naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, iakoboss7 είπε ουτε καν ασχοληθηκες να δεις ποσο κανει αλλα την πεταξες την μπαρουφιτσα σου https://www.amazon.de/Logitech-Kabellose-Gaming-optischem-Sensor/dp/B0746NQ6PF/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1519465121&sr=1-1&keywords=Logitech%2BG603&dpID=31ZJvnbdXGL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch&th=1 72 ευρω τελικη τιμη. Το G502 λόγω των έξτρα πλήκτρων και της ροδέλας συγκρίνεται με τα G900/G903 και όχι με το 703. Και το G900 κάτω από 115 ευρώ δεν το βρίσκεις...
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, radiohead είπε Στα 49 δεν έχει αντίπαλο μη λέτε πώς το είπαμε; Ά ναι, μπαρουφίτσες Το πήρα και εγώ πρόσφατα σε αντίστοιχη προσφορά στα ίδια χρήματα απο amazon προς αντικατάσταση του λατρευτού μου G500 που μου κράτησε για χρόνια. Πολύ καλό mouse παιδιά και στην τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο πραγματικά. Ποιότητα κατασκευής επίσης εξαιρετική!
YPhot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και κορυφαία σε θέματα εγγυήσεων η Logitech αν τύχει κάτι 2
lalanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στα 49€ δεν το χτυπάς, μόνο αν έχεις ήδη 2+ (όπως εγώ). Αλλιώς πετάς την πιστωτική στην οθόνη χωρίς δεύτερη σκέψη.... 1
desperados Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Το G502 λόγω των έξτρα πλήκτρων και της ροδέλας συγκρίνεται με τα G900/G903 και όχι με το 703. Και το G900 κάτω από 115 ευρώ δεν το βρίσκεις... Δεν αντιλεγω, εχουν ομως τον ιδιο σενσορα. Συγκαταλεγεται και αυτο στα πιο αξιοπιστα ασυρματα και μαλιστα ειναι το φθηνοτερο. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το g900 και εχω να πω πως ειναι απλα καταπληκτικο. Σε παει Global Elite στο CS απο μονο του, μην μιλησω για κοτοπουλα στο PUBG 1 ώρα πριν, YPhot είπε Και κορυφαία σε θέματα εγγυήσεων η Logitech αν τύχει κάτι +1 Το καλυτερο after-sale support που υπαρχει στην αγορα, χιλιομετρα μακρια απο τους υπολοιπους. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από desperados 2
dimoskoutr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ έχω επίσης την καλύτερη εντύπωση για το support τους. Μου άλλαξαν το g602 σε 4 μέρες από την μέρα που άνοιξα το case σε αυτούς γιατί το e-shop μου έκανε τζιριτζάτζουλες no questions asked. Μάλιστα στο support center τους στην Ευρώπη (νομίζω Ολλανδία) έχουν και Έλληνα. Εξαιρετικοί από κάθε άποψη στην αντιμετώπιση των πελατών τους. 2
YPhot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Έτσι οπως τα λες, και μένα ακριβά ακουστικά με πρόβλημα μου τα άλλαξαν πολύ γρήγορα, άκουγα καλά λόγια αλλά τώρα πια έχω και προσωπική εμπειρία και μόνο για αυτό την προτιμώ σε ότι βγάζει και χρειάζομαι 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 βδομάδες σχεδον και ακόμα να ρθει. Και ενα headset που πήρα πριν λίγο καιρό τέτοια μου έκανε. Εχω πολυ καιρό αποχή απο αμαζον γιατί εχω στραφεί σε Κίνα, αλλα οντως τόσο καιρό κανει πλεον; Οχι τίποτα άλλο αλλα δεν δίνουν και tracking να ξερω τουλαχιστον που είναι.
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε 2 βδομάδες σχεδον και ακόμα να ρθει. Και ενα headset που πήρα πριν λίγο καιρό τέτοια μου έκανε. Εχω πολυ καιρό αποχή απο αμαζον γιατί εχω στραφεί σε Κίνα, αλλα οντως τόσο καιρό κανει πλεον; Οχι τίποτα άλλο αλλα δεν δίνουν και tracking να ξερω τουλαχιστον που είναι. Με τα φθηνά μεταφορικά έρχονται με απλό ταχυδρομείο, αργούν και είναι χωρίς tracking number. Αν τα βάλεις με τα ακριβά τότε τα έχεις μέσα σε δυο-τρείς μέρες το πολύ στην πόρτα σου με UPS και με tracking number. Πιστεύω για 5-6 ευρώ διαφορά, αξίζει να τα δώσεις για να γλιτώσεις το περίμενε. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από black66.gr
YPhot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε 2 βδομάδες σχεδον και ακόμα να ρθει. Και ενα headset που πήρα πριν λίγο καιρό τέτοια μου έκανε. Εχω πολυ καιρό αποχή απο αμαζον γιατί εχω στραφεί σε Κίνα, αλλα οντως τόσο καιρό κανει πλεον; Οχι τίποτα άλλο αλλα δεν δίνουν και tracking να ξερω τουλαχιστον που είναι. Και εδώ μια από τα ίδια, εχθές έπρεπε να παραδοθεί κανονικά
Oval Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ααα όντως αργούν τόσο πολύ; Τζάμπα το περιμενω σημερα δηλαδη;
YPhot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγώ είχα παραγγείλει στις 24/2 στις 26 μου ήρθε email που είχε tracking το οποίο έλεγε ότι φτάνει 7/3. Προηγούμενη αγορά ήρθε στην ώρα της. Τώρα αναμονή, δεν έχει και κανονικό tracking και δεν θυμάμαι με ποια εταιρεία τα φέρνουν, βέβαια η προηγούμενη αγορά ήταν amazon.uk
iCyd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ειχα παραγγειλει πριν καιρο ενα λουρακι για το ρολοι μου με τα φτηνα μεταφορικα. Ηταν να ρθει 28 του μηνα , δεν ηρθε . Τους εστειλα κατα τις 3 του μηνα και μου εκαναν refund τα μεταφορικα και μου ειπαν να περιμενω 10 μερες και αν δεν ερθει θα μου κανουν refund ολο το προιον. Οποτε γενικα αργει με τα φτηνα μεταφορικα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ε όχι και φθηνά μεταφορικά 8 ευρώ για ποντίκι. Με 15 ευρώ φέρνω 2 κούτες τεράστιες με ρούχα από Ηνωμένο Βασίλειο. Με 0 φέρνω κουτί ανάλογο ποντικιού από την Κίνα. Τόσο καλύτερες συμφωνίες κάνουν οι κινέζοι από το άμαζον; Κρίμα τα μεταφορικά που πληρώνουμε. Τα +5-6 ευρώ που λέει ο φίλος παραπάνω είναι πάνω από το 10% της αξίας του προϊόντος, μου φαίνεται υπερβολικά πολλά ενώ ήδη δίνουμε 8 για να κάνει 12-16 μέρες τη στιγμή που εδώ και περίπου 2 μήνες οι παραγγελίες από Κίνα μου κάνουν 20 ημέρες με 0 μεταφορικά για ανικείμενα αξίας από 1-70 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα