corsakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Παρελαβα δωρεαν το νεο (?) ρουτερ technicolor td5136v2 απο τη forthnet/nova. Εδω και παρα πολλα χρονια εχω το γνωστο thomson με τη κεραια και δεν ειχα σχεδον κανενα προβλημα. Αν και ειμαι τις αποψης οτι δουλευει δεν το πειραζουμε, αν το αντικαταστησω με το νεο θα κερδισω κατι?
VirusX2gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, corsakias είπε Παρελαβα δωρεαν το νεο (?) ρουτερ technicolor td5136v2 απο τη forthnet/nova. Εδω και παρα πολλα χρονια εχω το γνωστο thomson με τη κεραια και δεν ειχα σχεδον κανενα προβλημα. Αν και ειμαι τις αποψης οτι δουλευει δεν το πειραζουμε, αν το αντικαταστησω με το νεο θα κερδισω κατι? Καλη αποψη εχεις.. κρατισε την 1
leoparkan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το πόσο ευάλωτο είναι το Thomson ή την καταστροφή του προϊόντος από την συνεχή λειτουργία του δεν το εξετάζετε? Ναι εξαρτάται την χρήση που κάνεις αλλά κάτι που είναι παραγωγής το 2017 σίγουρα είναι καλύτερο από κάτι του 2007. Κ προσθέτω σε αυτό την μνήμη και τον επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα