nikrpg0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Η τιμή 981 είναι τελική με μεταφορικά έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω πριν το παραγγείλω;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, nikrpg0 είπε Καλησπέρα, το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Η τιμή 981 είναι τελική με μεταφορικά έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω πριν το παραγγείλω; Να μην αργήσεις και φάς άκυρο. Σοβαρά είναι δυνατή τιμή.
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Λέει για τώρα Temporarily out of stock You can buy it now and we will send it to you when we have stock. You will receive an e-mail with the delivery date when we have more information. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
ktf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε Λέει για τώρα Temporarily out of stock You can buy it now and we will send it to you when we have stock. You will receive an e-mail with the delivery date when we have more information. The charge to your account will be made only when the product is shipped. Τέλος δηλαδή. Αν θέλεις βάζεις παραγγελία για να σου στείλουν όταν/αν κάνουν restock. Η χρέωση γίνεται κατά την αποστολή, όχι νωρίτερα, και μπορείς να το ακυρώσεις όποτε θέλεις.
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ktf είπε Τέλος δηλαδή. Αν θέλεις βάζεις παραγγελία για να σου στείλουν όταν/αν κάνουν restock. Η χρέωση γίνεται κατά την αποστολή, όχι νωρίτερα, και μπορείς να το ακυρώσεις όποτε θέλεις. με ψήνει άσχημα..... Είμαι σε αναζήτηση για νέο gaming pc και έλεγα να περιμένω τις νέες κάρτες της AMD και Nvidia Θα πέσει σκέψη πάντως γιατί είναι δυνατό μηχάνημα
techon1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έβαλα παραγγελία και αν γίνει restock καλώς.
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Ήταν πολύ καλή τιμή. Ειδικά για branded pc που κατ εμέ είναι ότι καλύτερο αν θες να κανείς τη δουλειά σου απροβλημάτιστα και για χρόνια χωρίς να το σκαλίζεις κάθε τρεις κ λίγο. 2
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα;
gusdevelopers Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα; Για τα σημερινά δεδομένα που.έχουν ανέβει στο θεό οι κάρτες γραφικών είναι προσφορά
SnakeMJK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα; Στην Ελλάδα παρόμοια μοντέλα (πιο low) ξεκινάνε από τα 1.500 €. Στο συγκεκριμένο μοντέλο 350€ έχει μόνο ο επεξεργαστής και 450€ η κάρτα γραφικών (αν την βρεις πουθενά, λόγω hashrate έχει εξαφανιστεί).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα; Γιατι 120 ευρώ είναι 5 μεροκάματα. Γιατί 1080 είναι χωρίς μεταφορικά και με τα ρέστα παίρνεις 23άρι μονιτορ. Γιατί με 1100 παίρνεις αντίστοιχο custom απο Ελλάδα (με 1060 3gb) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
techon1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Παρέλαβα, παρέλαβε κανείς άλλος; Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μπούνε Windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα