Dark_Nightfall Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Τελικα οι αντιπροσωπειες απαντανε στα email για πληροφοριες με τον αριθμο πλαισιου; Η σε γραφουν εκει που δεν πιανει η μελανι με δικαιολογια τα προσωπικα δεδομενα GDPR ; Αν εννοείς για το ιστορικό για τα service τα km που πραγματοποιήθηκε το κάθε service κτλ κτλ δεν νομίζω να σου δώσουν τέτοιες πληροφορίες,εκτός αν ο προηγούμενος κάτοχος συναινέσει.Αν τώρα με τον αριθμό πλαισίου και σε συνδυασμό με το βιβλίο service ρωτήσεις την αντιπροσωπεία (στην οποία έγιναν τα service) αν έχουν γίνει ανακλήσεις η άλλες πληροφορίες για ανταλλακτικά κτλ δεν νομίζω να σου αρνηθούν.
MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μιλαμε παντα για αυτοκινητο που δεν ειναι δικο σου και σαν υποψηφιος αγοραστης θελεις να μαθεις το ιστορικο. Και μενα περιεργο μου φαινεται να δινουν στοιχεια. Αλλα ολοι εδω λενε στειλε ενα mail και σε 2-3 μερες θα μαθεις... Αναθεμα αν το εκαναν ποτε...
thanasisxask Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Μιλαμε παντα για αυτοκινητο που δεν ειναι δικο σου και σαν υποψηφιος αγοραστης θελεις να μαθεις το ιστορικο. Και μενα περιεργο μου φαινεται να δινουν στοιχεια. Αλλα ολοι εδω λενε στειλε ενα mail και σε 2-3 μερες θα μαθεις... Αναθεμα αν το εκαναν ποτε... Τηλέφωνο πήρες στην αντιπροσωπεια; στο email έβαλες τα στοιχεία σου, ποιος είσαι και τι ακριβώς θέλεις και γιατί;
MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Παιδια δεν εστειλα κατι... Συζητηση κανουμε... Υπαρχει εστω και ενας που να του εχουν απαντησει;
thanasisxask Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Παιδια δεν εστειλα κατι... Συζητηση κανουμε... Υπαρχει εστω και ενας που να του εχουν απαντησει; Λογικό μου ακούγεται να μην απαντήσει η αντιπροσωπεια σε ένα email. Άμα πας το αμάξι από εκεί θα σου τα πούνε το ιστορικό service και ότι άλλο έχει αλλάξει στο αυτοκίνητο, αν όλα αυτά έχουν γίνει από την αντιπροσωπεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω στειλει αριθμο παλαισιου για Honda CRV σε Σαρακαακη και για Audi TT σε Καρεντα μαζι με την αδεια κυκλοφοριας αλλα και ταυτοτητα μου και μου απαντησαν σε μια δυο μερες γιατο ετος κυκλοφοριας . Μαλιστα η Καρεντα μου ειπε οτι με βαση τον αριθμο το αυτοκινητο επρεπε να ελεγθει δωρεαν για κατι καψουλια στν αεροσακο .Το πηγα και τα αλλαξαν δωρεαν αν και ηταν του 2001 το ΤΤ ενω η αδεια ελεγε του 2004 .Ηταν εισαγωγης και το 2004 ηταν ποτε κυκλοφορησε στην Ελλαδα για πρωτη φορα . Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Γιάννης Platano 2
Chris_saxo vts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακυρο ποστ.. αργά είδα ότι έψαχνε από το 2018 😅 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Chris_saxo vts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα