vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Σε μένα το mx master με ΕΛΤΑ κούριερ το έστειλαν.
Oval Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, JackSparrow21 είπε Εννοείται πως αξίζει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Η logitech έχει το καλύτερο support που έχω δει. Πολύ πιθανόν να σου στείλουν καινούργιο χωρίς να ζητήσουν καν πίσω αυτό που έχεις και δεν θα σε χρεώσουν ούτε μεταφορικά. Πες τους ότι προτιμάς υποστήριξη απευθείας από αυτούς και όχι απο το amazon. Έγινε φίλε θα κάνω μια προσπάθεια απο αύριο ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Oval είπε Το αστείο είναι οτι πήγα από κοτσόβολο και είδα ένα ίδιο καινούργιο και έκανε τον ίδιο θόρυβο. Μήπως αυτή η γραμμή παραγωγής βγήκε ελαττωματική; Πιστεύεις αξίζει να δω για καινούργιο ή να το αφήσω όπως είναι; Το αλλάζεις με συνοπτικές διαδικασίες. Μην κρατήσεις κάτι που σε ενοχλεί και φαίνεται άλλωστε ότι έχει θέμα. Το support της logitech είναι άψογο δεν θα έχεις θέμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Oval είπε Το αστείο είναι οτι πήγα από κοτσόβολο και είδα ένα ίδιο καινούργιο και έκανε τον ίδιο θόρυβο. Μήπως αυτή η γραμμή παραγωγής βγήκε ελαττωματική; Πιστεύεις αξίζει να δω για καινούργιο ή να το αφήσω όπως είναι; Ειχα και γω θεμα στο g402 και εστειλα μαιλ. Στην αρχη ειχα νευριασει γιατι ζηταγαν χιλιες δυο πληροφοριες, αλλα μετα απο αυτο μου στειλαν αμεσα αντικατάσταση και δεν ζητησαν καν το ελατωματικο, το οποιο το ανοιξα και το εφτιαξα
giorgos_rom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ταχυδρόμος από τα lidl! Το παράτησε έξω από το σπίτι σε ένα τραπέζι και έγινε παιχνίδι για γάτες. https://imgur.com/a/FRQEc 1
dagalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. παιδια βοηθεια γατι το αμαζον δεν στελνει ελλαδα κρητη ξερει κανεις?? προσπαθω να κανω την παραγγελια LOGITECH 910-004617 Proteus Spectrum G502 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από dagalis
cineaste Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 hour ago, dagalis said: Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. παιδια βοηθεια γατι το αμαζον δεν στελνει ελλαδα κρητη ξερει κανεις?? προσπαθω να κανω την παραγγελια LOGITECH 910-004617 Proteus Spectrum G502 Επειδή δεν επιλέγεις το Amazon ως πωλητή, αν πατάς απλά add to basket σου βγάζει άλλον.
black66.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2018 στις 10:55 ΠΜ, Oval είπε Καλημέρα παίδες μόλις παρέλαβα είχα παραγγείλει 24/02 ήρθε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω με αυτά που διάβασα ποιο πάνω. Το δεξί και το αριστερό κλικ κάνουν έναν περιέργο θόρυβο (ποιό έντονο το δεξί) σαν τρίξιμο δεν ξέρω πρέπει να το γυρίσω πίσω ή είναι φυσιολογικό, από ότι είδα στο ιντερνετ το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Στις 9/3/2018 στις 5:25 ΜΜ, Oval είπε Το αστείο είναι οτι πήγα από κοτσόβολο και είδα ένα ίδιο καινούργιο και έκανε τον ίδιο θόρυβο. Μήπως αυτή η γραμμή παραγωγής βγήκε ελαττωματική; Πιστεύεις αξίζει να δω για καινούργιο ή να το αφήσω όπως είναι; Μπορείς να κάνεις επιστροφή αν θες στο amazon μέσα σε ένα μήνα και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω εξολοκλήρου μαζί με τα μεταφορικά (και της αποστολής και της επιστροφής) χωρίς καν να χρειαστεί να τους εξηγήσεις το γιατί, και ας είναι ανοιγμένη η συσκευασία. Μιλάμε για το καλύτερο aftersales support του κόσμου o Μπέζος. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από black66.gr
DownUNDERground Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Αυτός ο μύθος περί Έλληνα Μπέζου έχει φτάσει ακόμα και στα κανάλια με τις... δημοσιογραφάρες του κόπι-πέιστ.
black66.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Αυτός ο μύθος περί Έλληνα Μπέζου έχει φτάσει ακόμα και στα κανάλια με τις... δημοσιογραφάρες του κόπι-πέιστ. Το Έλληνας μπορεί να είναι μύθος αλλά το καλύτερο aftersales support του κόσμου είναι reality. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 16/03 και ποντικι δεν εχω δει. Το χασανε; Δεν το στειλανε ποτε; Δεν ξερω. Ο ταχυδρομος με εχει μαθει απο τις πολλες παραγγελιες και μου λεει πως δεν ειχε κατι για μενα. Μιλησα με αμαζον πριν περιπου μια βδομαδα, μου ειπε να περιμενω μεχρι τις 15 και θα μου κανουν full refund αν δεν ερθει. Τους στελνω χθες οτι θελω ή full refund ή το ίδιο ποντικι, στην ιδια τιμη, με το γρηγοροτερο shipping method που εχουν χωρις εξτρα χρεωση. Τελικα εγινε το 2ο, που με βολευε μιας και η προσφορα ηταν καλη. Αξιοπιστια, αλλα στο μεταξυ μου εχει ερθει παραγγελια απο κινα που εγινε την επομενη μερα απο αυτη του amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα