Nate Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, παιδιά. Θέλω να βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής (είμαι 23, οπότε απ' όσο βλέπω μπορώ να βγάλω το Α2). Απλά δεν ξέρω τι παίζει από σχολές οδηγών εδώ, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια καλή σχολή οδηγών. Και σε pm αν τυχόν θεωρηθεί διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αρχικά, κάνε μια γύρα και πάρε προσφορές. Προτίμησε κάποια σχολή που κάνει τα θεωρητικά μαθήματα στο χώρο της για να μην τρέχεις στην Αλικαρνασσό. Αν δεν το βιάζεσαι της μηχανής, περίμενε να πας 24 να βγάλεις το απεριόριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 3:53 ΠΜ, mavroulis είπε Αρχικά, κάνε μια γύρα και πάρε προσφορές. Προτίμησε κάποια σχολή που κάνει τα θεωρητικά μαθήματα στο χώρο της για να μην τρέχεις στην Αλικαρνασσό. Αν δεν το βιάζεσαι της μηχανής, περίμενε να πας 24 να βγάλεις το απεριόριστο. Θα το κάνω έτσι άμα είναι. Για το απεριόριστο, σκέφτομαι να πάω για Α2 και να μείνω εκεί, γιατί μηχανάκι θέλω να βγάλω επειδή βολεύει πολύ για μέσα στην πόλη (δεν καίγομαι για μεγάλες μηχανές) και με Α2 μπορώ να οδηγήσω και το μηχανάκι του πατέρα μου και του αδερφού μου, αν δεν πάρω δικό μου, οπότε δεν μου χρειάζεται το απεριόριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα