επίσης, η ερώτηση περί multicore enhancement παραμένει, ας μας πει κάποιο από τα παιδιά που έχει παραλάβει εάν υπάρχει η σχετική επιλογή στο bios.
Και γενικά εάν στο bios υπάρχουν αρκετές επιλογές σαν ένα κανονικό mobo ή αν είναι όλα μισά και κλειδωμένα (αρέσουν στην HP κάτι τέτοια...) .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω.
Ryzen build από το μηδέν ή αυτό το συμπαθητικό πακέτο με 8700.

Επίσης, η ερώτηση περί multicore enhancement παραμένει, ας μας πει κάποιο από τα παιδιά που έχει παραλάβει εάν υπάρχει η σχετική επιλογή στο bios.
Και γενικά εάν στο bios υπάρχουν αρκετές επιλογές σαν ένα κανονικό mobo ή αν είναι όλα μισά και κλειδωμένα (αρέσουν στην HP κάτι τέτοια...) .

είναι το πιο απλό bios που έχω δει. επιπέδου 1990.

ουσιαστικά το μοναδικό πράγμα που σε αφήνει να πειράξεις είναι το boot order.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως με εφαρμογή μέσα από τα windows αλλάζεις κάτι;
Z370 μητρική και να μην έχει καμία επιλογή δεν είναι λίγο περίεργο και ταυτόχρονα άχρηστο; :huh:

Μήπως είναι "Auto" το multicore enhancement όπως σε αρκετές άλλες μητρικές και κλοκάρει όπως και να έχει;
Έχει παρακολουθήσει κανείς τη συχνότητα που φτάνουν οι πυρήνες κάτω από 100% load?

Επίσης... η Intel GPU του επεξεργαστή, είναι ενεργοποιημένη (ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις έστω για encoding) ή είναι τελείως off;

Έλεος ρε HP...

...sorry ρε παιδιά !

Επεξ/σία από chocorello

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...