Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ]Desktop HP Omen i7-8700/16gb/RX580 €981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Η τιμή 981 είναι τελική με μεταφορικά έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω πριν το παραγγείλω;

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikrpg0 είπε

Καλησπέρα, το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Η τιμή 981 είναι τελική με μεταφορικά έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω πριν το παραγγείλω;

Να μην αργήσεις και φάς άκυρο.

Σοβαρά είναι δυνατή τιμή.

Δημοσ.

Λέει για τώρα 

Temporarily out of stock 
You can buy it now and we will send it to you when we have stock. You will receive an e-mail with the delivery date when we have more information. The charge to your account will be made only when the product is shipped.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

Λέει για τώρα 

Temporarily out of stock 
You can buy it now and we will send it to you when we have stock. You will receive an e-mail with the delivery date when we have more information. The charge to your account will be made only when the product is shipped.

Τέλος δηλαδή. Αν θέλεις βάζεις παραγγελία για να σου στείλουν όταν/αν κάνουν restock. Η χρέωση γίνεται κατά την αποστολή, όχι νωρίτερα, και μπορείς να το ακυρώσεις όποτε θέλεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktf είπε

Τέλος δηλαδή. Αν θέλεις βάζεις παραγγελία για να σου στείλουν όταν/αν κάνουν restock. Η χρέωση γίνεται κατά την αποστολή, όχι νωρίτερα, και μπορείς να το ακυρώσεις όποτε θέλεις.

με ψήνει άσχημα.....

Είμαι σε αναζήτηση για νέο gaming pc και έλεγα να περιμένω τις νέες κάρτες της AMD και Nvidia 
Θα πέσει σκέψη πάντως γιατί είναι δυνατό μηχάνημα 

Δημοσ.

Ήταν πολύ καλή τιμή. Ειδικά για branded pc που κατ εμέ είναι ότι καλύτερο αν θες να κανείς τη δουλειά σου απροβλημάτιστα και για χρόνια χωρίς να το σκαλίζεις κάθε τρεις κ λίγο. 

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο με αρχική τιμή 1080€ δλδ -12% από την αρχική τιμή που έχει τώρα;

Για τα σημερινά δεδομένα που.έχουν ανέβει στο θεό οι  κάρτες  γραφικών είναι προσφορά 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Στην Ελλάδα παρόμοια μοντέλα (πιο low) ξεκινάνε από τα 1.500 €.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο 350€ έχει μόνο ο επεξεργαστής και 450€ η κάρτα γραφικών (αν την βρεις πουθενά, λόγω hashrate έχει εξαφανιστεί). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

• Γιατι 120 ευρώ είναι 5 μεροκάματα.
  • Γιατί 1080 είναι χωρίς μεταφορικά και με τα ρέστα παίρνεις 23άρι μονιτορ.
  • Γιατί με 1100 παίρνεις αντίστοιχο custom απο Ελλάδα (με 1060 3gb)
Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...