Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Με ελτά λογικά. Το headset ετσι μου το εφεραν τουλαχιστον.
YPhot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ελτα courier η απλό ταχυδρομείο; Το παράτησαν στην είσοδο ή στο έφεραν στο σπίτι
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ΕΛΤΑ σκέτο. Δεν ήμουν σπίτι. Το πήρε απο τα ΕΛΤΑ. 1
YPhot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αρα δεν το αφήνουν στην είσοδο, πάλι καλά, να μην ανησυχούμε για κλοπές, αφήνουν ειδοποίηση
DownUNDERground Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δεν είναι δεδομένο αν δεν είναι συστημένο. Εξαρτάται και από τον ταχυδρόμο σου. Κυρίως από αυτόν.
YPhot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Αφου ο φίλος από πάνω είπε ότι έλειπε και το πήρε απο τα Ελτα, άρα συστημένο και άφησαν ειδοποίηση, είναι τόσο βλάκες στην amazon να στέλνουν τελείως απλό ταχυδρομείο; Θα δούμε
saxos55 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, YPhot είπε Αφου ο φίλος από πάνω είπε ότι έλειπε και το πήρε απο τα Ελτα, άρα συστημένο και άφησαν ειδοποίηση, είναι τόσο βλάκες στην amazon να στέλνουν τελείως απλό ταχυδρομείο; Θα δούμε Ισχύει αυτό που είπε ο DownUNDERground. Με απλό ταχυδρομείο έρχονται. Αν είναι πολύ ογκώδες το δέμα, προφανώς ο ταχυδρόμος αφήνει χαρτάκι να πας να το παραλάβεις. Σε πακέτα τέτοιου μεγέθους, είναι στην κρίση του. Αν έχει πολλά τέτοια για διανομή σε μια μέρα, αν βαριέται, αν του έχουν κάνει παράπονα από μια πολυκατοικία ότι τα κλέβουν, αν έχει τον Ερμή στον Κρόνο κτλ, αφήνει χαρτάκι για παραλαβή. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις αφήνει το δέμα στην είσοδο, ή αν έχεις συνεννοηθεί μαζί του και γνωρίζεστε σε κάποια «καβάτζα» (γείτονα, περίπτερο, κτλ). Συνεπώς είναι καθαρά θέμα ταχυδρόμου. 1
black66.gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε Ισχύει αυτό που είπε ο DownUNDERground. Με απλό ταχυδρομείο έρχονται. Αν είναι πολύ ογκώδες το δέμα, προφανώς ο ταχυδρόμος αφήνει χαρτάκι να πας να το παραλάβεις. Σε πακέτα τέτοιου μεγέθους, είναι στην κρίση του. Αν έχει πολλά τέτοια για διανομή σε μια μέρα, αν βαριέται, αν του έχουν κάνει παράπονα από μια πολυκατοικία ότι τα κλέβουν, αν έχει τον Ερμή στον Κρόνο κτλ, αφήνει χαρτάκι για παραλαβή. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις αφήνει το δέμα στην είσοδο, ή αν έχεις συνεννοηθεί μαζί του και γνωρίζεστε σε κάποια «καβάτζα» (γείτονα, περίπτερο, κτλ). Συνεπώς είναι καθαρά θέμα ταχυδρόμου. Ακριβώς αυτό. Είχα πάρει πέρυσι μνήμες από amazon και έκανα το λάθος να τις βάλω με τα αργά μεταφορικά. Εκτός του ότι τις παρέλαβα μετά από 20 ημέρες περίπου, γυρίζοντας στο σπίτι τις βρήκα πεταμένες στο χαλάκι της εισόδου, που είχε πρόσβαση ο καθένας που περνούσε από τον δρόμο. Από τότε α) αγοράζω από amazon με τα ακριβά μεταφορικά(+ 5-6 ευρώ) και β) νοίκιασα θυρίδα στα ΕΛΤΑ για να βάζουν εκεί τα απλά δέματα και αλληλογραφία.
Oval Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλημέρα παίδες μόλις παρέλαβα είχα παραγγείλει 24/02 ήρθε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω με αυτά που διάβασα ποιο πάνω. Το δεξί και το αριστερό κλικ κάνουν έναν περιέργο θόρυβο (ποιό έντονο το δεξί) σαν τρίξιμο δεν ξέρω πρέπει να το γυρίσω πίσω ή είναι φυσιολογικό, από ότι είδα στο ιντερνετ το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα.
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Oval είπε Καλημέρα παίδες μόλις παρέλαβα είχα παραγγείλει 24/02 ήρθε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω με αυτά που διάβασα ποιο πάνω. Το δεξί και το αριστερό κλικ κάνουν έναν περιέργο θόρυβο (ποιό έντονο το δεξί) σαν τρίξιμο δεν ξέρω πρέπει να το γυρίσω πίσω ή είναι φυσιολογικό, από ότι είδα στο ιντερνετ το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Κανένα τρίξιμο σε κανένα απο τα 2 κουμπιά στο δικό μου. Βέβαια, να πώ την αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας περίεργο θόρυβο - τρίξιμο. Αν μπορείς ανέβασε ένα βιντεάκι να το δούμε για να καταλάβουμε. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από lionheart75
Oval Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Κανένα τρίξιμο σε κανένα απο τα 2 κουμπιά στο δικό μου. Βέβαια, να πώ την αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας περίεργο θόρυβο - τρίξιμο. Αν μπορείς ανέβασε ένα βιντεάκι να το δούμε για να καταλάβουμε. Σαν του τυπά εδώ αλλά όχι τόσο έντονα δεν το κάνει σε κάθε κλικ. Ποιό συχνά το κάνει στο δεξί κλικ
JackSparrow21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Oval είπε Καλημέρα παίδες μόλις παρέλαβα είχα παραγγείλει 24/02 ήρθε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω με αυτά που διάβασα ποιο πάνω. Το δεξί και το αριστερό κλικ κάνουν έναν περιέργο θόρυβο (ποιό έντονο το δεξί) σαν τρίξιμο δεν ξέρω πρέπει να το γυρίσω πίσω ή είναι φυσιολογικό, από ότι είδα στο ιντερνετ το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Μου έχει συμβεί και σε εμένα σε logitech mouse. Δοκίμασε να το φυσήξεις με πεπιεσμένο αέρα αν έχεις. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα κάνε register το mouse στο site της logitec και μετά πήγαινε εδώ: https://support.logitech.com/el_gr/contact-warranty και στείλε τους ένα βίντεο όπου θα ακούγετε ο θόρυβος και θα σου στείλουν καινούργιο.
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Oval είπε Σαν του τυπά εδώ αλλά όχι τόσο έντονα δεν το κάνει σε κάθε κλικ. Ποιό συχνά το κάνει στο δεξί κλικ Kατάλαβα... πακέτο και μένα θα με ενοχλούσε. Εμένα δεν παρουσιάζει τίποτα τέτοιο ούτε το αριστερό, ούτε το δεξί.
Oval Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Kατάλαβα... πακέτο και μένα θα με ενοχλούσε. Εμένα δεν παρουσιάζει τίποτα τέτοιο ούτε το αριστερό, ούτε το δεξί. Το αστείο είναι οτι πήγα από κοτσόβολο και είδα ένα ίδιο καινούργιο και έκανε τον ίδιο θόρυβο. Μήπως αυτή η γραμμή παραγωγής βγήκε ελαττωματική; 7 λεπτά πριν, JackSparrow21 είπε Μου έχει συμβεί και σε εμένα σε logitech mouse. Δοκίμασε να το φυσήξεις με πεπιεσμένο αέρα αν έχεις. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα κάνε register το mouse στο site της logitec και μετά πήγαινε εδώ: https://support.logitech.com/el_gr/contact-warranty και στείλε τους ένα βίντεο όπου θα ακούγετε ο θόρυβος και θα σου στείλουν καινούργιο. Πιστεύεις αξίζει να δω για καινούργιο ή να το αφήσω όπως είναι;
JackSparrow21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Oval είπε Το αστείο είναι οτι πήγα από κοτσόβολο και είδα ένα ίδιο καινούργιο και έκανε τον ίδιο θόρυβο. Μήπως αυτή η γραμμή παραγωγής βγήκε ελαττωματική; Πιστεύεις αξίζει να δω για καινούργιο ή να το αφήσω όπως είναι; Εννοείται πως αξίζει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Η logitech έχει το καλύτερο support που έχω δει. Πολύ πιθανόν να σου στείλουν καινούργιο χωρίς να ζητήσουν καν πίσω αυτό που έχεις και δεν θα σε χρεώσουν ούτε μεταφορικά. Πες τους ότι προτιμάς υποστήριξη απευθείας από αυτούς και όχι απο το amazon. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα