Προς το περιεχόμενο

Motorola moto G5s 149 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή αν έχεις θήκη στο κινητό, αγοράζεις κάτι τέτοιο και δεν χάνεις τίποτα!

https://www.ebay.com/itm/Dual-SIM-Card-Micro-SD-Adapter-Extender-Nano-Micro-Mini-SIM-Adapter-Hot-Sale/252862846346?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Επεξ/σία από hurin
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αξίζει ρε παιδιά σε αυτήν την τιμή?

18 minutes ago, hurin said:

Ή αν έχεις θήκη στο κινητό, αγοράζεις κάτι τέτοιο και δεν χάνεις τίποτα!

https://www.ebay.com/itm/Dual-SIM-Card-Micro-SD-Adapter-Extender-Nano-Micro-Mini-SIM-Adapter-Hot-Sale/252862846346?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Από Ελλάδα, το πουλάει κανείς?

• Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα κάνει 169€, έληξε η προσφορά.

1 ώρα πριν, stratosmgr είπε

Καλημέρα.

Αξίζει ρε παιδιά σε αυτήν την τιμή?

Το έχει κανείς να μοιραστεί εντυπώσεις?

Δημοσ.

To αγόρασα πριν μία εβδομάδα από e-lenovo στα 159. Νομίζω πως εάν θες κινητό επίσημης αντιπροσωπίας με 2 έτη εγγύηση, είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αλλιώς υπάρχουν και αρκετά Xiaomi.

H κάμερά του είναι αξιοπρεπέστατη, το ηχείο του δυνατό, κανένα πρόβλημα με σήμα 4G στην πόλη που μένω, δυνατό WiFi, η μπαταρία με βγάζει άνετα μία ημέρα με κάπου 5 ώρες οθόνη, έχει ταχυφορτιστή (νομίζω 15w) έχει NFC και η οθόνη του είναι επίσης μια χαρά. Ο συνδιασμός του σχεδον stock android με τα 3gb ram και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του δίνουν αρκετό αέρα.

Αν το ζαχαρώνεις, δύσκολα θα σε απογοητεύσει.

• Like 3
Δημοσ.
46 minutes ago, grigas said:

To αγόρασα πριν μία εβδομάδα από e-lenovo στα 159. Νομίζω πως εάν θες κινητό επίσημης αντιπροσωπίας με 2 έτη εγγύηση, είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αλλιώς υπάρχουν και αρκετά Xiaomi.

H κάμερά του είναι αξιοπρεπέστατη, το ηχείο του δυνατό, κανένα πρόβλημα με σήμα 4G στην πόλη που μένω, δυνατό WiFi, η μπαταρία με βγάζει άνετα μία ημέρα με κάπου 5 ώρες οθόνη, έχει ταχυφορτιστή (νομίζω 15w) έχει NFC και η οθόνη του είναι επίσης μια χαρά. Ο συνδιασμός του σχεδον stock android με τα 3gb ram και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του δίνουν αρκετό αέρα.

Αν το ζαχαρώνεις, δύσκολα θα σε απογοητεύσει.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...