Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Χωρίς να μπορώ να ξέρω τι κάτι άλλο ψάχνουν... Σιγά μην ασχοληθούν για συναλλαγή για ένα κινητό.
spyros007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε ρε φιλε πολυ μπερδεμενα μας τα λες.Αγορασες η πουλησες κινητο τελικα.
Alphaleader Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, berry3 είπε Μου ειπαν οτι κανουν ερευνα κι αν δεν απαντησω απο που το πηρα οτι θα φαω προστιμο ναι οκ... αποκλιεται... Ενα προστιμο στοιχειοθετείται κάπως. Δεν μπορει κανεις να επιβάλει πρόστιμο επειδη ετσι του κατεβηκε. Κατι δε μας λες καλα. Καμια εφορια στον πλανητη δεν ασχολειται με μικροποσα οπως ενός κινητου για μια συναλλαγη ιδιωτων.
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, berry3 είπε σχετικα με πωληση κινητου 4 ώρες πριν, berry3 είπε Αποδεχτηκα οτι ισως ειχα αγορασει Πρωτο φαουλ 4 ώρες πριν, berry3 είπε Ειμαι χρονια μελος και με παλια προφιλ Δευτερο και επιτοπου κοκκινη. 10 λεπτά πριν, Alphaleader είπε Κατι δε μας λες καλα. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις