CHRIS9999 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αγορασα μια οθονη απο το εξης καταστημα ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ : τους εστειλα και φωτο και το εξης μυνημα : σας στελνω 4 φωτο . 2 δυο χωρις την ζελατινα ειναι η δικια μου οθονη και οι 2 φωτο με την ζελατινα -σακουλακι ειναι η δικια σας!!! .το στελνω να δειτε του κωδικους οτι ειναι ιδιοι και δεν υπαρχει προβλημα μη συμβατωτητας και τοι η οθονη ειναι ιδια !!! παρακαλω οπως μου την αντικαταστησετε η την επιστροφη των χρηματων μου !! ευχαρηστω !!! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από CHRIS9999 ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ !!! 1
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδη αν κάποιος ειναι απο ΤρΗκαλα ή απο ΚαρδΕΙτσα ή απο Βωλω δε μπορει να βοηθήσει; ontopic : Και να πάει κάποιος εκει, τι σε κάνει να πιστευεις οτι μετα θα σου απαντησουν με email ή θα σε πάρουν τηλεφωνο; Εγω θα σου προτεινα να δεις στο google maps πιο μαγαζι ειναι διπλα/απεναντι, καλεσε τους και ρωτα αν ειναι ανοιχτα ή να ρωτησει αν εχουν προβλημα τα τηλεφωνα. 4 1
darkman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα τηλεφωνω τωρα και το σήκωσαν, ρώτησα βεβαία για κατι ασχετο αλλα το σηκώνουν κανονικά δοκιμασε να παρεις τωρα , και φιλε μου τσεκαρε λιγο τα λάθη που εχεις κανει στην ορθογραφία αν θες. (τουλαχιστον αλλαξε την Λάρισα ) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από darkman 1
kormos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ομολογώ πως δεν φανταζόμουν να δω τέτοια μηνύματα...
Sheogorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Ομολογώ πως δεν φανταζόμουν να δω τέτοια μηνύματα... Και τα δυο απάντησαν. Από ότι φαίνεται το μαγαζί σηκώνει κανονικά τηλέφωνο, αλλά όχι σε σενα. Καταγγελία ΓΓΚ αν δεν σου απαντήσουν.
kormos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και τα δυο απάντησαν. Από ότι φαίνεται το μαγαζί σηκώνει κανονικά τηλέφωνο, αλλά όχι σε σενα. Καταγγελία ΓΓΚ αν δεν σου απαντήσουν. Σε εμένα απαντήσουν ή όχι παντελώς αδιάφορο (στον TS είναι το θέμα)
Sheogorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, kormos είπε Σε εμένα απαντήσουν ή όχι παντελώς αδιάφορο (στον TS είναι το θέμα) Έχεις δίκιο, απο το κινητό δεν το πρόσεξα
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 λάρσα-λάρσα σε είδα και λαχτάρσα (δεν άντεξα)
gusdevelopers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, ziaba είπε λάρσα-λάρσα σε είδα και λαχτάρσα (δεν άντεξα) αυτο σκεφτόμουνα και γω
georgeγ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 εν τω μεταξυ επι του θεματος μιας και λεει οτι και η παλια οθονη ειχε προβλημα παιζει το προβλημα να ειναι στην καρτα γραφικων του λαπτοπ και οχι στην νεα οθονη 1
CHRIS9999 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 να ενημερωσω οτι η δικια του οθονη εβγαζε μια ασπριλα πραγμα που σημενει οτι ειναι χαλασμενη ,αυτη που στειλανε δεν αναβε καθολου και τελος μια τριτη συμβατη αλλα δεν κανει η μερια της καλωδιοταινιας αναβε κανονικα !!!παδια το προβλημα λυθηκε ομως εποικηνωησε τελικα μαζι μου και ολα ληξανε οπως επρεπε να ληξουνε .σας ευχαρηστω ολους !!!
Saramo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σαι εφχαροιστούμαι κε αιμοίς γυα τα μαθείματα ωρθωγραφύας !!!
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Απιστευτο thread.. Παιδια εχει κανεις κοντα του περιπτερο να μου παρει μια καρτα και να του τα στειλω αυριο;
Saramo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, webparts είπε Απιστευτο thread.. Παιδια εχει κανεις κοντα του περιπτερο να μου παρει μια καρτα και να του τα στειλω αυριο; Άργησες, πριν λίγο πήγα περίπτερο. Δεν ξαναπάω 12 λεπτά πριν, webparts είπε Απιστευτο thread.. Παιδια εχει κανεις κοντα του περιπτερο να μου παρει μια καρτα και να του τα στειλω αυριο; Επίσης ξέχασες να αναφέρεις αν έχει κανείς την ευγενική ( LOL ) καλοσύνη να το κάνει.
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Saramo είπε Επίσης ξέχασες να αναφέρεις αν έχει κανείς την ευγενική ( LOL ) καλοσύνη να το κάνει. Μου θυμισες την αφεντικινα προχθες που μιλουσε στο τηλ με εξυπηρετηση πελατων και στο τελος λεει: Ευχαριστω εισαστε πολυ εξυπηρετησιμη. Σαν εκεινο το φρατζολα ματσολα στο καφε της χαρας ενα πραμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα