Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασα μια οθονη απο το εξης καταστημα ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ :

τους εστειλα και φωτο και το εξης μυνημα :

σας στελνω 4 φωτο . 2 δυο χωρις την ζελατινα ειναι η δικια μου οθονη και οι 2 φωτο με την ζελατινα -σακουλακι ειναι η δικια σας!!!
 .το στελνω να δειτε του κωδικους οτι ειναι ιδιοι και δεν υπαρχει  προβλημα μη συμβατωτητας και τοι η οθονη ειναι ιδια !!!
παρακαλω οπως μου την αντικαταστησετε η την επιστροφη των χρηματων μου !! ευχαρηστω !!!

1.png

2.png

3.png

4.png

Επεξ/σία από CHRIS9999
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ !!!
  • Sad 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν κάποιος ειναι απο ΤρΗκαλα ή απο ΚαρδΕΙτσα ή απο Βωλω δε μπορει να βοηθήσει;

ontopic : Και να πάει κάποιος εκει, τι σε κάνει να πιστευεις οτι μετα θα σου απαντησουν με email ή θα σε πάρουν τηλεφωνο; Εγω θα σου προτεινα να δεις στο google maps πιο μαγαζι ειναι διπλα/απεναντι, καλεσε τους και ρωτα αν ειναι ανοιχτα ή να ρωτησει αν εχουν προβλημα τα τηλεφωνα.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλεφωνω τωρα και το σήκωσαν, ρώτησα βεβαία για κατι ασχετο αλλα το σηκώνουν κανονικά δοκιμασε να παρεις τωρα :) , και φιλε μου τσεκαρε λιγο τα λάθη που εχεις κανει στην ορθογραφία αν θες. (τουλαχιστον αλλαξε την Λάρισα ) ;)

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Ομολογώ πως δεν φανταζόμουν να δω τέτοια μηνύματα...

:rolleyes:

Και τα δυο απάντησαν. Από ότι φαίνεται το μαγαζί σηκώνει κανονικά τηλέφωνο, αλλά όχι σε σενα. Καταγγελία ΓΓΚ αν δεν σου απαντήσουν.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Και τα δυο απάντησαν. Από ότι φαίνεται το μαγαζί σηκώνει κανονικά τηλέφωνο, αλλά όχι σε σενα. Καταγγελία ΓΓΚ αν δεν σου απαντήσουν.

Σε εμένα απαντήσουν ή όχι παντελώς αδιάφορο :P (στον TS είναι το θέμα) 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kormos είπε

Σε εμένα απαντήσουν ή όχι παντελώς αδιάφορο :P (στον TS είναι το θέμα) 

Έχεις δίκιο, απο το κινητό δεν το πρόσεξα :P

Δημοσ.

εν τω μεταξυ επι του θεματος μιας και λεει οτι και η παλια οθονη ειχε προβλημα παιζει το προβλημα να ειναι στην καρτα γραφικων του λαπτοπ και οχι στην νεα οθονη :-)

• Like 1
Δημοσ.

να ενημερωσω οτι η δικια του οθονη εβγαζε μια ασπριλα πραγμα που σημενει οτι ειναι χαλασμενη ,αυτη που στειλανε δεν αναβε καθολου και τελος μια τριτη συμβατη αλλα δεν

κανει η μερια της καλωδιοταινιας αναβε κανονικα !!!παδια το προβλημα λυθηκε ομως εποικηνωησε τελικα μαζι μου και ολα ληξανε οπως επρεπε να ληξουνε .σας ευχαρηστω ολους !!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, webparts είπε

Απιστευτο thread..

Παιδια εχει κανεις κοντα του περιπτερο να μου παρει μια καρτα και να του τα στειλω αυριο;

Άργησες, πριν λίγο πήγα περίπτερο. Δεν ξαναπάω :P

12 λεπτά πριν, webparts είπε

Απιστευτο thread..

Παιδια εχει κανεις κοντα του περιπτερο να μου παρει μια καρτα και να του τα στειλω αυριο;

Επίσης ξέχασες να αναφέρεις αν έχει κανείς την ευγενική ( LOL ) καλοσύνη να το κάνει. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Saramo είπε

Επίσης ξέχασες να αναφέρεις αν έχει κανείς την ευγενική ( LOL ) καλοσύνη να το κάνει. 

Μου θυμισες την αφεντικινα προχθες που μιλουσε στο τηλ με εξυπηρετηση πελατων και στο τελος λεει: Ευχαριστω εισαστε πολυ εξυπηρετησιμη.

Σαν εκεινο το φρατζολα ματσολα στο καφε της χαρας ενα πραμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...