Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά κάνεις απεγκατάσταση τους και επανεγκατάσταση. Μετά ανάλογα βλέπεις αν θα δουλέψει.

Διαφορετικά μπορεί να δεις που αντιστοιχεί και αν μπορείς να το αποφύγεις μέσω της εγκατάστασης όχι της τυπικής

Δημοσ.

Ναι δουλευει το wifi επισης πηρα καινουργια μητρικη και δεν δουλευει η θυρα ethernet πηγα σε τεχνικο και μου λεει μαλλον ειναι καμμενη αν την κρατησω υπαρχει περιπτωση να μου βγαλει και αλλα προβληματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι όντως καμμένη η θύρα, φυσικά και πρέπει να πας την μητρική πίσω. Δεν είναι απαραίτητο να σου βγάλει κι άλλα προβλήματα αλλά απο τη στιγμή που είναι στην εγγύηση, δεν βλέπω το λόγο να μην την επιστρέψεις. Μπορεί στο μέλλον να χρειαστείς μια ethernet σύνδεση.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.

Ναι για να την γυρισω πισω θελει να πληρωσω 10 ευρω μεταφορικα και θα κανει 15 μερες να ολη η διαδικασια ελενχου και αντικαταστασης 

Δημοσ.

Δική σου είναι, ότι θέλεις την κάνεις. Την βάζεις φωτιά και την καις. :P Εγώ είπα τι σε συμφέρει να κάνεις. Γιατί άμα αρχίζει να σου σπάει τα νεύρα το ασύρματο και δη USB ασύρματο, θα παρακαλάς να είχες ethernet. ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...