nikos16717 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , μόλις παρέλαβα από το specialprice.gr το παραπάνω ποντίκι Η συσκευασία ήταν κλεισμένη κανινικά (με ένα στρογγυλό διάφανο αυτοκολιτάκι) Αλλά παρόλα αυτά πάνω στη συσκευασόα υπάρχουν και στο μπροστά και στο πίσω μέρος της αφαιρεμένα κάποια κομμάτια με κοπίδι. Επίσης το ποντίκι αναγράφει στο κάτω μέρος του διαφορετικό serial number από αυτό της συσκευασίας; Πιστεύετε ότι πρέπει να το επιστρέψω ή να ζητήσω αντικατάσταση από το κατάστημα? Spoiler Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από nikos16717
loipol84 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σου πουλησαν την συσκευασια του amazon.Ερασιτεχνισμος ftw.
iCyd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο που αναφερθηκε ειναι αλλα εγω θα το γυριζα πισω ασχετα που δεν υπαρχει θεμα. Αυτο το πραμα το θεωρω γυφτια, ξεκαθαρα πραγματα.
petran91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εκτός του ότι είναι μεγάλη γυφτιά, θα το γύριζα πίσω και για το διαφορετικό serial number του κουτιού.
iCyd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, petran91 είπε Εκτός του ότι είναι μεγάλη γυφτιά, θα το γύριζα πίσω και για το διαφορετικό serial number του κουτιού. Αυτο ετσι ειναι , το τσεκαρα και στο δικο μου . Το κουτι του amazon , εχει διαφορετικο S/N απο αυτο του ποντικιου.
petran91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, iCyd είπε Αυτο ετσι ειναι , το τσεκαρα και στο δικο μου . Το κουτι του amazon , εχει διαφορετικο S/N απο αυτο του ποντικιου. Περίεργο. Όχι?
iCyd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, petran91 είπε Περίεργο. Όχι? Η αληθεια ειναι οτι ειναι περιεργο αλλα κατι θα παιζει με amazon και logitech. O ΤS βεβαια αν το γυρισει πισω , ας το αναφερει και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα